Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ängla Aura Kristall

1

Ängel Aura kristall – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi LindeTarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer

Medial utveckling Medium Mediumkunskap Vivi Linde Tarotguiderna Tarot

Ängel Aura Kristall

Vägledare på Tarotguiderna som ser i kristallkula / Kristaller

Ängel Aura kristall är en ren och klar kristall som har gått igenom en behandlingsprocess med platina och silver vilket gett den sitt ljusblåa färg med ett regnbågs- ochTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot silveraktig skimmer. Ängel auran förknippas främst med kronchakrat.

Ängel aura kristallen förknippas med änglarna och den användas för att kanalisera änglarnas energi och för att få kontakt med dina änglar.

Ängel aura kristallen bär på en mycket fin och kärleksfull energi och den stimulerar vår själ och lyfter oss. Den kan användas för att stärka minnet och är en kristall för positiva drömmar och förändringar. Den kan användas för att väcka både våra psykiska och mystiska kvaliteterna i livet och ses som en kristall med hög andlig energi.

Fördelar med att bära ängel aura kristall

 • Ökad intuition – Energin i ängel aura kristall tros hjälpa till att balansera och rensa dina energifält, vilket gör att du kan utnyttja din intuition och lättare få tillgång till ditt högre jag. Detta kan hjälpa dig att fatta bättre beslut och att agera på din magkänsla.
 • Att bära ängel aura kristall kan också vara till hjälp när du försöker komma i kontakt med dina andliga guider och skyddsänglar.
 • Skydd mot negativa energier – Negativ energi kan vara skadlig för din hälsa och ditt välbefinnande, ängel aura kristall kan hjälpa till att skydda dina energifält från detta. Den anses fungera som en skyddande sten som absorberar negativ energi och omvandlar den till positiv energi.
 • Att bära ängel aura kristall kan hjälpa till att stöta bort negativ energi som kan komma i din väg, såsom elektromagnetiska fält, elektromagnetisk smog och strålning.
 • Förbättrad mental klarhet – En ängel aura kristall anses hjälpa till att rensa sinnet och öka den mentala klarheten, vilket kan hjälpa till att reglera känslorna och hjälpa dig att hålla dig lugn i stressiga tider. Att bära denna kristall kan hjälpa till att släppa rädsla och ångest och främja känslor av trygghet och säkerhet. – Balansera och rensa energifält
 • Ängel aura kristallen är känd för att hjälpa till att balansera och rensa dina energifält, vilket främjar helande på alla nivåer.
 • Den kan vara till hjälp för att rengöra dina andra kristaller och främja deras helande egenskaper, samt hjälpa till att balansera dina chakran och din aura.
 • Ängel aura kristall kan också användas för att rena och rensa ditt hem från negativ energi och främja känslor av lugn.
 • Hjälper till fysisk, mental och känslomässig läkning – Ängel aura kristallen är känd för att arbeta på alla nivåer av varande och främja fysisk, mental och känslomässig läkning på olika sätt.
 • Den kan vara till hjälp för att rensa och läka chakran och aura, samt för att släppa sorg och gå igenom tidigare trauman.
 • Ängel aura kristall kan också användas för att hjälpa till med sömnen, stärka immunförsvaret och lyfta ditt humör.
 • Den hjälper dig att koppla upp dig till ditt högre jag.
 • Den stärker din intuition.
 • Det kan hjälpa dig att komma i kontakt med ditt hjärta och dina känslor.
 • Den hjälper dig att bli mer ansluten till världen omkring dig.
 • Ängel Aura kristall används med fördel vid hals chakrat för att förbättra kommunikationen med dem vi älskar eller när vi tar hand om barn och äldre i alla helande situationer.

Hur man använder Angel Aura kristall

 • Ha en ängel aura kristall nära dig för att dra nytta av dess renande och helande egenskaper.
 • Du kan också använda den för att rensa och aktivera andra kristaller och ädelstenar, samt omvandla negativ energi till positiv energi.
 • Placera en ängel aura kristall i ditt meditationsutrymme eller vid ditt nattduksbord för att främja känslor av lugn och hjälpa dig att slappna av.
 • Att hålla en ängel aura kristall medan du känner dig lugn och fridfull kan vara mycket fördelaktigt.
 • Bär ett hängsmycke eller en kristall av ängla aura kristall för att främja känslor av lugn och trygghet.
 • Placera en ängel aura kristall i din plånbok eller handväska för att skydda dig från ekonomiska problem och hjälpa till att attrahera mer pengar till ditt liv.
 • Skapa ett kristall-nät av ängel aura kristall
 • Den bästa tiden att bära ängel aura kristall är under nymånen, eftersom det är en kraftfull och potent kristall som kan laddas med fullmånens energi.
 • Förvara din  ängel aura kristall på en plats där den ses regelbundet för att påminna dig om dess helande egenskaper.

Vid meditation & kanalisering

En Ängel Aura kristall innehålla en sällsynt och högvibrerande energi. Den anses vara en bro mellan den fysiska och andliga världen, vilket gör den till en idealisk kristall för meditativt arbete och inre transformation.

När man mediterar eller kanaliserar med denna kristall så upplever man en känsla av lugn, ro, rening, vila, och att man når bortom den fysiska kroppen och får kontakt och hjälp från änglarna. Kristallen hjälper till att föra oss mot de högre sfärerna och underlättar kontakten med änglarna, de andliga guiderna, vårt högre Jag och vår inre visdom. Den hjälper oss när vi vill kanalisera högre budskap, kunskap och minnas tidigare liv eller få en inblick i vårt andliga uppdrag i detta liv. Man kan med fördelar använda kristallen i meditationer eller kanaliseringar för att komma i kontakt med Akasha-arkivet där vi innan vi föddes skrev ner vårt liv i vår Akasha-krönika (livets bok).

Helande och beskydd

Den är en sällsynt och kraftfull sten som används för helande och beskydd. Den sägs kunna balansera energin i ett rum eller en byggnad och rensa miljön från negativ energi. Denna sten är en av de mest sällsynta och mest potenta helande kristaller som finns tillgängliga. Den sägs vara till stor hjälp om man vill skydda sin aura, få mer balans, energi eller vitalitet och när man vill höja Kundalinikraften på ett mer skonsamt sätt. Man kan näven använda den vid rening av alla chakran vilket möjliggör för en Rainbow Light Body aktivering, integrering och verkar för att stimulera och rensa alla Chakra punkter. Ängel Auran är en all-helare som harmoniserar vårt energifält med den fysiska kroppen och är särskilt användbart vid Reiki healing, zonterapi och shiatsu.

Den hjälper oss även att känna igen och komma i kontakt med skönheten i människan såväl som i djuren och naturen.

 

Läs mer här!

 

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

1 kommentar

 1. Irene Pettersson den

  Vad har jag för något framför mej i vår

Lämna en tanke