Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Aqua Aura Kristall (kanaliserings kristall)

0

Aqua aura  – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer. 

Vivi Linde bok medialitet Medium Sierska

Aqua aura kristall

En Aqua Aura kristall är en kraftfull och vacker kristall som är full av energi och potential.  Den är känd för sina mystiska krafter och sin förmåga att förbättra kommunikationen och intuitionen.  Aqua Aura kristallen är  mycket uppskattad för sina andliga och helande egenskaper och anses vara ett kraftfullt verktyg för andlig växt och utveckling. Den  används ofta i meditation och vid energihealing. Det är en krist som förknippas med halschakrat som är centrum för kommunikation och förmågan att uttrycka sig. Detta gör Aqua Aura kristallen till en utmärkt kristall att använda om du vill förbättra din kommunikationsförmåga eller uttrycka dig tydligare. Aqua Aura kristallen sägs även  hjälpa till att öppna uppe det tredje ögat som är centrum för vår intuition och mediala förmågor. Den hjälper oss även med att dra till oss ett överflöd samt våra önskningar

Stenar kristaller kristallnät

Aqua Aura kristall – meditation och kanalisering

Aqua auran har har en kraftfull och intensiv vibration och kallas många gånger för kanalisering-kristall då den kan hjälpa oss att öppna upp för högre kommunikation vid kanalisering eller automatisk skrift. Den gynnar oss vid alla flerdimensionella kontakter i andra sfärer. Den aktiverar vår själsenergi och fördjupar och utvecklar vår andliga växt och mediala förmåga. Kristallen ger en positiv effekt vid alla typer av meditationer och kanaliseringar och öppnar upp portarna till änglarna.

Aqua Aura Crystal är en utmärkt sten att använda i meditation. Den förstärker vår kommunikation till högre dimensioner. Detta chakra ligger i mitten av pannan och ansvarar för vår förmåga att koppla in vår inre visdom och ansluta till vår intuition. Kristallen tros hjälpa oss att ansluta till vår inre visdom och få vägledning från den andliga världen.

 • För att använda Aqua Aura Crystal i meditation börjar du med att hitta en tyst och bekväm plats där du kan sitta eller ligga ner.
 • Håll kristallen i din hand och ta några djupa andetag.
 • Visualisera att kristallens energi flödar in i din kropp och fyller dig med ljus och positivitet.
 • Fokuserar du på din andning och tillåt dig att bli helt närvarande i ögonblicket.
 • Låt kristallens energi vägleda dig och hjälpa dig att fördjupa din meditationsövning.
 • Du kan också välja att placera kristallen på ditt strupchakra eller tredje ögats chakra för att förstärka dess energi och hjälpa dig att koppla djupare till din andliga sida.

  Stenar kristaller kärlek

Hur man rengör och laddar sin Aqua Aura kristall

Liksom alla kristaller behöver Aqua Aura kristallen rengöras och laddas regelbundet för att behålla sin energi och kraft. Det finns flera sätt att rengöra den på, bland annat:

 • Låta den rinna under kallt vatten i några minuter.
 • Placera den i solljus eller månljus i flera timmar.
 • Smudga den med salvia.
 • Placera den i en skål med salt eller ris i flera timmar.
 • Du kan också ladda den genom att placera den på en selenitladdningsplatta.
 • Du kan även använda en klangskål.

Att arbeta med Aqua Aura Kristall

 • Innan du arbetar med Aqua Aura Crystal bör du ta en stund för att ställa in dina intentioner och fokusera på dina mål. Detta kommer att hjälpa dig att utnyttja kristallens kraft och uppnå de resultat du önskar.
 • Använd den i meditation: Aqua Aura Crystal är en utmärkt sten att använda i meditation. Den tros bidra till att förbättra kommunikation, intuition och andlig växt, vilket gör den till ett utmärkt verktyg för dem som vill fördjupa sin meditationspraktik.
 • Bär den som smycken: Du kan också bära Aqua Aura Crystal som smycke för att hjälpa till att förstärka dess energi och kraft. Prova att bära den som ett halsband eller armband för att hålla dess energi nära din kropp.
 • Kombinera den med andra stenar: Aqua Aura Crystal kan kombineras med andra stenar för att förstärka dess energi och kraft. Prova att kombinera den med klar kristall eller ametist för att förstärka dess energi och öka dess helande egenskaper.

Alkemi

Aqua aurans höga vibrationer skapas i den alkemiska process som används när man doppar den rena kristallen i guld vilket transformerar den till en blå vacker och magisk kristall.

Helande

Man kan använda aqua aura kristall för att förstärka andra stenar och kristaller vid helande, samt när man aktiverar och renar chakran. Den kan även lugna, rena och läka auran och skydda mot negativa energier. När vi arbetar med kristallen så kan vi få begränsningar att släppa samt öppna upp för det nya som är på väg in. Aqua auran har en lugn och avkopplande effekt på den emotionella kroppen och är fantastisk på att frigöra negativitet och stress.

Chakra

Aqua auran arbetar på hals-chakrat och hjälper oss att förbättra vår förmåga att uttrycka våra känslor mer konstruktivt och får oss att våga stå för vår inre sanning utan rädsla. Den stödjer även thymus och hjärtchakrat så att vi kan kommunicera på ett mer kärleksfullt sätt. Även det tredje ögat påverkas starkt vilket stärker den andliga och mediala kommunikationen. Detta chakra ligger i halsområdet och är ansvarigt för vår förmåga att kommunicera tydligt och effektivt. När detta chakra är blockerat eller obalanserat kan vi uppleva svårigheter att uttrycka oss eller kämpa för att kommunicera våra tankar och idéer.

Genom att använda aktivera vårt halchakra så kan vi förbättra vår kommunikationsförmåga och tala vår sanning med klarhet och självförtroende.

Aqua Aura kristall för kommunikation och intuition

Aqua Aura Crystal kan användas på olika sätt för att förbättra kommunikation och intuition. Här är några förslag:

 • Meditera eller kanalisera med en Aqua Aura kristall: Håll kristallen i handen eller placera den på pannan medan du mediterar. I meditationen så fokuserar du på din avsikt meditationen.
 • Bär Aqua Aura Crystal-smycken: Bär Aqua Aura Crystal-smycken, till exempel ett halsband eller armband, för att hålla kristallens energi nära din kropp under hela dagen.
 • Placera Aqua Aura Crystal i ditt hem eller på ditt kontor: Placera Aqua Aura Crystal i ditt hem eller på ditt kontor för att främja en känsla av lugn och ro. Kristallens energi hjälper till att förbättra kommunikation och intuition.

 

Namasté Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke