Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Att lyssna på både djuren och Universum..

4

Tankar och ord om vår hälsa från min vän Tina som är utbildad inom kinesisk medicin och även jobbar med healing. Hennes passion i livet är djur och hon brinner speciellt för hästar.

Tina arbetar med både djur och människor. Snart kommer hon att jobba hos oss på Tarotguiderna fast genom mail.

Tina har förmågan att inte bara heala djur utan även kommunicera med dem, de vill även tala genom henne. Här berättar hon om hur djuren vill nå och hjälpa oss människor och om hur hon kanaliserar budskap från dem…

Tina:
Vad gör man när man får en uppgift som känns omöjlig och så oerhört komplicerad… Och order om att man inte får vänta det måste ske nu… Snart har ett år gått och jag har inte ens börjat skriva… Vad gör man när det är en häst som talar om för en att man inte längre skall hjälpa en här och en där utan påverka livet för många?

Vad gör man när ovan nämnda häst inte alls ser några svårigheter med att få ned det som finns i hjärtat på papper… Utan bara tycker att det är att skriva så som det känns.

Är det så här det är att få en uppgift av universum? Är det så här det känns? Att inte veta vart man skall börja och inte vet hur man skall kunna förmedla det som bara finns och som man ”bara vet”. Vem kommunicerar med en häst eller universum?

Jag vet att jag gör det (och andra med mig) men hur skall jag få er att förstå som “inte tror” utan att ni avfärdar mig som galen?

Det enda jag kan göra är att bevisa för er att det blir en skillnad och hoppas att ni då kanske inte förstår men i alla fall försöker …

Hur skall jag nå er för att få er att förstå att hästarna känner, minns och sörjer precis som vi…

De vill vara duktiga, de har en resa och utvecklas under sin livstid precis som vi…

Hur skall jag kunna väcka människors hjärtan? Hur skall jag få fler att förstå den fantastiska känslan av att vara ett med och i hjärtat på en häst?

Om alla visste hur det kändes skulle alla kämpa med all sin kraft för att ta sig dit… Det handlar lika mycket om att öppna sitt eget hjärta när vi öppnat våra hjärtan infinner sig en känsla av att höra ihop med allt…

Det är dags att dra ut sladden till brödrosten och byta ut den mot datorns och börja… skriva.

Jag vill inte ha på mitt ansvar att jag inte vågade sticka ut hakan, har sanningen en gång kommit ut så finns den där som ett frö som kan börja växa och gro den dagen det får näring, har jag spridit några ringar på vattnet så är jag tacksam och jag har i alla fall försökt att åstadkomma det jag blivit ålagd.

All friskvård/sjukvård som finns för hästar i dag handlar om prestation och mekanik… Det viktigaste är en ohalt häst.

Som TCM terapeaut och energiarbetare vill jag vända på steken, långvariga starka känslor, felaktig kost mm skapar tillslut blockeringar/hälsoproblem i kroppen och kan tom leda till hältor mm

En väl fungerande kropp/själ läker eventuella trauman.

Min önskan är att jag kan öka medvetandet hos människor om hur stor betydelse, tankar, känslor, vad vi äter, hur vi lever, tränar, sover, familjeförhållanden mm gör. Att det påverkar oss det tror jag att alla är medvetna om idag… Alla vet hur det känns att kliva in i ett rum med ”dålig” stämning, eller att man inte känner sig välkommen … Det är energi… Det vi äter är energi … Det vi stoppar i oss i form av tankar fördomar känslor om oss själva är energi och näring till vår kropp på gott och ont… Detta är saker som jag tror att de flesta kan hålla med om som att mår jag inte bra så blir jag lättare sjuk… Jag har otaliga gånger talat om för hästägare att deras hästar inte är dumma… De har ont och eller är olyckliga över att de inte kan prestera eller att de inte får sina människor att förstå…

En del fantastiska djurägare har valt att vara med på resan och uppleva förvandlingen av sina hästar, som har fått chansen att bli friska i kropp och själ de har upphört med en hel massa problembeteenden och sedan blivit fantastiska harmoniska individer och underbara rid och tävlingshästar, dessa gånger är det fantastiskt att få säga vad var det jag sa Och varje gång hoppas jag att de i sin tur sprider sin nyfunna erfarenhet…

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

4 kommentarer

 1. Annelie den

  Helt underbar läsning som går rakt in i hjärtat!! Vill bara läsa mer….

  • Vivi den

   Instämmer <3 kram vivi

 2. Pernilla den

  Sötaste Tina! Du utför mirakel med både människor och djur! Det kosmiska gula ljuset skiner vid dig hela tiden. Bry dig inte om vad andra tycker, du kommer alltid möta negativa prövningar men dom gör dig även starkare i din övertygelse, se dom som utmaningar bara.. Kram från en som vet hur väl din hjälp fungerar.

  • Vivi den

   Instämmer helt. Tina är fantastisk <3 kram vivi

Lämna en tanke