Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Att utveckla sin medialitet och andlighet…

2

Jag ser mitt liv som uppdelat i 2 perioder. Före kanalisering, och efter.

När jag började kanalisera mina Guider på allvar så öppnades en helt ny värld upp för mig, mitt liv bokstavligen förändrades. Helt plötsligt föll de där tusen lösa bitarna på plats och jag kom i kontakt med min livsväg. Även om jag inte alltid såg den helt klart så fick jag tillit. Jag vägleddes framåt och vägen var nu rak istället för kringelkrokig. Jag tog ett rejält steg fram och helt plötsligt handlade mitt liv om mig och vart jag var på väg. Livet blev inte nödvändigtvis alltid enkelt men den fick en mål och mening. Jag fick andlig vägledning framåt..

Att utvecklas är många gånger en jobbig process, likadant är det inom andligheten. Man går igenom en reningsprocess som handlar om att släppa det som inte längre har någon plats i ens liv för att nytt är på ingång. Att släppa taget är ofta smärtsamt då vi oftast håller kvar gammalt på grund av rädslor och trygghet, vi vet ju vad vi har…..

När vi hamnar i denna process så tvingar universum oss att storstäda och energier som inte längre är på samma nivå som oss åker ut. Det handlar om att när vi höjer oss en nivå så följer delar av vårt gamla liv sällan med.På den nya energi nivån kommer istället det in som nu matchar dig…

Ofta så börjar man också att värdera andra saker i livet än tidigare. Att utvecklas andligt är att hamna i en transformation. Man kommer inte alltid ut som en helt ny människa på andra sidan men åtminstone förändrad och med helt nya insikter. Så var inte rädd, det är en häftig process..

Det är i detta skede vår tillit testas.Tilliten är det viktigaste vi har i vår andlighet. Har vi ingen tillit och tro till att de där uppe har koll och är i kontakt med vår livsplan även när vi själva är förvirrade och inte ser den så är vi inte riktigt framme, då är vi i den pågående processen. Tilliten kommer genom insikt och bevis, det är mot detta du ska sträva. Och det kommer, jag lovar.

Att utvecklas är många gånger jobbigt men likväl så är det en gåva och belöningen blir tusenfallt om man vågar steget. Det som krävs från vår sida är övning och hängivenhet. Vill man ta klivet in i ett andligt liv så krävs det en hel del jobb från vår sida, våra Guider ska inte dra hela lasset själva och göra arbetet åt oss, men när vi ber om samarbete så finns de där. De vill inget hellre än att arbeta med oss.

Jag brukar säga att om man inte har ett behov av att direkt utveckla sin medialitet men däremot sin andlighet så är det

kanalisering jag rekommenderar. Att komma i kontakt med min andliga Guide är bland det starkaste som hänt i mitt liv och kanske även det viktigaste.

Namaste Vivi

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

2 kommentarer

  1. anette den

    Hej jag har hört röster sen jag va liten jag kan bara höra va dom meddelar va dom säger till han eller hon Hur dom mår när det kommer personer som jag känner eller inte känner det kan vara deras farmor eller deras anhöriga som är döda som vill meddela att dom är ok sen kan jag se deras framtid o bakomliggande Hur dom växte upp men jag kan inte deras namn dom som vill förmedla att dom är ok jag har läst av några stycken o det här stämt än så länge jag undrar o har funderat mycket på varör jag. Är o inte va konstigt när t inte kan säga namnet på dom häl Anette

  2. Althea den

    Ska absolut meditera och börja kanalisera och söka kontakt med mina gaider mera.. Efter en mörk höst är det dags… Tack för en bra blogg…..

    kram

Lämna en tanke