Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Citrin – Vid healing och manifestation

0

Citrin – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar. Stenar, kristaller

Citrin – en av få självrenande kristaller

Citrin är en variant av kvarts som är gyllenfärgad och som är en av de lyckligaste helande kristallerna. Denna sten finns i de gruvor där ametist och svart turmalin utvinns, men ibland hittas den även i gruvor där den förekommer helt allena. Den har vanligtvis en blekt gyllene färg men kan även säljas som en kristall med en tydligare gul färg. I själva verket är dock den sistnämnda stenen en ametist som har behandlats med värme.

Citrin är en av de få kristallerna som är självrenande och som konstant renar energi. Därmed kan man se på denna kristall som en slags gul och citrusdoftande tvål. Den har dessutom en glädjefylld vibration som bjuder in dig till hjärtats sång och dans. Därför brukar man säga att detta är en av de allra lyckligaste helande kristallerna.

Citrin renar såväl sin egen energi som allt runt omkring sig

När det kommer till kristaller med helande egenskaper är citrin en av de stenar som har en av de mest kraftfulla energierna. Den renar som sagt sin energi och även allt runt omkring sig. Därför anses detta vara en av de få självrenande kristallerna som har den fantastiska förmågan att den kan bibehålla sitt egna energifält.

Du kan med fördel använda dig av denna kristall för att manifestera saker och ting. Den hjälper dig att få insikt i dina begär samt be om vägledning i handling som i slutändan leder dig till framgång. Om du vandrar på en väg som är utmanande och kantad av hinder kan citrin vara den kristall som ger dig styrka och vingar. Denna sten kan nämligen rena din själ från tunga eller mörka känslor och ersätta dessa med ett levande, gyllene ljus.

Så kan du använda denna kristall och dess helande egenskaper

Citrin är en fantastisk kristall på så vis att den har helande egenskaper som är såväl fysiska som mentala och känslomässiga. Du kan dra nytta av dessa på följande sätt:

  • Fysiska helande egenskaper: Denna kristall är ett utmärkt verktyg för dig som känner dig lite trött och vill få en energiboost. Man skulle kunna säga att citrin är kristallernas motsvarighet till en kopp espresso. Stenen har en glad och lite studsig energi som kan sätta ett leende på dina läppar och få dig att göra det som krävs, såväl kortsiktigt som långsiktigt.
  • Mentala helande egenskaper: Citrin är en kristall som har en renande energi vilken kan hjälpa dig att tänka klarare. Stenen kan hjälpa dig att fatta bättre beslut och även att skrida till handling. Den hjälper dig att sortera in dina tankar och placera dessa i två fack: de som tjänar dig väl och de som inte gör detta. Utifrån det kan du sedan göra dig av med de tankar som inte tjänar dig väl.
  • Känslomässiga helande egenskaper: Denna kristall har en väldigt glädjefylld energi och den är därför effektiv mot depression och ångest. Dess renande energi kan ge dig ett skydd mot att din egen energi dräneras av olika personer eller situationer. Dessutom kan den hjälpa dig att sätta och upprätthålla tydliga känslomässiga gränser. Därmed behöver du inte alltid förlita dig på dess skydd utan du kan lära dig att säga “nej” och bli tydligare med vad du själv vill.
Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke