Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

De magiska Aura kristallerna

0

Aura kristall – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer. Kristaller

Vivi Linde bok medialitet Medium Sierska

De vackra Aura kristallerna med sin skimrande och metalliska yta i alla regnbågens alla färger tilltalar de flesta av oss. Det är en magisk kristall där alkemins krafter sammanstrålat för att skapa magi. Man använder sig av olika ädelmetaller för att förhöja frekvensen i den annars klara bergskristallen.Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot

Aura kristaller har funnits inom New Age-rörelsen sedan 1980-talet. De är älskade för sin förmåga att expandera medvetandet och läka den fysiska och andliga kroppen med sina extraordinära och höga vibrationer. Många föredrar naturliga och obehandlade stenar och kristaller för sitt metafysiska arbete medan andra anser att Aura kristallerna med sina rena komponenter och förstärkande energier är ett undantag från regeln.

Alla Aura Kristaller har samma grundläggande egenskaper som den rena kristallen och den metall som den är skapad ihop med.

Aura kristallerna har olika funktioner och användningsområden och de kan användas till olika kristall grids (magiska mönster),  för att jorda den fysiska kroppen, för att aktivera ljuskroppen och för att rena vårt systemet vilket möjliggör “Rainbow Light Body” aktivering och integration.

Användningsområden:Aura kristaller

Aura kristaller finns i många olika former, storlekar och färger. Varje typ av kristall har sina egna unika egenskaper och helande energi. Det är viktigt att förstå de olika typerna av kristaller och deras egenskaper innan man arbetar med dem. Detta kommer att hjälpa dig att välja rätt typ av kristall för dina specifika behov. Att arbeta med aurakristaller kan hjälpa till att öppna upp och skapa klarhet i den andliga världen. Det kan också bidra till att fördjupa din andliga koppling och förståelse för universum. Aurakristaller kan hjälpa till att manifestera dina önskningar och locka in positiv energi i ditt liv.

Healing

Aura kristallerna skapar lugn, avslappning och hjälper till att heala auran. De är även fantastiska när det gäller att frigöra negativitet, stress, gamla sår och dålig självkänsla. De sätter oss i kontakt med den universella kärleksenergin. De är också upplyftande och kan hjälpa oss att skapa glädje, hopp och optimism.

Man kan bl.a. använda dem till chakra balansering och Chakra Healing. De olika kristallerna kan efter sina färger höja vibrationshastigheten i våra chakran och utöka vårt medvetande.

Andligt

Aura Kristaller har en hög andlig nivå. De är fantastiska vid kanalisering, meditation och vid alla typer av kontakter i andra dimensioner. De ger även vägledning ochStenar kristaller bergskristall kristalnär expansion av själen. De hjälper oss när vi vill vill nå en ny andlig nivå och initieras till det gudomliga och öppna upp portar till änglarnas rike. De hjälper oss även att komma i kontakt med kunskap från tidigare inkarnationer och utöka vår medvetenhet om vårt andliga syfte i denna livstid. Aura Kristallerna kan även hjälpa till och skydda oss under vår andlig resa.

Meditation/Kanalisering

När du mediterar med din Aura kristall så når du ett djupt tillstånd av lugn,  fred, rening, vila och att går bortom den fysiska kroppen för att nå dina Änglar eller Guider.

  • Lägg kristallen på hjärtchakrat eller tredje ögat så hjälper kristallen dig att släppa begränsningar och ge andlig expansion som frigör själen så att den kan utforska de flerdimensionella världarna.

    Stenar kristaller kristallnät

Spådom

Aura Kristallerna är även spådoms kristaller. De fungerar bäst när det gäller att få en glimt av potentialen i en situation som kan ha antingen en positiv eller negativ utgång. Man kan se på graden av ljus inom kristallen som en indikation på frågan man ställt. Ibland kan den även användas vid en ja eller nej fråga. Håll då stenen i höger hand och fokusera på frågan och säg den högt, undersök därefter kristallen. Om du uppfattar den som ljus så är svaret ja, om mörk så är svaret nej.

Änglarnas värld

Aura Kristallen och speciellt då Angel Auran är underbar när man vill öppna upp sin medvetenhet och nå till änglarnas frekvens.

Stenar kristaller kristallnät

 

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke