Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Falköga skyddar mot förbannelser och negativa krafter

0

Falköga – den blå varianten av stenen tigeröga

Falköga är en sten som i själva verket är en blå variant av stenen tigeröga. Den har ofta en mörkblå färg och kan ha grå eller grönaktiga strimmor. Detta är en sten som reflekterar mycket och den har ett silkeslent utseende som bidrar till stenens skönhet. Stenen finns på flera olika platser runt om i världen, men i allra högst utsträckning kan den hittas i Brasilien, Kanada, Indien och Namibia.

Innebörden av stenen falköga och dess skyddande egenskaper

Falköga är en skyddande sten som traditionellt sett har använts av människor som vill kunna värja sig mot förbannelser och andra negativa krafter. Än idag används stenen ofta som ett sätt att skydda personer mot “det onda ögat”. Detta är alltså en blå variant av tigeröga och den har därmed samma egenskaper som de stenar vilka istället är brunaktiga eller gyllene i färgen.

Denna blå varianten av tigeröga är dock inte bara en beskyddande sten utan kan även främja ditt minne. Såväl ditt minne som dina mentala förmågor kan stärkas när du använder denna sten. Detta då stenen bidrar till att integrera hjärnans högra och vänstra sida samt att få dessa att samarbeta på ett mer effektivt sätt. Stenen gör det också enklare för dig att skilja mellan önsketänkande kring vad önskar dig samt vad du egentligen behöver.

Falköga är också en kristall som har en lugnande effekt på nerverna. Den kan därför bland annat användas av dig som är väldigt ängslig eller har en fobi av något slag. Dessutom sägs kristallen kunna stärka sexdriften och passionen om detta krävs, samt dra i handbromsen om du istället har en överaktiv sexdrift.

Som om inte detta vore nog har denna blå sten också en psykologisk fördel gentemot många andra stenar. Den är nämligen perfekt för dig som vill kunna stärka din självkänsla och sätta stopp för ditt negativa tänkande och din kontanta självkritik.

Så kan du använda denna sten och dra nytta av dess helande egenskaper

Vill du kunna använda falköga till din fördel och dra nytta av stenens helande egenskaper? Detta är ju trots allt en kristall som bär på ett stort lugn och som därför kan lindra din stress. Den kan också få din oro att minska samt öka ditt inre lugn.

De energier som stenen bär på kan också hjälpa dig att avlägsna din trötthet samt lindra dina symtom på depression. Dessutom kan den ge dig ett klart sinne, ett ökat fokus samt en fördjupad insikt i dina upplevelser (såväl de bra som de dåliga upplevelserna).

Stenen kan också hjälpa dig att se de problem som du kanske tidigare har haft svårt att se på ett tydligt sätt. Den kan därför vara till hjälp när du vill få bukt på dina känslomässiga problem och vinna din interna kamp mot dig själv. Falköga är en sten som öppnar upp din aura, tar fram det som finns i ditt hjärta och rensar dina tankar. Så genom att använda dig av denna sten kan du bli bättre förberedd för att acceptera de universella sanningarna.

Detta gör du enklast genom att bära denna sten på dig. När du gör detta kommer den också stärka ditt självförtroende och din förmåga att kommunicera med andra.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke