Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Kanalisera din skyddsängel – ställ 20 frågor

16

Skyddsänglar är de änglar som tillbringar mest tid med att ta hand om oss människor, de vakar över oss under hela vårt liv på jorden. Många tror att vi alla har en speciell skyddsängel som vakar över oss, andra tror att vi har flera och att vi får en ängel tilldelad oss beroende på var vi befinner oss i livet och vilka frågor som är aktuella. Jag har den uppfattningen att vi har en skyddsängel men att även andra kan bistå oss om det behövs. Vår primära skyddsängel har ansvaret för oss men vid behov så kan den kalla in änglar som har högre expertis inom vissa områden och som kan hjälpa oss på ett helt annat sätt. Många tror att barn står särskilt nära skyddsänglar.

 Skyddsänglarnas uppgifter

Skyddsänglarnas huvuduppgift är att skydda oss människor från fysisk fara, ibland även andlig, allt enligt den högre ordningen. Våra skyddsänglar vakar över oss, de ber för oss, de vägleder oss, de uppmuntrar oss, de ger oss svar på våra frågor och är även i bland involverade i våra gärningar.

Våra skyddsänglar älskar oss och är intresserade av vad som pågår i våra liv och de bistår oss gärna med hjälp och svar på våra frågor. När du kommunicerar med din ängel så kommer du i kontakt med den högre universella energin och även ditt högre Jag. När du i bön eller meditation tar kontakt med din skyddsängel så är det ett fantastiskt tillfälle för att få svar på dina frågor. Dock är det inte säkert att din ängel vet alla svaren just nu, eller så är nu kanske inte bästa tillfället för dig att få dina svar. Din ängel ger dig svar som vägleder framåt och det är inte säkert att du får svar på sådant som kan hindra din väg, utan du får svar utifrån ditt högsta och bästa.

Öppna upp

Genom att öppna upp en kanal till din skyddsängel så kan du kanalisera högre information och få svar på dina frågor. Välj en fråga inför kanaliseringen eller ett ämne som du vill få hjälp med att förstå i ditt liv eller få svar på. Du kan också lämnar öppet för det som kommer.

Kanalisering

Chakrapunkterna


1) Sätt dig bekvämt till rätta och låt fötterna vila tungt mot marken.
2) Ta ett par djupa andetag och känn hur du för varje andetag går djupare och djupare ner i din avslappning. Känn hur avslappningen sprider sig i hela din kropp.
3) Känn sedan hur dina fötter vilar avslappnat mot marken. Visualisera hur det går rötter från dina fötter ner i jorden, känn hur de slingrar sig längre och längre ner, ända tills det når jordens mitt, när du når jordens mitt så känner du dig trygg och omhändertagen och du känner en stark kontakt till Moder Jord.
4) Dina fötter vilar avslappnat mot marken, ta några djupa andetag och känn hur avslappningen fortsätter från dina fötter och upp genom dina underben, slappna av.
5) Sen känner du hur avslappning fortsätter upp genom knäna och ut i låren. Du känner hur dina lår vilar avslappnat mot sitt underlag.
6) Sen fortsätter avslappningen upp i rumpan och därifrån fortsätter den upp genom ryggraden, hela vägen upp. Känn sedan hur avslappningen sprider sig ut från ryggraden ut i hela ryggen.
7) Därefter känner du hur du slappnar av i underlivet, ta några djupa andetag och låt avslappningen förflytta sig även till magen.
8. Känn sen hur avslappningen fortsätter upp i bröstkorgen. Ta några djupa andetag, känn hur du går djupare och djupare ner i avslappningen och hur avslappningen sprider sig i hela din kropp.
9) Avslappningen fortsätter sedan upp genom halsen, slappna av. Ut i käkarna, slappna av. Och i hela ansiktet, slappna av. Därefter på hjässan, slappna av. Och därifrån rinner den ner i bakhuvudet och ner i nacken, slappna av.
10) Känn sedan hur avslappningen går ut i axlarna, ner i överarmarna och underarmarna. Sedan fortsätter den ut i händerna, och fingrarna.
11) Ta några djupa andetag och känn hur avslappningen sprider sig i din kropp och för varje andetag så känner du hur du går djupare och djupare ner i din avslappning.
12) Slappna av och känn din andning. Andas rytmiskt in och räkna till fem, andas sedan ut medan du räknar till tio. Sitt så en stund tills du känner dig avslappnad i hela kroppen.

 1. Visualisera att det kommer ett gudomligt vitt ljus ovan ifrån och går ner i ditt kronchakra. Du känner sen hur detta kronchakra öppnas upp och hur det snurrar medsols.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 2. Känn därefter att det vita gudomliga ljuset fortsätter till ditt 3:e öga. Du känner sen hur detta 3:e ögat chakra öppnas upp och hur det snurrar medsols.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 3. Känn därefter att det vita gudomliga ljuset fortsätter till ditt halschakra. Du känner sen hur detta halschakra öppnas upp och hur det snurrar medsols.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 4. Känn därefter att det vita gudomliga ljuset fortsätter till ditt hjärtchakra. Du känner sen hur detta hjärtchakra öppnas upp och hur det snurrar medsols.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 5. Känn därefter att det vita gudomliga ljuset fortsätter till ditt solaplexuschakra. Du känner sen hur detta solaplexuschakra öppnas upp och hur det snurrar medsols.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 6. Känn därefter att det vita gudomliga ljuset fortsätter till ditt navelchakra. Du känner sen hur detta navelchakra öppnas upp och hur det snurrar medsols.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 7. Känn därefter att det vita gudomliga ljuset fortsätter till ditt rotchakra. Du känner sen hur detta rotchakra öppnas upp och hur det snurrar medsols.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 8. Därefter känner du hur det gudomliga vita ljuset sprids inom dig, ut i armar, ben, mellankroppen och i huvudet. Känn hur ljuset expanderar inom dig. Du känner hur det expanderar och expandera tills det fortsätter utanför din kropp. Du känner hur du omsluts av det vita ljuset som en stor gudomlig ljusbubbla. Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 9. Be därefter det vita ljuset om beskydd och att ingen annan än din skyddsängel ska kunna nu kunna komma i kontakt med dig.
  Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 10. Fokusera därefter på din andning en stund. Andas in och räkna till fem, andas ut och räkna till tio. Sitt så en stund och känn hur det vita ljuset transporteras i din kropp tills du känner att du har en jämn andning. Känn hur det öppnas upp mer och mer.
 11. Känn sedan hur din ljusbubbla börjar lätta från marken, den börjar flyga uppåt, högre och högre. Du känner hur den försvinner uppåt mot himlen och marken försvinner under dig. Ta en stund att bara vara i upplevelsen, känn den underbara och energin runt om dig.
 12. Se sedan hur hela universum är full med lysande stjärnor.
 13. Efter en stund så ser du hur en stjärna börjar närma sig dig, den kommer närmare och närmare. Ju närmare den kommer, ju större blir den.
 14. När den är enda framme så ser du att det är en vacker ängel. Det är din Skyddsängel. Titta på din ängel, hur ser den ut? Kvinnlig eller manlig energi? Vilken färg har den?
 15. Din ängel omfamnar dig och du känner hur du är omhändertagen och hur kärleken strömmar över till dig.
 16. Lämna nu över dessa frågor till din ängel, en fråga i taget, och känn in vilket svar du får. Det kan komma i ord, känslor eller förnimmelser.

20 frågor du kan ställa

 • Hur kan jag uppfatta min skyddsängels närvaro?
 • Kan jag själv kalla på min skyddsängel?
 • Varför har du valt att samarbeta just med mig?
 • Har du min skyddsängel något namn?
 • När har du beskyddat mig från en fara som jag inte var medveten om?
 • Vem eller vad behöver jag förlåta för att inte det förflutna ska skada mig i min framtid?
 • Hur kan jag bäst be om ursäkt och söka försoning?
 • Vilka misstag behöver jag lära mig av, och vad är det meningen att jag ska lära mig av dem?
 • Vad behöver jag släppa, och hur kan jag bäst gå vidare?”
 • Vilket beslut ska jag ta angående en situation i ditt liv
 • Hur kan jag bäst lösa mina problem just nu?
 • Vad ska jag göra för att kunna släppa min oro över en situation i ditt liv?
 • Hur kan jag bäst använda de talanger och begåvningar jag fått?
 • Hur kan jag bäst tjäna människor som behöver min hjälp?
 • Vilka ohälsosamma vanor behöver jag ändra på då de stör min andliga och personliga utveckling?
 • Vilka nya vanor ska jag börja med för min personliga och andliga utveckling?
 • Jag känner att jag leds emot något som skrämmer mig och vågar inte ta steget. Vilken uppmuntran kan du ge mig?
 • Vad är på väg in i mitt liv?
 • Hur kan jag bäst förbereda mig för det som kommer?
 • Vilket beslut kan jag ta för att röra mig i rätt riktning för framtiden?
 1. Därefter så tackar du din skyddsängel.
 2. Du ser den sen vända om och flyga i väg.
 3. Du känner sen hur din ljusbubbla börjar åka nedåt, sakta men säkert så känner du hur du börjar närma dig marken. Ta den tiden du behöver för att landa.
 4. När du känner att du landat så öppna dina ögon och skriv ner din upplevelse.

 

Namaste Vivi

 

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

16 kommentarer

 1. Pingback: Kanalisering – ställ 20 frågor till din Skyddsängel

 2. Eva Maria den

  Har fått klart för mig misstag ilivet har tagit steget vidare och undratt var min skyddsängel var?har väntat på svar men inga kom…idag..tårar rinner och hittade en rosa fjäder..efter det ut på balkongen och såg nåt vet inte vad vitt litet som bara flög förbi bakom träden..kolsvart ute.Fick en känsla..tårar kom mer hjärtat blev varmt.har haft en hjärtinfarkt 2013ensam på kanarieöarna och nån vakade över mig..stora hälsoproblem även med rygg och söker desperat . fter bostad ioch med separation..ikväll tänker jag att nu är jag vägledd och nu är jag inte ensam längre..pratat mycket med min syster på andra sidan ihuvet..och sedan barnsben sagt till alla att jag har en skyddsängel..undrar jag?var det min ängel ikväll?

  • Vivi den

   Det kan det ha varit <3 kram vivi

 3. Marijana den

  Hej vivian jag undrar varför änglar inte visar sig för mig har jag någon som vakar över mig. Jag vet att jag e medial å känner dom men vet inte varför jag inte ser änglar och hur vet jag när jag hör och ser saker i mitt inte att det e rätta och goda saker. I bland känns det som det är hopplöst att se rätt och i bland kommer ond energi in. Vill ändast se ljus å kärlek men vet inte hur kram Marijana

  • Vivi den

   Det handlar om övning och det ser olika ut för alla. Känner du att du har dålig kontroll på vad du får in så tycker jag du ska gå en kurs. kram vivi

 4. Monica Johansson den

  Har just träffat min skyddsängel som det visade sig att jag har haft kontakt med flera gånger innan utan att veta att han är min skyddsängel. Jag fick hans namn och han berättade att vi levt tillsammans i ett tidigare liv. Han hade inte svar på alla mina frågor, en del kunde jag nog svaret på innan tror jag i alla fall. Han kommer tillbaka när jag kallar på honom och då ska han försöka ha med sig min mamma så att vi kan reda upp och förlåta varandra för det som varit. Jag är så tacksam och mår så bra, han är en stor trygghet för mig. När jag känt mig ledsen och otrygg har han varit där och bara hållt om mig. Jag är helt fylld av det här just nu. Tack Vivi

  • Vivi den

   Vad fint <3 Kram vivi

 5. Nea den

  Hej Vivi!
  Jag har försökt att få kontakt med min ängel på många olika sätt. Men det funkar aldrig. Tror du att du skulle kunna förklara varför?
  Kram Nea

  • Vivi den

   Ofta så krävs det övning. Kram vivi

 6. Helena den

  Det vore bättre om du guidade den här meditationen och sa dom här stegen istället för att man ska läsa och sen komma ihåg alla dom här stegen sen.

  Jag läste och såg en inre bild medans jag läste stegen. 🙂

 7. Liselotte Heed den

  Konvertina

 8. naser naimi den

  hej undrar vem min skyddsängel är tacksam för svar. mvh naser

  • Vivi den

   Tyvärr så arbetar vi inte i loggen. mvh vivi

 9. Vivi den

  Mitt tips är att du kontaktar en hypnosterapuet. kram vivi

 10. lena den

  Pappas mående

  • Hans Israelson den

   Hej
   Jag är medial mest bara på det sättet att jag får varsel om kommande händelser. Det är i närtid eller om tex 20 år. Jag varslades om Palmemordet 1986 sju timmar innan, råkade då befinna mig helt nära platsen. Jag såg en gammal vän som försvunnit 20 år innan han dök upp och jag såg det precis som det blev.
   Om någon ringer mig mitt i natten vaknar jag innan efter en klar dröm om att det ska hända, och mycket mycket annat under ca 40 år. Men också annat händer som liknar mirakel. Tex upptäckte siffror på mitt ben i levrat blod och såg ut som de nummer som fångar i k-läger hade. Tog foto.
   Min far var jude och fanns i k-läger under 7 år. (Mor svenska) Jag har helt säkert sett en ängel som en skimrande ljusvarelse, för 40 år sen. Tyst och varm. Men aldrig upprepas.
   Nyligen hörde jag klart och tydligt ett ord som jag aldrig och knappast går ens att googla fram.
   Jag satt då mycket bekvämt och slumrade lite lätt under en trist reklampaus på teve.
   Ordet var
   Falatuel. Jag skrev ned det.
   En obekant vänlig dam i Brasilien sa i en chat (inom iss, rymdstationen) att det låter som en ängels namn.
   Jag känner mig dum som inte kopplade direkt till änglarna då ordet ju slutar på EL.
   Men hjärnan fungerar sämre numera +, troligen pga sjukdomen ms.
   (Dock verkar mottagligheten vara intakt)
   Jag vill fråga dig, är det sannolikt eller osannolikt att detta är en skyddsängel. För mig eller för någon annan.
   Bästa hälsningar
   Hans

   PS min mormor var väldigt medial och jag har alltid en svag lampa tänd för henne med ett foto på henne och en stor silversked bredvid som hon fick för trogen tjänst) ds

Lämna en tanke