Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Karmalagen och attraktionslagen

0

 

Det vi sår får vi i livet skörda. Vad sår du i ditt liv just nu?
Ibland kan det vara svårt att vara i kontakt och se vad vi skapar i våra liv. Vill vi i nuet göra något för att våra liv ska ge den skörd vi önskar framöver så krävs det medvetna val och insikt över var man befinner sig och skapar i sitt liv.

Vår verklighet och det som finns i våra liv är det som upptar våra tankar, känslor och vårt agerande. Ju mer dessa tre kriterier stämmer överens med våra önskningar ju bättre förutsättningar har vi att få en god och önskvärd skörd. Om inte så behöver vi förändra.

ÖVNING:

Ta fram papper och penna. Sätt dig ner och ärligt skriv ner vad du sår i ditt liv just nu, på gott och ont. För det är detta som din skörd kommer att komma ut ur.

1) Skriv ner 3 tankar som dominerar ditt liv
2) Skriv ner 3 känslor som dominerar ditt liv
3) Skriv ner 3 aktiva handlingar som du gjort sista tiden som har satt igång eller avslutat något.

När du gjort detta så sätt dig ner och skriv ner vad du med största sannolikhet tror kommer att komma ur detta. Var ärlig mot dig själv och skriv ner vad som både på gott och ont kan komma ur det hela.

1) Skriv ner 3 olika scenarier som på gott och ont som kan komma ur dina mest dominerade tankar just nu.
2) Skriv ner 3 olika scenarier som på gott och ont som kan komma ur dina mest dominerade känslor just nu.
3) Skriv ner 3 olika scenarion som på gott och ont ur kan komma ur de handlingar som du gjort sista tiden som har satt igång eller avslutat något.

Efter det så skriver du ner vad du önskar ha för energier och händelser i ditt liv i framtiden.

1) Skriv ner 3 dominanta tankar som du önskar ha i ditt liv i framtiden.
2) Skriv ner 3 dominanta känslor som du önskar ha i ditt liv i framtiden.
3) Skriv ner 3 önskningar om hur du vill att ditt liv ska se ut i framtiden.

Jämför sedan var du befinner dig med det troliga resultatet och se hur det stämmer överens med ditt önskade resultat. Känns det okej så är du på rätt väg. Känner du att du inte är säker på att resultatet kommer att bli det önskvärda så krävs det att du i nuet gör en förändring. Planera och så väl i ditt liv. Ta detta tillfälle som en möjlighet att skapa din framtid som du önskar den. Du kan börja med ett litet frö till att förändra din framtid nu.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke