Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Kattöga – Stenen kan ökar mängden av energi som din fysiska kropp kan bära

4

Kattöga – en ädelsten som bringar lycka

Ädelstenen kattöga är en sten som har en särskild optisk effekt. När ljuset träffar stenen visas nämligen en slags lysande linje som gör att stenen ser ut som ett kattöga och därav namnet. Denna optiska effekt återfinns oftast i den gråaktiga krysoberyllen men kan också förekomma i safirer, kvarts eller turmaliner

När kattöga finns i krysoberyll blir den automatiskt dyrare medan kattögoneffekten i en turmalin är billigare. Det förekommer också en del kopior, framförallt inom smyckesindustrin. Kattöga finns främst i länder som Kina, Sri Lanka, Madagaskar och Brasilien.

Kattöga har flera skyddande och helande egenskaper

Stenen kattöga har sedan tidernas begynnelse använts som ett skydd mot det onda ögat. Man har även använt stenen som ett sätt att göra sig osynlig och för att söka rikedomar.

Denna sten ökar den mängd energi som din fysiska kropp kan bära. Stenen förändrar även energins frekvens. Den lämpar sig utmärkt för att fylla på med energi när du känner dig utarmad samt för att främja återhämtningen efter en skada eller sjukdom. Kattöga kan även göra dig mer strålande på insidan och hjälpa dig att älska dig själv. Utöver detta används denna sten också för att förbättra synen (särskilt mörkerseendet) och för att främja klarsynthet. Stenen stärker också effekten av eventuella andra stenar som du använder.

Du kan använda kattöga såväl hemma som på jobbet i din strävan att återfå en förmögenhet eller en inkomst som du har förlorat. Stenen kan också användas för att hitta ny sätt som du kan tjäna pengar. Det är en utmärkt sten för dig som jobbar eller reser efter mörkrets infall. Stenen är också bra att ha när du vill få en lägre fysisk eller psykologisk profil. Stirra då in i stenen för att visualisera dig själv omgiven av ett skimrande ljus.

Utöver ovan nämnda egenskaper utstrålar kattöga också en känsla av rofylldhet i ditt energifält. Den hjälper dig att underkastas den större viljan och att sluta försöka kontrollera varje liten aspekt i ditt liv. Stenen stimulerar ditt tredje öga och dina mediala förmågor. Denna speciella sten hjälper även till när du vill upprätta en kommunikation med varelser från andra dimensioner eller på andra nivåer i vår verklighet. Stenen kan både bidra genom att förstärka dessa varelsers kommunikationssignaler och genom att kanalisera deras information till andra.

Så påverkar kattöga solarplexus

Om ditt chakrat vid ditt solarplexus inte är i balans är det lätt hänt att du känner dig negativ till andra människor. Du kan till exempel börja mobba personer i din omgivning och känna att du hela tiden är i behov av en förändring. Dessutom kan du känna att du inte får det beröm för dina prestationer som du känner att du förtjänar. Du kan också få svårt för att lära dig nya saker.

Genom att använda kattöga på ditt solarplexus kan du dock bli mer empatisk och förhöja dina mediala förmågor. Du blir mer klarsynt och stenen hjälper dig även att hela olika åkommor kopplade till ditt matsmältningssystem. Därför bör du använda denna sten när det är svårt att hitta den verkliga orsaken till din sjukdom.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

4 kommentarer

 1. Monica Ek den

  Hej
  Kan jag köpa stenen KATTÖGA härifrån??
  Mvh MonicaEk

  • Vivi den

   Hej! Nej, vi har ingen webbshop är

 2. monica den

  hej har ett par öronhänge som kallas kattöga hur vet jag att det är äkta? dom var ganska dyra när jag köpte dom. nej har inte frågat om detta tidigare

  • Vivi den

   Tyvärr så vet jag inte om de är äkta, kolla med ngn stenbutik. kram vivi

Lämna en tanke