Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ketheriska mallen / kausalkroppen (Det sjunde lagret)

0

Färg: Gyllene
Chakra: Kron/hjässa

Det sjunde lagret är den mentala nivån fast på det andliga planet och kallas för “den ketheriska mallen”. Den är en högre oktav av den mentala kroppen – en slags andlig mental kropp som är dess kopia och är gränsen för den inkarnerade varelsen och innehåller därför alla andra kroppar som tillhör den nuvarande inkarnationen. På denna nivå består allt av ljus och när vi når detta medvetande så blir vi ett med skaparen/ Det högre medvetandet/ fältet/ Gud.

Detta lager har en tydlig struktur och består av ett skimrande rutmönster och gyllene trådar som skyddar varelsens fält och håller ihop hela auran, chakrorna och kroppen.

I den ketheriska mallen existerar vår livsplan för detta livet och alla tidigare liv lagrade. Här finns länken till det förflutna som man i denna inkarnation arbetar med för att balansera ut, rensa och heala. Planet styrs av kausalitet – orsakssamband. När det råder kausalitet mellan två fenomen så kallas det ena för orsak och det andra verkan. Härifrån utgår den kreativa impulsen som inte är enbart linjär kunskap utan som en integrerad. Här finns även de högre begreppens kunskaps- och trossystem och vår högre andliga inspirationen vilket ofta är dåligt utvecklat hos de flesta människor. Man väcker detta medvetande genom andligt och högre ockult medvetenhet.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke