Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Kroppens chakran

0

I våra kroppar finns sju chakran genom vilka energi flödar. Om energin i dessa chakran blockeras kan det ofta leda till sjukdom. Det är därför viktigt att förstå vad de olika chakran står för och vad vi kan göra för att säkerställa att energin kan flöda fritt.

Rotchakrat

Rotchakrat är beläget i ryggraden, i området omkring svanskotan. Detta chakra baseras på vårt fysiska medvetande och vår bekvämlighet i olika situationer. Om det öppnas kommer du att känna dig förnuftig, välbalanserad, säker och stabil. Om det istället är underaktivt kommer du tendera att känna dig nervös eller rädd. Om den är överaktiv kan du bli girig och materialistisk.

Sakralchakrat

Sakralchakrat är kopplat till känslor och sexualitet. Om det öppnas frigörs en frihetskänsla som kommer att uttryckas utan att du kommer blir alltför känslomässig. Du kommer att bli mer passionerad och även utåtriktad, samt inte ha några problem kopplade till sexualitet. Om detta chakra är underaktivt kommer du att vara passiv och inte känslosam. Du kommer heller inte att vara öppen för vem som helst. Om chakrat istället är överaktivt kommer du sannolikt att vara känslig och emotionell hela tiden. Du kan också bli väldigt sexuell.

Solarplexuschakrat

Solarplexuschakrat handlar om förtroende, inte minst när du befinner dig i en grupp. När chakrat öppnas bör du känna att du har kontroll och har en god känsla av värdighet. När chakrat är underaktivt kan du bli passiv och obeslutsam. Du kan ofta bli orolig, vilket inte är bra för dig. När det är överaktivt kan du vara befallande och aggressiv.

Hjärtchakrat

Hjärtchakrat handlar om kärlek och omsorg. När det öppnas kommer du att vara vänlig och medkännande, och alltid ha goda relationer. Om det är underaktivt kan du bli kall och ovänlig. Om chakrat är överaktivt kan du vara så pass kärleksfull mot personer att du kväver dem, och du kan uppfattas som självisk på grund av detta.

Halschakrat

Halschakrat baseras på kommunikation och att du uttrycker dig själv. När chakrat är öppet har du lätt för att uttrycka dig själv och konst kan vara ett bra sätt att göra detta på. Om det är underaktivt kommer du inte att tala särskilt mycket, vilket kan göra att du uppfattas som blyg. Om du ofta ljuger kan detta chakra blockeras. Om det är överaktivt kan det vara så att talar så pass mycket att det retar upp människorna runt omkring dig. Du kan också vara en ganska dålig lyssnare.

Pannchakrat

Pannchakrat är kopplat till insikt. När det är öppet är du väldigt klarseende och tenderar att drömma en hel del. Om det är underaktivt kan du förvänta dig att andra ska tänka åt dig. Att förlita dig för mycket på tro kan också göra att du blir förvirrad. Om chakrat är överaktivt kan du leva i en fantasivärld hela dagen lång. I extrema fall kan du ofta dagdrömma eller hallucinera.

Kronchakrat

Kronchakrat är det sjunde och mest andliga chakrat. Det är kopplat till din visdom och är ett med universum. När detta chakra är öppet, slutar du vara fördomsfull och du kan bli mer medveten om världen och hur den är kopplad till dig själv. Om chakrat är underaktivt är du inte särskilt andlig och kan vara fast i dina tankar och din tro. Om det är överaktivt kan du försöka behärska problem med ditt intellekt titt som tätt. Andligheten verkar vara högt prioriterat och om du verkligen är överaktiv kommer du till och med att ignorera dina kroppsliga behov.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke