Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Liv efter livet – tankar runt död, karma och attraktion

5

Liv efter livet

Såg på tv ett program om tankar kring döden. Insåg verkligen vilken gåva det är att veta att det finns ett liv även efter detta liv. Tyckte så synd omshutterstock_55657867 kvinnan vars verklighet och tro var ett stort mörker efter detta livet. Vilken plåga det måste vara att känna och tänka så. För min del har jag fått så många bevis för att livet går vidare att den rädslan och tanken för länge sedan försvunnit ut genom ngn bakdörr som jag inte lägre hittar.

Jag tror på reinkarnation och återfödelse. Är mer orolig över att vara sjuk i livets slutskede och vilket “skitliv” jag ska få nästa gång 😉 än att jag ska uppslukas av ett evigt mörker.

Då Buddismen är en livsfilosofi som känns rätt för mig så försöker jag i största mån leva mitt liv efter Karmalagen – Det vi sår får vi oxå skörda….Det vi ger ut får vi möta. Eller lite försvenskat – Som vi bäddar får vi ligga…..

Buddismen

Buddismen har ingen Gud och är därför egentligen ingen religion utan en livsfilosofi. Jag har svårt att tro att det sitter en gubbe på ett litet moln någonstans och dikterar villkoren för liv och död. Däremot så tror jag på att det finns en högre ordning, ett högre plan, ett högre medvetande. Min tro och övertygelse är att Universum i sig är en livgivande och intelligent energi.

Den Universella energin föder och skapar allt och att precis som när man radar upp Dominobrickor på en rad och puttar omkull den första så följer resten med i fallet därför att kursen är satt och slut resultatet är ödesbestämt. Alla handlingar som sätts igång har ett öde, ett mål, en början och ett slut.

I hela universum finns det ett överflöd av allt. Anledningen att människor svälter eller är fattiga är inte för att mat eller pengar inte finns. ABSOLUT INTE! Det är för att folk inte vill dela med sig, det skulle krävas uppoffringar som alltför många inte är beredda att ta. Att dela med sig kostar på. Våran värld styrs till stora delar av ego. Det finns hur mycket pengar och mat där ute som helst – för några få. Vi är begränsade i våra tankar därför ser vi inte lösningen. Bara för att vi inte kan se den så innebär det inte att lösningen inte existerar. Det finns ett överflöd av allt där ute och den energin kan man attrahera….

Denna universella energin användas när man jobbar med attraktionslagen “The Law of Attraction” för er som sett/läst The Secret.  Lika dras till Lika. Kalla det magi om ni vill…

shutterstock_190106057Begränsade tankar drar till sig begränsade resurser. Ditt förhållningssätt och din inre röst attraherar ett överflöd så välj rätt tankar och känslor. Vad vill du ha ett överflöd av. Det är här det svåra många gånger ligger. Man måste många gånger förändra sina tankar kring misslyckande och att lyckas för att attrahera det man önskar. Människor som tror på sig själva skapar en bättre förutsättning för sig att attrahera det de vill ha.

Exempel attraktionslagen:

Du kan söka hur många jobb som helst men om du inte tror du är kompetent för jobbet eller att du inte kommer att få det så sänder du ut det till personen som ska anställa dig. Sannolikheten minskar då drastiskt. Personen kanske inte kan sätta fingret på vad som känns fel men energin känns inte rätt och någon annan får jobbet och du säger då …va vad det jag sa?… precis det du attraherade! Universum uppfattade din känsla inför jobbsökandet att det inte tillhörde dig…att du inte skulle få det. Okej tänkte Universum som läste av din energi som var negativ och inte dina ord… negativ är lika med NEJ, vill inte ha.

Du styr själv vilken energi som ska komma tillbaka till dig genom att ta ansvar för dina handlingar. Eller genom att inte ta ansvar. Det du sår kommer du oundvikligen få skörda…

Namaste vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

5 kommentarer

 1. Eva Lyckheden den

  Jag har oxå massor av bevis för min egen del…dessutom är j a g tidigareliv terapeut o de är fantastiskt att jobba med.
  Jag läste lite på din sida och under detta inlägget har du skrivit om attraktionslagen.
  “Som man bäddar får man ligga”
  Det är oxå bevisligen så det funkar
  Men ibland undrar jag hur vissa människor kan göra andra illa gång på gång och ändå bara glida vidare på ett bananskal….medan en annan (jag då) får äta upp denns skit gåbg på gång bara för jag gjorde ett misstag. Att skaffa barn ned en sådan människa.
  varför slår det alldrig tillbaka på honom?

  • Vivi den

   Vi vet inte hur det slår tillbaka, på vilket sätt andra får lida då det finns så många senarion. kanske kommer det senare. Släpp och låt karmalagen jobba och hitta sin väg. kram vivi

 2. Roland den

  Instämmer. Talar med mina förfäder varje dag.
  Roland

 3. Maryam den

  Kära vän detta Universeum har en skapare Som är en snäll Gud . upp hos dig tro eller inte du är en fri människa och jag respekterar det. Du känner dig bättre vem du är .En snäll människa med goda handlingar då detta godhet lyser från Gud på dig o av sätt du tro på Gud eller ej . Varför ? för att det räcker att du vara en bra människa därför . Jag har förslag till dig om vill ha mer kraft och positivt energi och inre ljus släp Guds tro ditt liv och gems för resultatet. Och jag är glad du tro på liv efter död som gav dig ro det är positivt. Kram Maryam Moussavi
  Stockholm 2014-11-16

 4. Eva Lyckheden den

  Liv efter liv har jag förlorat någon jag älskar, på olika sett blivit berövad på någon nära.
  Detta livet förlorade jag mig själv..
  Jag är snäll..alldeles för snäll…så snäll mot alla andra i flera år har jag trott att de var det som var min livsuppgift. Att jag finns här för att hjälpa andra människor. .för att se till att dom klarar sig i livet..ge dom min energi så dom orkar…ge dom mitt hjärta. ..så dom mår bra. .ge dom min tid så dom hinner …
  ge dom min luft så dom kan andas. Efter alla dessa år av svek..lögner..frihetsberöv o.s.v har jag äntligen fattat
  Min livs livsuppgift är att hitta min integritet. ..var gränsen går för mig själv..att jag har oxå ett eget värde.
  Nu har jag äntligen insikten. .men att lära mig den är inte enkelt.

Lämna en tanke