Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Medial utveckling – Har du den mediala gåvan?

1

Medial utveckling, Vivi Lindes bok – Sveriges största mediala portal, Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar mm

Medial utveckling Medium Mediumkunskap Vivi Linde Tarotguiderna Tarot

Utdrag från min bok “Medial utveckling och mediumkunskap”

Köp boken här!

 

Medial utveckling – Har du den mediala gåvan?

Som medial får man ofta frågan hur och när man fick sin gåva. Men det är inte som i en saga där man plötsligt bara får något. Förutsättningen finns där från börjanTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot men det är upp till oss att förstå vår potential och få den att växa genom att satsa på vår mediala utveckling. Det är inte ovanligt att man får gå många olika spännande andliga och mediala vägar innan man hittar just ”sin grej”. Jag ser vår mediala framfart på jorden som ett förtroende som vi har fått att förvalta snarare än som en gåva.

Som det verkar förlorar man inte per automatik sin förmåga om man använder den på ett felaktigt eller oetiskt sätt. Det finns inget högre råd som dömer oss, utan vi är själva ansvariga för våra handlingar och kommer därför så småningom att få möta dess konsekvenser. När vi har gått över till andra sidan kommer vi att se över det liv vi levt och de val vi gjort. Vi kommer då att rannsaka oss själva så att vi kan skapa framtida möjligheter till bättring och växa ytterligare i kommande inkarnationer.

Nybörjare inom medial utveckling

Som nybörjare kan det vara svårt att veta i vilken ände man ska börja med sin mediala utveckling. Många känner sig även tveksamma till om vägen är för dem. Vi har alla en grundmedialitet och vart vi tar den är upp till oss. Medial utveckling är ett medvetet val och det vi är intresserade av och lägger vårt fokus på är det område som vi kommer att utvecklas mest inom, eftersom det gör att vår energi växer. Ta ett steg i taget och lägg fokus på det du brinner för. Det viktigaste är att komma igång och att sedan låta nyfikenheten föra dig mot den upplysning du behöver just nu. Ha tillit till att du går den väg som det är tänkt för att nå dit du ska. Din andliga guide och andevärlden känner dig och ni hittar tillsammans det bästa sättet för dig att utvecklas på. Lägg ingen större värdering i resultatet till och börja med, utan var tacksam för det som blir rätt, och släpp det som blir fel. Med tiden kommer du att förstå hur just du uppfattar det som kommer och hur du ska tolka det. När du övar ska du se det som din stund att lyssna inåt och uppåt. Ha tålamod och klappa dig i stället på axeln för att du väljer att ta detta steg, och att du är på rätt väg. Genom att fortsätta framåt kommer du att gå från klarhet till klarhet. Lita på att du har vägledning och att denna väg är för dig.

Mediumkunskap – Medial utveckling

Att vara en kanal för andevärlden

Som medium verkar man som en kanal mellan världarna och vidarebefordrar på så sätt budskap och vägledning. Informationen går via oss och inte från oss. Det som kommer från andevärlden färgas alltid lite av mediet. Detta är något som man behöver vara medveten om när man arbetar, så att man är uppmärksam på vilka känslor och tankar man kan tillskriva sig själv, och vilka som kommer från anden.

Länka till andevärlden

För att nå andevärlden behöver mediet uppnå samma kvalitet i sitt syfte, avsikt och mening som existerar i andevärlden. När man lyckas med det uppstår en sammanlänkning och sinnena öppnas upp så att man igenom dem kan filtrera informationen som kommer in i systemet. När man vibrerar på samma frekvens bildas en bro som kan ta mediet ur den fysiska verkligheten och in i andevärlden. För att lyckas krävs det att man har rätt inställning till varför man gör detta. Den grundläggande inställningen handlar om att ha en ödmjuk vilja att bevisa att det finns ett liv efter döden och att verka för andevärlden och människornas bästa. Avsikten kommer att styra hur och om man kan ansluta. Positiva känslor som glädje och kärlek underlättar för anden när den länkar igenom dig. När man vill komma i kontakt med en högre sfär behöver den egna vibrationen överensstämma med det plan man vill nå. Detta sker först när man är mogen för den upplysningen, informationen, kommunikationen och kunskapen som finns där.

Tolka information och budskap

Bara för att man har fokuserat på sin mediala utveckling så innebär inte att man är ett allvetande orakel, utan man är endast en tolkare och förmedlare av den upplysning som man tillåts komma i kontakt med. Man har förmågan att ta in, bearbeta, tolka och sortera den mediala informationen man får, vilket ökar möjligheten till att se det större mönstret, och förstå den högre aspekten av det man tolkar. Det är på många sätt ett komplicerat arbete då kommunikationen kommer på ett helt annat sätt än vad vi människor normalt är vana vid. Att vara medial handlar om att uppgradera sina sinnen och lära sig att tolka.

När vi inte kan se, känna eller förstå något använder vi oss av vår fantasi när vi tolkar. Vi bygger då en bro mellan vår inre föreställningsvärld och den informationen. På så sätt sammansmälter de och en högre verklighet uppenbarar sig.
Genom övning kan man få värdefull upplysning och komma i kontakt med betydelsefulla glimtar och kortare fragment av nutiden, dåtiden, framtiden, parallella världar, tidigare liv, de högre världarna samt både levande och döda varelser. Det handlar om att förlita sig på att vi får till oss exakt så mycket som vi behöver och kan hantera, ju mer vi utvecklas, desto mer ökar kapaciteten att ta emot.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

1 kommentar

  1. Atika den

    Jag vill höja mina energi till bättre och positiv

Lämna en tanke