Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Påverka din energifrekvens

0

Kvantfysiker har bevisat det som många av oss redan kände till, nämligen att vi består av mer än bara den fysiska kroppen. Vår närvaro slutar inte vid den yttre linje som utgörs av vår hud, utan vi har ett energifält runt omkring oss. Denna aura av energi kopplar oss samman med universum och alla andra levande varelser som finns omkring oss. Alla är vi sammankopplade och varje individ har en unik aura.

När vi har kontakt med denna känsla av att vara en del av det gudomliga, där vår sanna natur är kärleken, vibrerar vår energi med en hög frekvens. De positiva tankar och känslor vi har, samt de hälsosamma gärningar vi utför, stöder ett ljust energifält. Om vi å andra sidan lever i rädsla och negativitet, och fyller vår kropp med ohälsosamma ämnen såsom droger, alkohol och lågvibrerande mat, kommer vårt energifält att bli blockerat, dunkelt och mörkt.

Vår energi är som en magnet som drar till sig erfarenheter i världen som matchar vårt energifält. Eftersom vi skapar vår energi genom det sätt som vi behandlar oss själva från insidan och ut, är vi själva ansvariga för vår energi och våra erfarenheter i livet. Livet händer inte bara slumpmässigt utan reflekterar snarare vårt inre tillstånd.

Det finns några sätt på vilka du kan ta ansvar för din energi:

Fokusera på din andning

Genom att fokusera på din andning kan du lugna nervsystemet och förändra din energiska närvaro.

Ta dig tid att varva ner

De flesta av oss är så upptagna med att fylla våra liv med åtaganden och uppgifter som aldrig verkar ta slut. Skriv “Varva ner” på din att göra-lista och kom ihåg att det är en väldigt viktig uppgift.

Processa och var medveten om dina känslor

Många av oss här lärt sig att förtrycka känslor, särskilt om de är negativa eller inte andliga. Faktum är att det andliga sättet är att känna alla våra känslor. Ju tidigare du känner och processar dina känslor, desto snabbare och enklare kommer du kunna släppa dem. Att vara mänsklig är porten till det gudomliga.

Återupprepa mantran som till exempel “Jag är gudomlig kärlek.”

Mantran hjälper oss att styra bort tankarna från vanliga tankar. De hjälper oss att återvända till vår sanna natur eftersom mantran har en energifrekvens som sprider sig genom kroppen.

Bli medkännande

Din energi är något som du sänder ut i världen. Den kan antingen lyfta eller sänka andra människor. När du upptäcker detta samband, hur vi påverkar varandra, kan du börja ta mer ansvar för den energi som du utstrålar.

Genom att dagligen ägna dig åt mindfulness, yoga, meditation och äta en hälsosam kost kan du förändra din energi. Du kan då börja verka på en högfrekvent nivå, kärlekens frekvens. Det är då du kommer att vara som en magnet som drar till dig positiva upplevelser och förhållanden.

När din aura av energi förändras och din medvetenhet ökar, kommer ditt nervsystem att neutraliseras vilket gör att du till fullo börjar inse och uppleva ett spirituellt uppvaknande.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke