Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Regnbågsmånsten är i samklang med månen – en sten för din inre gudinna

0

Den vackra regnbågsmånstenen är vit eller gräddvit med blå underton. Den skimrar med lyster i form av en regnbåge när den utsätts för ljus, därav namnet. Stenen kallas ibland för kronjuvelen bland alla månstenar.

Regnbågsmånstenen och månen i samklang

Regnbågsmånstenen är en sten för din inre kraft. Den har en magisk och livsbejakande energi som hjälper dig att komma i kontakt med, återuppväcka och behålla din inre gudinna och din feminina energi. Just månsten har genom tiderna använts på ett traditionellt sätt för att förstärka olika andliga förmågor. Eftersom den också har ett starkt band med månen kan den vid fullmåne förstärka dina drömmar att bli klarare.

Stenen har en hög vibration som är ljus, gärna i månens energi som kännetecknas av den feminina kraften, intuition, universum, andlighet och ett högre medvetande. Den hjälper oss att våga släppa taget och kontrollen och istället lita på vår egen förmåga, intuition och universum och att dessa hjälper oss i den rätta riktningen i livet. Du blir genom stenen påmind om att du kan använda dig av månens olika faser för att följa med i flödet i livet med vetskapen om att universum håller dig om ryggen.

En perfekt sten för nystart

Regnbågsmånstenen är en perfekt kristall som hjälper dig att se framåt och lämna det gamla bakom dig eller för dig som vill börja om. Den är utmärkt för dig som av någon anledning genomgår någon form av förändring i ditt liv. Du kan också använda dig av stenens kraft när det är dags för ett nytt kapitel i livet. Detta i synnerhet om situationen känns otäck eller jobbig. Om du till exempel låter rädsla eller har kritiska tankar om dig själv styra dig och ditt liv kan du med fördel använda regnbågsmånstenen. Stenen kan då användas som en hjälp för att befria dig från detta.

En regnbågsmånsten kan du använda vid olika tillfällen såsom:

  • När du ska utföra en månritual.
  • Vid meditation för att rensa dina tankar, lita på din egen kraft och ljus samt förhöja din egen intuition.
  • Om du behöver fokusera på vad som är viktigt för dig just nu.
  • Vid meditation med stenen i handen om du behöver reflektera över och konkretisera vad du vill införa i ditt liv.
  • Som påminnelse om att du ska lita på universum.
  • När du vill lugna dina känslor och/eller lindra din stress.
  • Om du är i behov av omvårdnad och/eller energi.
  • Om du behöver bli påmind av att vara i nuet.

Som du märker kan du använda dig av regnbågsmånstenen vid många olika situationer. Den är därför utmärkt att bära dagligen, till exempel i din väska eller som ett vackert smycke. Tre dagar innan det blir fullmåne eller när du kan se en regnbåge på himlen kan du plantera en månsten i trädgården Om du vill få en frodig trädgård och/eller få vackra fjärilar och andra flygande djur till dig. Du kan också växla regnbågsmånstenar med den du älskar för trohet eller lägga en sten i ditt badvatten för att förhöja din inre kraft så att den skiner genom hela natten.

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke