Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Seriösa medium och spådamer – Tarotguidernas tarotlinje

 

Seriösa medium och spådamer – Tarotguidernas Tarotlinje. Drivs av Vivi Linde medium med ca 65 vägledare 0939-2959 (19.90kr/min).

Titta under fliken “tjänster” för att se vilka som är medium och spådamer.

Kända från tv:s ”Livet på andra sidan”.

Så här fungerar det när man ringer ett medium eller en spådam  via telefon på Tarotguiderna.

En vanlig fråga man får som medium eller spådam på Tarotguiderna är om det går lika bra att ge en konsultation via telefon eller om man bör föredra en privat sittning? Det går faktiskt exakt lika bra även om det kanske känns trevligare vid ett direkt möte. Det kan faktiskt till och med fungera bättre via telefon då man inte får någon förutfattad mening då inget möte sker.

När man ger en medium konsultation så har man kontakt med de bortgångna som befinner sig i en annan dimension. Det spelar därför ingen roll att klienten inte är på samma plats som mediumet. Likadant är det när man kontaktar en spådam gällande framtiden. Avstånd har ingen som helst betydelse när vi talar om energi och dimensioner. Varken deras eller våra själar är platsbundna. Som medium så länkar man mellan dessa icke platsbundna världar.

När man genom ett medium önskar kontakt med någon speciell bortgången:

När man ger en medium konsultation så kan man inte innan garantera att den man önskar från andevärlden kommer även om de oftast gör det, det är inte upp till oss att bestämma den saken utan det är de på andra sidan som gör det. Man får ha tillit till att de ger oss det vi behöver för tillfället och ödmjukt ta emot det som kommer.

Om du önskar komma i kontakt med en speciell bortgången så sitt gärna med en bild eller ha den du önskar i dina tankar. Det är viktigt att du inte själv berättar vem du vill ha kontakt med innan konsultationen så du inte påverkar mediumet. Det är nämligen svårare när man har förhandsinformation för då träder lätt tankar och förutfattade meningar in. Ju blankare man är desto enklare och bättre. På detta sätt kan ett medium ta emot budskap utan att hjärnan börjar bearbeta en massa yttre intryck.

Även för dig som klient så är det viktigt att känna att du inte har påverkat ett medium med någon information.

När man via en spådam vill veta om framtiden:

När man via en spådam vill veta vad som ligger i framtiden så behöver man vara öppen för det som kommer och aldrig glömma att det är inte spådamen som påverkar våra liv, utan det är vi som gör. Det man ser i korten är en konsekvens av det man själv startat upp.

Hur tar man som medium kontakt med den andra sidan?

När man arbetar som medium så fungerar man som en länk till andevärlden. Man öppnar upp genom att öppna sina chakran och skapa en energibro mellan världarna. Man tar då kontakt med de nära och kära i andevärlden och förmedlar kontakten.

När man får kontakt med någon på andra sidan så får man olika förnimmelser och upplevelser i både sin kropp och själ. Man kan därför både se, höra, känna dofter, smaker och få fysiska upplevelser i kroppen. Jag brukar beskriva hur man ser eller hör som ett inre seende, ett inre hörande etc.

Alla medium arbetar olika och en del kanske hör mer medans andra ser mer. Det finns inga rätt eller fel utan allas arbete ser olika ut. Som medium brukar man höra eller se ord och meningar, man brukar också känna hur den bortgångna mådde och kände.

Hur känner de bortgångna inför oss och sitt tidigare liv?
När de är på andra sidan så har det släppt det som var jobbigt eller smärtsamt under jordelivet. De befinner sig nu på en högre nivå där de ser tydligare och klarare varför livet gestaltade sig som det gjorde för dem och varför de gick bort vid just det tillfället.

De befinner sig i sitt högre själsmedvetande och är i kontakt med sin sanning om sitt liv och även er relation. De förstår karma aspekterna som var aktiva d.v.s. det vet vad de var här för att lära sig, varför och tillsammans med vilka.

De är nu på en kärleksfull plats där lycka och fullständig harmoni råder. De har mött sina nära och kära igen, både människor och djur. De är på en plats där bara kärlek råder.

Hur kan man som spådam få information om framtiden?

När man arbetar som spådam så är det inte bara via korten man får information utan även via våra andliga guider. Man få till sig översinnlig information på olika sätt som man sen tolkar. Det är just själva tolkningen som är det svåraste, man behöver lära sig hur man tar emot information och på vilket sätt det kommer. Korten består av bilder, siffror, färger, former, symboler och ibland ord. Man använder även sin intuition för att förstå sambanden och budskapen för att kunna förstå det komplexa mönstret i en stjärna.

Själsfamilj/själsfrände:Många undrar om vi har en själsfrände. Jag brukar svara att jag tror det finns fler än bara en människa som tillhör just oss. Det är i alla fall den uppfattningen jag fått dom medium. Vi möter nämligen många personer under vårt liv som vi har själsband till. Jag ser dem som vår själsfamilj. I denna gemenskap finns det både vänner och familj. Min tro är att vi möts igen på andra sidan och att vi även återföds tillsammans igen i andra liv, fast då kanske i lite andra konstellationer.

Eftersom jag ser att de på andra sidan fortsätter att älska de som är kvar så visar det på en tillhörighet till vissa personer. Varför skulle just annars dessa själar vilja komma när vi söker kontakt? Det anser jag visar på att de bryr sig om de som tillhör dem.

Varför söker man kontakt med ett medium eller en spådam?

Det finnas många olika anledningar till varför man söker sig till ett medium eller spådam. En del kanske bara är nyfikna eller så handlar det om ett eget andligt sökande. Sen finns det andra som har någon älskad på andra sidan som man önskar kontakt med och få bevis för att personen fortfarande finns kvar på någon nivå och även ibland kanske kommer på besök. För en del kan det vara en viktig del i sorgebearbetningen att gå till ett medium. Andra går till en spådam för att känna hoppom framtiden.

Jag får ofta frågan om hur tidigt efter en persons bortgång man kan gå till ett medium för att få kontakt. Enligt min erfarenhet så spelar tiden ingen roll. Utan de kan ofta komma omedelbart om man så önskar. Jag har flertalet gånger kommit i kontakt med bortgångna bara några dagar efter deras bortgång. Det enda som skulle kunna hindra vore om klienten av någon anledning inte är mogen för en kontakt, själv har jag som medium ännu inte varit med om att detta har hänt.

Att utveckla sin medialitet och bli ett medium eller spådam
Det finns inget ”snabb fix” eller genväg inom det mediala. Att utvecklas andligt eller medialt handlar om ett sökande som till stora delar kommer inifrån, både frågorna och svaren, samtidigt som du lyssnar utåt och uppåt. Du ska höra dig själv men du ska även kunna stänga av dig själv när du arbetar. För att bli ett medium eller en spådam så krävs det många års övande. Det handlar inte bara om att känna av, ett riktigt medium eller spådam måste även kunna tolka informationen. Att vara medium innebär dessutom att jobba under stora krav och förväntningar, även att bli ifrågasatt hör till vägen och är tuffare än vad många tror.
För att kunna arbeta med sin medialitet så måste vilja söka, man måste brinna i sitt sökande, det krävs ett eget engagemang som går utanpå allt annat.

Man behöver hitta sitt sätt att höra sig själv och på så sätt också komma i kontakt med en kraft som är större än en själv. Jag brukar säga att min andlighet är min livspassion och jag älskar att vara ett medium och spådam. Ingen eller inget skulle kunna hindra mig att nå mitt mål att komma fram till min sanning och förvandla mitt sökande till ett vetande.

Visst kan man få tips och råd längst vägen av olika medium och spådamer men man måste ändå gå sin väg själv. Man kan inte ”ta över” någons annans tillit, kunskap eller insikt. Man kan få råd och vägledning men ändå måste man lyssna inåt för att hitta rätt.

Just tillit ihop med tålamod är två grundstenar i det inre sökandet. Man måste ha tålamod, att få tillit och att gå från sökare till vetare tar sin tid.

Underskatta inte själva resan, den är underbar och ser olika ut för alla. Vår själ kan vi alltid nå, det gäller bara att hitta vägen in så att vi kan integrera med den och bli ett. För mig är det ett sätt att bli hel. Mitt råd är att gå många olika vägar, prova många olika kurser, vill du bli medium så går kurs i medial utveckling, läs många olika böcker och ta till dig många olika kunskaper och visdomar. Därifrån kommer du sen att renodla din väg och ha tillit till att det kommer att utkristallisera sig vart du ska gå och när.

Som medium får man ofta frågan, hur kan man tala med döda? Så här fungerar det med energier. Hur kan man prata med döda är en fråga jag ofta får som medium. Här försöker jag förklara så att ni kan förstå hur det fungerar med energier. Framför allt tycker många det är svårt att förstå att det ska kunna fungera via telefon eller mail. Enligt mig går det precis lika bra.

Då jag tror på reinkarnation och att vi bara övergår till en annan energi, vår ursprungliga så borde universum i sig inte begränsa någon kontakt. Vi befinner oss alla i samma utrymme/space om än på olika nivåer, dimensioner och har olika energier. Se det som att vi bor i olika länder, städer eller våningar. Vi behöver då en gemensam frekvens, som en radiokontakt för att nå varandra. Det är den vi lär oss ställa in.

När man arbetar som spådam, medium eller med något annan medialt så arbetar man med energier i en annan dimension. En energi är inte som vi, platsbunden. När jag som medium tar kontakt med en vägledare / Guide / bortgången så är den i en annan dimension, oavsett om du är hos mig eller hemma hos dig själv. Så avstånd och plats har ingen som helst betydelse.

Man kontaktar dem på en ”frekvens” kan man säga, som att sätta på radion. Man ställer in frekvensen och sen får man kontakt, man hamnar på samma våglängd. Eftersom det inte är ditt fysiska du som sitter inne med svaren i ditt liv så spelar det ingen roll vart du som fysisk person befinner dig. Din själs kunskap är inte platsbunden utan även där handlar det om en annan dimension som man når genom att ställa in sig på rätt frekvens.

Vi medium lär oss även ställa om vår personliga energi så att den överens stämmer med den energin/personen vi vill komma i kontakt med. Attraktionslagens lika attraherar lika gäller. I detta har meditation, att förändra sitt medvetandetillstånd stor betydelse. Därför är någon typ av meditationsteknik fördelaktig att lära sig.

Ofta får jag frågan hur man utvecklas till spådam eller och medium. Hur gör man? Jag brukar framför allt svara två saker…

När det gäller din medialitet så är det bästa att följa din passion, gör det du känner att du brinner för oavsett om du har några förkunskaper i ämnet eller inte. Det är det som intresserar dig som du kommer att bli bäst på, för det är där du kommer lägga ner ditt engagemang och passion. Om du ska bli ett duktigt medium så måste du brinna för det.

Bry dig inte om alla måsten som du tror att du måste göra först innan du kan utveckla din medialitet, jämför dig inte heller med andras utveckling. Din väg är unik, va din egen Guru, lyssna och följ dig själv, din väg.

Bara börja, ta steget, det är allt som krävs. Sedan kommer det andra av sig självt. Gå en kurs, lär dig utifrån en bok eller båda. Ägna inte din tid åt att undra, fundera och fråga andra om din väg om du vill komma igång, bara kör! Om du verkligen vill utveckla dig till medium så kan inget stoppa dig och du kommer att få vägledning från dina andliga vägledare. Ha tillit och tålamod så kommer allt att falla på plats och du kommer att märka att din medialitet växer.

Det andra är att allt andligt eller medialt du gör utvecklar dig och underlättar den mediala utvecklingen för det som kommer efter, vill du bli ett medium så gynnar det dig alltså att även läsa andra saker. All träning tillför något till ditt nästa steg så du behöver inte välja. Börja med det som verkar intressant och låt vägen själv få utkristallisera sig. Du måste inte på en gång veta vart du är på väg. Låt resan och utvecklingen föra dig framåt.

Om man inte vet vilken väg man vill gå så brukar jag rekommendera kurserna/böckerna medialutveckling eller kanalisering som första steg.

Medial utveckling för att man lär sig känna av energier och tolka det man får till sig. Detta har man stor nytta av oavsett om man vill bli ett medium eller inte. Likadant är det med kanalisering, att komma i kontakt med sina Guider, Högre Jaget, änglar mm är fantastiskt även om man inte är intresserad att utveckla sin andlighet på något speciellt sätt. Genom kanalisering kommer man i kontakt med sin livsväg och själsmedvetande.

Någon form av meditation är också att rekommendera. Det är i tystnaden vi hör oss själva och kan komma i kontakt med underströmmarna som ligger precis under ytan, vad är på väg in i våra liv? Man blir sensitiv för energier och information. Kanalisering är en typ av meditation där man bjuder in sina vägledare.

Så började min medium bana

Att få verka som medium är underbart, antingen man har det som yrke eller bara som ett intresse så är det en fantastisk gåva att få stå i kontakt med våra älskade nära och kära på andra sidan.

Jag kommer ihåg första gången en person från andra sidan klev fram starkare och jag agerade som medium för första gången. Tidigare så hade de funnits i bakgrunden och jag kände av deras närvaro. Jag visste inte riktigt vad de ville men de fanns med mig.

När vändningen kom och jag insåg att jag skulle förmedla budskap som medium var när en bästa vän till mig skulle få healing. Jag hade utbildat mig till kristallhealer och gav även chakra balansering och hon gick hos mig flera gånger för att jag skulle få öva ordentligt.
När jag stod vid hennes huvudända och bjöd in ärkeänglarna så såg jag en yngre man stå vid hennes fotända. Jag fattade ingenting och viftade bort det hela för jag visste ju att ingen yngre manlig vän gått bort för tidigt för då hade hon berättat det för mig. Det jag lärde mig då var att man som medium aldrig ska ha förutfattade meningar.

Jag fortsätter att ge henne chakra balansering och mannen dyker upp igen. Jag ser honom tydligare och jag ser att han är runt 20års åldern och han ser mycket ledsen ut. Återigen så tänker jag att jag bara inbillar mig, jag är ju faktiskt inget medium och jag försöker mota bort honom så jag kan fortsätta min healing. Denna gång så försvinner han dock inte utan han står kvar, jag får återigen budskapet att han vill be om förlåtelse och jag känner även av ett missbruk hos honom. I mitt stilla sinne så undrar jag varför han kommer till mig då jag faktiskt inte är ett arbetande medium? Han tittar sedan rakt på mig och säger att han vill be min vän om förlåtelse. Det var inte mening att göra som han gjorde mot henne. Sen försvinner han.

Jag blir helt förvirrad efter detta och tänker att detta är fel, jag kan omöjligt berätta detta för min vän för hon kommer då att bekräfta det jag redan visste, att hon inte vet vem han är, och dessutom så är jag ju inget medium så jag har säkert missuppfattat allt ihop.

Efter healingen så sätter vi oss ner och jag ska börja berätta vad jag gjort och vilka chakran som jag behövt balansera upp och varför. När vi pratat en stund så känner jag hur den här mannen pockar på min uppmärksamhet och jag känner att jag inte kan vara tyst. Jag säger till henne lite försiktigt att jag är ju inget medium men jag kände under healingen att någon ville komma i kontakt med henne, jag bad nästan om ursäkt men sa att jag måste få berätta även om allt ihop bara är en fantasi.

När jag berättade för min vän om mannen så började hon gråta, jag blev alldeles chockad. Sedan berättade hon om att de var bästa vänner när hon var yngre och att han höll på med droger. I slutet av sitt liv så kom han hem till henne för att han inte hade någonstans att bo, hon sa att han inte fick stanna hos henne då han svikit hennes förtroende flera gånger tidigare. Han gick där ifrån och hon såg honom aldrig mer.

Efter det så valde han att ta sitt liv. Han lämnade kvar ett självmordsbrev där han lade skulden på henne då hon inte ställde upp för honom. Detta hade hon burit på i alla år och inte berättat för någon då det var så jobbigt för henne att prata om.

Hon blev så tacksam för att han kom till mig som bara var ett amatör medium för att försonas och få be om ursäkt för det han gjort mot henne. Äntligen kunde hon släppa skulden och bördan hon burit på i alla år. Så började min bana som medium. Lite oväntat för mig men det är ju inte upp till mig att tala om när eller hur. Jag har full tillit till att jag har full vägledning och när jag förstod att jag skulle jobba som medium så var det bara att gå den vägen. En otroligt spännande och intressant väg som bjudit på många skratt och tårar genom livet.

Jag har flera strängar än att bara jobba som medium på min lyra. Jag arbetar även som spådam, med kanaliserad information från min andliga Guide, änglar, ärkeänglar och andra högre vägledare. Ofta så arbetar man med andra saker som medium och ganska vanligt är att man även siar på något sätt. Själv spår jag framtiden med tarot och ängla- och orakelkort. Jag har även arbetat med djurkommunikation, nu gör jag det dock endast som lärare på kurser. Djur kan även komma från andra sidan när jag ger en medium konsultation.

Det är oerhört spännande att vara ett medium och spådam, livet ser lite annorlunda ut för oss. Jag kan många gånger starkt uppleva hur mitt liv skiljer sig från andras då jag har en helt annan insikt i hur kosmos fungerar. Livet efter döden är något som många inte tror på eller undrar över om det verkligen existerar. Som medium så är det en självklarhet att vi kan komma i kontakt med både levande och döda själar och att döden på vår planet bara är en transformation till något annat. Det är en oerhörd gåva att leva med den tryggheten och vetskapen att vi befinner oss i ett kretslopp som är oändligt. Som medium så kommer man i kontakt med energier på en helt annan nivå. Man läser av och känner in.

Jag får många gånger frågan hur man blir ett medium eller spådam. Jag brukar svara att det är oerhört viktigt att man över mycket, det krävs ett otroligt engagemang och vilja för att bli riktigt duktig. Det man brukar börja med är att lära sig att känna in energier.