Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Meditation – Sia själv om vad som kommer ske i ditt år 2014

4

Sia själv ditt 2014. Vad kommer att ske i ditt liv, din själ vet redan, du kan öva upp din förmåga att komma i kontakt med den vetskapen med denna meditation.

Här ger jag er en meditation som kan hjälpa er att själva ta reda på vad som sker under 2014.

1) Börja med att tända stearinljus och släck i taket, tänd gärna en rökelse om du vill och sätt på skön meditativ musik. Har du ingen så finns det på Youtub och Spotify. Jag rekommenderar Björn Mellander om han går att finna.

2) Sätt dig bekvämt och känn hur du slappnar av i hela kroppen, fokusera på en kroppsdel i taget  nerifrån och upp och känn hur du slappnar av mer och mer. När du känner dig helt avslappnad så känn hur hela du fylls av en avslappnad energi, du tar sen 10 djupa andetag och du säger till dig själv att för varje andetag så går du djupare och djupare ner i din avslappning och på 10 så är du fullkomligt avslappnad. Du är nu i ett meditativt avslappnat tillstånd.

Meditationen

Visualisera 13 män ur det vita brödraskapet som sitter i en cirkel på golvet i en vacker sal. De har vita vackra kåpor på sig med ett silver rep runt midjan. Själv sätter du dig i en vacker gyllene tron. En efter en så kommer männen fram med en gåva till dig, en för varje månad. Det kan vara en sak, symbol, färg, ord, , mening, brev, känsla eller vision. Känn och se vad för känsla eller syner som dyker upp. Tacka varje man för gåvan även om du inte kände att det kom något speciellt. Det kanske inte sker något speciellt varje månad eller så förstod du inte just då.
Den 13:e mannen ger dig något som får betydelse för hela 2014. Skriv därefter ner det som du fick till dig gällande varje månad och året. Om du vill så kan du vara kvar i meditationen en stund.

Glöm inte sedan att gå tillbaka och titta, vad hände under respektive månad? Starkaste händelsen under året? Många gånger är det först med facit i hand vi förstår hur vi ska tolka det vi får till oss , speciellt i början och då växer vi.

OBS! Är du nybörjare så tänk på att alla är barn i början och ställ inte allt för stora krav på dig själv. Övning ger färdighet lovar jag dig så öva på 🙂

Namaste Vivi

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

4 kommentarer

 1. Mia den

  Tack ❤️

 2. Nina den

  Tack! Det var en fantastisk upplevelse. Så tydlig och klar och nu vet jag vad jag har att vänta mig av de kommande året.
  Gott nytt år! ❤️/ Nina

  • Vivi den

   Underbart <3 kram

  • Vivi den

   Underbart att höra <3 kram vivi

Lämna en tanke