Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Skapa bättre flöde i ditt liv

0

Universal timing – Att hamna i ett flow/flöde

Man pratar om att hamna i ett flöde, att ha ”flow”. Men vad är då flödet? Hur uppstår det? och kan man skapa det själv? Ibland i livet så trillar allt bara på plats, det rullar på och dessutom enkelt. Precis som en fors så rinner livet fram i en perfekt harmoni och man är på rätt plats vid rätt tid i sitt liv. Man får en känsla av att man inte behöver göra någonting och man uppfattar det som ett flow/flöde. Universal timing.

Flödet är den energin du hamnar i när ditt agerande överensstämmer med din inre vision och livsväg. Något gör man medvetet eller omedvetet helt rätt när man hamnar i ett flöde.

Flödet vi hamnar i är en högt agerande energi som styrs av minsta motståndets lag. Ju mindre motstånd, ju större flöde. Ibland behöver vi bara göra lite för att åstadkomma mycket utdelning. Andra perioder så får vi jobba stenhårt för att lyckas med det minsta lilla. Vad är det som händer?

Flödets kraft finns inom dig!

Flödets kraft finns inom dig!Flödets kraft finns inte utanför dig själv, det finns inom dig. I din kropp och själ och den ska överensstämma med din väg och vision. Du skapar det själv. Flödet kan endast flöda obehindrat där inga hinder står i vägen. Flödet är en kedjereaktion där det första steget leder till ett ytterligare, precis som en våg som hör ihop med den nästa så är det en evighets process som bara rullar på. För att detta flöde ska rinna på så behöver vi nära den med ett aktivt engagemang och lyssna på oss själva. Man kan tro att flödet ska föra en framåt av sig självt men så fungerar det inte, utan eget agerande så kommer inte flödet igång. Flödet är kontentan av alla ageranden du tidigare gjort.

Gör man ett dåligt förjobb eller undviker det hela så möter man på hinder i stället eller så tar det bara stopp. Man kan likaväl nå fram till sitt mål men man får inte samma känsla av att hamna i ett flöde och man får kanske kämpa hårt för att lyckas med det man vill och byta väg några gånger. Bara för att man inte hamnar i ett flöde så innebär det inte att det inte kan bli rätt, det tar bara ofta lite längre tid. Ibland känns det som att man gjort allt man har kunnat men ändå möter man på motstånd. Det enkla svaret är att man har missat något längst vägen, någonstans så har man tappat kontakten med sig själv och sin högre plan.

Ju mer flöde man har i livet ju mer flöde skapas. Det är många saker som faller på plats när man får flöde livet. Man får självförtroende och tillit vilket gör att man vågar expandera. Motstånd i livet kan göra det svårare att öppna upp för ett flöde då det ofta medför mer rädslor och begränsningar som stoppar upp.

Så här gör du för att kapa bättre flöde i ditt liv:

• Skapa rätt förutsättningar och rätt miljö för att kunna expandera och attrahera det du önskar. Du behöver se över dina val och se hur de överensstämmer med din önskan i livet just nu. Var du befinner dig eller hur du agerar berättar vad du kommer att dra till dig. Känner du att du inte attraherar det du önskar så behöver en förändring i grunden göras för att du ska hamna i rätt flöde.

• Vad driver dig? Vilja eller övertygelse? Båda ingredienserna krävs för att lyckas, om bara den ena komponenten finns med så kanske man når fram ändå men man hamnar inte i ett flöde utan får jobba med ett visst motstånd.

• Ofta när vi inte har ett flöde så beror det på att vi lyssnar på fel röster inom oss och vi styrs av våra rädslor och begränsningar. Att backa eller fega skapar sällan flöde.

• Se över dina prioriteringar. Prioriterar du just nu rätt? Skapar dina prioriteringar möjligheter i nuet?

• Har du svårt att komma framåt så behöver du titta på vad som stoppar, hindrar eller begränsar dig?

• Är det något i ditt liv som du behöver ta tag i först? Behöver du bana väg eller göra klart något annat innan det är dags att agera nytt? Vi kan sällan hoppa över vissa steg.

• Bryt vanor, ovanor och gamla mönster. Om du alltid gör som du alltid gjort så får du alltid samma resultat. Om du känner att livet är motigt för dig och att du har svårt att hamna i ett flöde så är förändring det som krävs. Ju mer flöde du hamnar i ju mer flöde skapas.

• Gör små förändringar och ta små steg i rätt riktning så kommer flödet att komma igång. Det kan omöjligt flöda i en stillastående fors, någon form av agerande krävs om än litet.

//Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke