Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Sodalit suddar ut den tunna linjen mellan magi och mineral

0

Sodalit – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer

Sodalit – en saltig sten som hyser ett stort lugn

Sodalit är en sten som har en närmast vaxartad lyster. Stenen finns i olika nyanser av färgerna blå och lila med vit kalcit. Innebörden av denna sten är poesi och kommunikation. Fortsätt att läsa för att lära dig mer om dess helande egenskaper!

Sodalit suddar ut den tunna linjen mellan magi och mineral

Denna blå sten är ett lysande exempel på en sten som suddar ut den ibland tunna linjen mellan magi och mineral. Detta är inte en helt vanlig och alldaglig sten utan snarare en ganska ovanlig sådan. Den har nämligen enastående helande egenskaper och misstas ibland för bergarten lapis lazuli. När du kikar lite närmare på stenen kan du dock se de vita vener som är belägna under ytan och särskiljer denna sten från andra liknande stenar.

Sodalit är en sten som har fått sitt namn från de forntida grekernas ord för saltsten. När du håller stenen i din hand och tittar på den är det nästan som att du håller en liten del av det vågiga havet i din hand. Därav är det lätt att förstå varför grekerna valde att kalla stenen för detta namn. Men till skillnad från ett stormigt hav innehåller denna sten snarare ett stort och påtagligt lugn.

Stenen tar fram ditt verkligaste jag och kittlar din kreativitet

Denna sten kan aktivera din överlevnadsinstinkt utan att göra detta utifrån en rädsla. Sodalit är nämligen en sten som försätter dig i kontakt med dessa mäktiga instinkter och skapar en balans mellan ditt huvud och ditt hjärta. Detta för att du alltid ska kunna vara i kontakt med ditt allra verkligaste jag. Om du är en person som är lite mer åt det kreativa hållet kan du använda stenen för att kittla din fantasi och bana väg för konstnärliga uttryck.

Stenen har dock även fler krafter än enbart dessa – nedan belyser vi de övriga krafterna!

Fler helande egenskaper hos den mäktiga stenen sodalit

Sodalit hyllas ofta som en av de lite kraftfullare kristallerna för dig som vill kunna rensa din kropp från dåliga vibrationer. Dessa vibrationer förknippas ofta med skam och rädsla. Genom att använda dig av denna sten kan du ta ditt självförtroende till en högre höjd samt få den klarhet och emotionella intelligens som krävs för att du ska våga lita mer på dig själv.

Stenen vill inte bara att du ska överleva utan den vill också att du ska frodas och bli ditt bästa jag. Till de helande egenskaperna hos denna mäktiga sten hör dessa:

  • Sodalit är en sten som aktiverar ditt halschakra och kan hjälpa dig att kommunicera mer effektivt.
  • Stenen stärker ditt självförtroende och din tillit till dig själv och för din intuition.
  • Denna sten har en väldigt lugnande egenskap som kan ge ditt sinne en större rofylldhet.
  • Genom att rensa bort de tvivel som täpper till ditt sinne kan du tänka mer logiskt och lösningsfokuserat.
  • Om du är en författare eller ger uttryck för kreativitet på andra sätt kan stenen få din fantasi att flöda.

Sodalit är en sten som kan stärka din kreativitet och kommunikationsförmåga. Men det är inte bara poeter, författare och andra kreativa personer som kan dra nytta av dess helande egenskaper – den kan bland annat skänka vem som helst ett stort lugn och en påtaglig sinnesro!

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke