Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Spå i kristallkula

2

Spå i kristallkula – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi LindeTarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer

Medial utveckling Medium Mediumkunskap Vivi Linde Tarotguiderna Tarot

Spå i kristallkula

En spåkula är vanligtvis tillverkad av glas eller kristall. Spåkvinnor använder sig av dessa för att se in i framtiden. Men hur gör man egentligen för att spå i kristallkula?Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot Läs vidare för att få reda på hur du använder en spåkula för att blicka in i framtiden!

Använd en kristallkulan för att låsa upp din intuition och nå en högre grad av medvetenhet

En kristallkula är ett kraftfullt verktyg som frigör din intuition för att komma in i ett högre medvetandetillstånd. Det är en urgammal metod som har använts i århundraden för att få insikt och klarhet i det okända. Denna teknik hjälper dig att få tillgång till din inre visdom, anpassa din energi till ditt högre jag och få tillgång till gammal kunskap och andliga energier.

Med hjälp av en kristallkula kan du resa in i din själs djup, utforska ditt sinnes outforskade territorier och få värdefulla insikter om framtiden. Genom att utforska djupet av din intuition och det okändas rike kan du lära dig att lita på din inre röst och låsa upp din intuition. Med hjälp av kristallkulan kan du utnyttja den oändliga kraften i ditt undermedvetna, få klarhet i din livsväg och manifestera dina djupaste önskningar.

Med övning och en tydlig avsikt kan du öppna en kraftfull kommunikationskanal mellan ditt inre jag och universum. Vare sig du söker vägledning i en viss situation eller helt enkelt vill utforska det okända kan kristallkulan vara ett värdefullt verktyg för att avslöja de svar du söker.

Så gör du för att spå i kristallkulaKristallkulan är en portal till din intuition och få insikter om framtiden.

Det finns ingen rätt eller fel kristallkula som du bör använda. Du kan använda vilken kristallkula som helst som ger resonans med dig. Valet är ditt eget. Den är som en förlängning av din egen energi.

Kristallkulan fungerar som en portal som låter dig resa in i din själs djup, utforska ditt sinnes outforskade territorier och få värdefulla insikter om framtiden. Genom att utforska det okända och de dolda delarna av ditt psyke kan du lära dig att lita på din inre röst och låsa upp din intuition. Med hjälp av en kristallkula kan du utnyttja ditt undermedvetnas oändliga kraft, få klarhet i din livsväg och manifestera dina djupaste önskningar.

När du börjar är det viktigt att släppa alla förväntningar som du kan ha på processen. Håll i stället ditt sinne öppet och fokusera på vad du vill ta emot. Du kanske också vill ha ett anteckningsblock och en penna i närheten för att skriva ner alla insikter och visioner som du får. Att skriva kan vara till stor hjälp för att förtydliga och befästa de budskap som du får.

 

 1. När du förbereder dig för att spå i kristallkula bör du först försöka hitta en lugn och tyst plats där du kan göra detta. Det är också fördelaktigt om du kan välja en plats med ganska svag belysning för att göra det enklare att stirra in i spåkulan.
 2. Din spåkula bör gärna vila på ett litet ställ ovanpå ett bord. På så vis kan du enkelt blicka in i kristallkulan och på så vis se in i framtiden.
 3. Det första steget när du tittar på kristallkulan är att slappna av och jorda dig själv.
 4. Använd en rökelse (gärna salvia eller palo santo) för att neutralisera den energi som finns i rummet.
 5. Börja med att ta några djupa andetag och släpp alla överflödiga spänningar från din kropp.
 6. Tänd ett ljus som du placerar bakom dig – kombinationen av ljus och skugga samt rökelse kan hjälpa dig att skapa den rätta atmosfären att spå i.
 7. Innan du börjar är det viktigt att sätta en intention för den typ av information som du söker. Detta hjälper dig att ha en fokuserad inställning till processen och kan hjälpa dig att få mer specifik information.
 8. Meditera – slut dina ögon och försök att stilla ditt sinne. Fokusera på ett vitt ljus som du ser inom dig och som sprider sig runt dig och till slut omsluter hela det utrymme som du befinner dig i. Föreställ dig nu att du befinner dig inuti en vacker kristallkatedral. Kristallkatedralen är en plats där du kan få tillgång till din intuition, få insikter i det okända och utforska djupet av ditt eget psyke. Med varje andetag känner du hur katedralen tar form runt omkring dig. Platsen är fylld av vackra kristaller i alla former och storlekar. Kristallerna lyser med vibrerande och intensiv luminositet. De utstrålar vackra energier som fyller hela din varelse. Du kan se din spegelbild i kristallerna och de verkar vägleda dig mot ditt avsedda mål. Du kan nu välja en kristall som är i resonans med dig eller som verkar dra dig mot den. När du har gjort ditt val placerar du kristallen på ditt tredje öga. Under några ögonblick fokuserar du på kristallen och låter den dra dig in i sitt djup.
 9. När du känner dig avslappnad och lugn, blunda, ta ytterligare några djupa andetag och visualisera ett vitt ljus som omger dig och badar dig i sitt helande ljus.
 10. Placera dina händer på spåkulan i ett par minuter för att sprida din energi till den.
 11. Tänk på den fråga som du vill ställa och vänta sedan tills du ser rök uppenbara sig inuti kristallkulan. När detta sker kommer imman eller röken att fylla hela spåkulan varpå en bild visar sig.
 12. Var tålmodig – de bilder som visas kan verka osammanhängande om det här med att spå i kristallkula är nytt för dig. Men över tid kommer du kunna vässa din förmåga att göra detta och samtidigt bekanta dig mer med din spåkula.
 13. Tacka din kristallkula för bilderna och linda sedan in den i en sammetsduk innan du lägger undan den. Om du vill kan du gärna låta den ligga utomhus under en fullmåne för att laddas upp innan du förvarar den tills nästa gång.

 

Tolkning

 • Observera nu vad som händer inuti kristallen. Vad ser du? Vad känner du? Vad hör du?
 • Lägg märke till alla förändringar som sker när du utforskar djupet av din intuition. Stanna i detta tillstånd så länge du behöver.
 • Observera vad du ser. Finns det något skrivet på kristallen? Ser du bilder, siffror eller färger? Vad du än ser, observera helt enkelt och acceptera det som det är.
 • Analysera inte det du ser eller försök att förstå det. Låt det som är avsett för dig komma till dig.

När du är klar med sessionen kan du ta dig tid att reflektera över dina upplevelser av kristallkulans blickande.

 • Fråga dig själv vad detta betyder.
 • Hur berör det mig?
 • Hur kan jag tillämpa detta i mitt liv?
 • Det är viktigt att inte försöka tänka för mycket.
 • De budskap och insikter du får under kristallkulan är ofta mycket enkla och raka.
 • Det viktigaste är att vara öppen och villig att ta emot.
 • Det kan ta lite tid innan budskapen kommer fram helt och hållet.
 • Ofta kommer insikterna när du inte aktivt letar efter dem. Så ha tålamod, öppna ditt sinne och hjärta, så kommer de att komma.

Så kan du tolka imman eller röken

Den rök eller imma som bildas i spåkulan kan ha olika färger:

 • Blå: framgång i karriären eller företagandet.
 • Gul: hinder eller utmaningar kommer uppenbara sig.
 • Grå: otur eller varning.
 • Grön: förbättrad hälsa och ökad glädje.
 • Gyllene: ekonomiskt välstånd eller förnyad romans.
 • Orange: oroliga känslor, blockeringar, frustration eller ilska.
 • Röd: potentiell fara.
 • Svart: varning eller potentiell fara.
 • Vit: lyckosam framtid.

Tolkar det du upplever i kristallkulan

 • Många människor upplever att de meddelanden de får genom kristallkulan kommer till dem i symboliska bilder eller metaforer. Dessa symboler har speciella betydelser som kan hjälpa dig att få nya insikter om dig själv och ditt liv.
 • När du börjar få meddelanden genom kristallkulan ska du försöka vara så öppen och mottaglig som möjligt så att du kan förstå deras fulla innebörd.
 • Du kanske också vill skriva ner de meddelanden du får för att hjälpa dig att fullt ut förstå deras betydelse. När du fortsätter att öva dig på att spå kanske du märker att de meddelanden du får blir tydligare med tiden så att du kan få en djupare insikt och klarhet i varje situation du står inför.
 • De meddelanden du får genom kristallkulan kan vara bokstavliga eller symboliska.
 • Du kan få information om en person eller en situation som du för närvarande har att göra med i ditt liv.
 • Du kan också få information om en händelse som kommer inom en nära framtid.
 • Du kan även få information om din hälsa, ditt förhållande till nära och kära eller din karriärväg.
 • Den enda gränsen för vilken typ av meddelanden du kan få är gränsen för din egen fantasi.
 • Kristallkulan kan ge dig information om din nuvarande situation, liksom information om framtida händelser.
 • Detta kan hjälpa dig att planera för kommande händelser och förbereda dig för eventuella utmaningar som du kan ställas inför.
 • Du kan söka information om väderförhållandena i det land du ska besöka.
 • Kristallkulor kan också hjälpa dig att få insikter och klarhet i relationer med familjemedlemmar och nära och kära. Detta kan vara till hjälp när du känner att en viss relation kan vara ansträngd eller spänd.
 • Kristallkulan kan vara ett användbart verktyg för att få ett nytt perspektiv på situationen så att du kan gå mot läkning och lösning.

Tips

 • Börja med att avsätta en särskild tid för din övning. Det kan göras på morgonen eller innan du lägger dig. Om du gör det före sängen, se till att du är i ett avslappnat tillstånd och inte stressad. Om du är stressad kommer du med största sannolikhet att få en orolig sömn och ingen av fördelarna med övningen att titta på kristallkulan kommer att komma till dig.
 • En annan viktig sak att tänka på är vilken typ av kristall du ska använda för din övning. Det finns många typer av kristaller som du kan använda för detta ändamål. Det finns vissa kristaller som är bättre för specifika ändamål. Så välj den som resonerar mest med dig och som känns rätt för dig.

Historia

Det finns tecken som indikerar att kristallkulor har använts så tidigt som under det första årtusendet e.Kr. Redan på 500-talet hade det blivit populärt att spå i kristallkulor i romarriket och många spådamer använder sig av denna metod för att sia. Under den viktorianska eran (från ca 1830 till ca 1900) var det också populärt att sia med hjälp av spåkulor. En kristallkula är ett kraftfullt verktyg som har använts i århundraden för att hjälpa till med meditation, avslappning och visualiseringsövningar.

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

2 kommentarer

 1. Dunja den

  Tack så ❤️För alla upplysande inlägg som delar med dej.önskar att du tillfrisknar snart och en helt underbar nytt År2023

  • Vivi den

   Tack snälla, kram vivi

Lämna en tanke