Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Stenar och kristaller – Deras vibrationer hjälper oss med våra transformeringar.Tips & råd om hur du kan arbeta med dem.

0

Stenar och kristaller kan hjälpa, stödja, heala och på olika sätt samverka med oss. Alla olika stenar har olika vibrationer, även de av samma sort då varje plats och tid har sin vibration som de bidrar med. Så gå på din känsla och lyssna inåt när du skaffar en sten eller kristall för ett speciellt ändamål.

Vår själs vibration förändras allt eftersom vi utvecklas. Vi kan på olika sätt både sänka och höja den eller vara kvar på samma frekvens. Med stenars och kristallers hjälp så kan vi medvetet välja att förstärka eller bjuda in en specifik vibration som vi vill vara samstämmig med.

Mycket av processerna vi sätter igång finns redan i det undermedvetna. Valet vi gör är ingen slump utan känslan efter något är redan skapat när vi väljer en sten så alltså är det redan igångsatt, antingen vi märker av det eller inte.

När vi väljer att medvetandegöra genom att ta upp något vi vill förändra till ytan så får vi vara beredda på att en utrensning eller en större oväntad förändring kan komma tillstånd för att vi ska kunna ge plats för det nya eller det vi ska få mer utav. Om vi i det känner ett motstånd och motarbetar processen så kan den gå trögt och långsamt. Som till exempel när vi inte gillar konsekvenserna av det igångsatta, eftersom vi inte visste att händelsekedjorna hörde ihop. Då kan det skapa jobbiga och motstridiga känslor och rädslor. Ibland blir dessutom processen smärtsam om vi försöker bryta oss loss eller ta ett väldigt stort kliv uppåt. Men med de största förändringarna kommer även de största gåvorna, så att tillåta sig att gå igenom det som krävs för att förflytta sig till en viss nivå eller ett mål är värt det.

Man kan i processer med motstånd välja att arbeta med stenar som underlättar, healar, förlåter eller hjälper oss att finna nya vägar. Så välj en sten eller kristall som tjänar ditt syfte.

Stenar och kristaller ger oss det vi behöver och det är inte alltid detsamma som det vi tror att vi ska ha. Exempel, du kanske önskar dig kärlek från någon annan men stenarna och kristallerna väljer att i stället ge dig självkärlek.

Ju mer du förstår vad du behöver, ju tydligare kommer du att se resultatet, och när du gör det så kan du välja att avancera högre genom nya mål och val av stenar som kanske bättre passar din nästa process. Medvetenhet är nyckeln till allt själsarbete, för att om man inte förstår vad som pågår så kan det vara svårt att fullt ut förstå vad man behöver eller själva resultatet som blir, och då kan det vara lätt att inte uppfattar att de har jobbat tillsammans med oss.

Att arbeta med stenarna

Kristall grids

Det som sker när vi arbetar med stenar och kristaller är att vi tonar in på den energin som vi vill förena oss med. Det enklaste är att tona in på en vibration som ligger snäppet över vår egen. Det är det naturliga nästa steget.

När man väljer ut en sten eller kristall att arbeta med så kan man fråga sig vilket är mitt tema just nu? vad vill jag förstärka? jobba med? eller vilken energi vill jag vara i?

Fundera över vad det är för ett energitillskott du behöver för att ta dig till den punkten du vill. Tänk dig en sten eller en kristall som en burk vitaminer som ger dig den där extra skjutsen så att ditt system går igång och du får extra energi. Vi kan alla ha en massa “pillerburkar” som hjälper oss framåt.

Många gånger är det bra att först använda stenar som tar bort hinder och begränsningar. Därefter när det är klart så kan man börja arbeta mot det som man i slutändan önskar.

Stenar och kristaller förstärker och höjer vibrationerna inom oss, men de gör inte jobbet åt oss så vårt förhållningssätt är väldigt viktigt. Vill vi förändra så måste vi vara vaksamma på signalerna inom oss och ta fasta på dem.

Vill du arbeta med stenar och kristaller så hedra, lyssna, ge kärlek och kommunicera med dem. Skapa rätt förutsättningar för dem att jobba i. Kristallhealing eller olika grids är skapar också en otrolig kraft.

Att ta i dem, se på dem och tänka på dem förflyttar oss till deras frekvens, de fungerar då som våra affirmationer.

Kram och namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke