Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Stenar och kristaller – Här berättar jag om hur deras kraft från moder jord den himmelsk fadern arbetar med oss

0

Vi har alla vår egen vibration i universum

Alla vibrerar på sin egna frekvens och svarar bäst, snabbast och enklast på andra liknande vibrationer på samma frekvens. I kontakten med människor t.ex. så umgås vi helst med dem vi är i harmoni med, de andra kräver mer energi på ena eller andra sättet.

Likadant är det med stenar och kristaller, och vill vi använda dem för att höja eller förstärka något eller för transformation så är det fördelaktigt att börja med dem som ligger närmast vår vibration. Förändringen blir enklare och sker stegvis. Börjar vi med stenar som utmanar oss för att vi inte befinner oss vid den punkten där vi ännu inte är redo för att förändras så kan det bli en jobbigare process. Men ibland behövs det drastiska metoder och då kan det vara bra med stenar som skapar jordbävningar inom och utom oss.

Stenar och kristaller jobbar genom moder jord och den himelske faderns energi

Stenar och kristaller är perfekta för oss att arbeta med, den fysiska kroppen strävar hela tiden efter att förenas med moder jord, och vår själ med den himmelske fadern. Så det är med dessa krafter vi kan sammansmälta med när vi jobbar med dem.

Stenar har över hela jorden vibrerat tillsammans med moder jord i evinnerlig tid för att skapa, bevara och utveckla henne. På samma sätt är det med kristallernas arbete uppåt i dimensionerna. Därför kan de effektivt arbeta med oss.

För min del så känner jag mig aldrig ensam när jag håller i en sten, jag känner att det är livet och urkraften som pulserar i min hand, nutid, dåtid och samtidigt framtid. Det är den kraften de besitter då de jobbar. Stenar skapar förändringar som antingen tar lite längre tid att genomföra, bistår i långa projekt eller skapar sådant som ska hålla i lång tid. Kristallerna jobbar också på lång sikt med har förmågan att penetrera dimensioner, förändra frekvenser och öppna upp högre kommunikation på ingen tid alls. de är universums laserstrålar. Stenar och kristaller är fasta, pålitliga och eviga.

Vill man arbeta med flyktigare energier så ska man ist välja växter, blommor eller örter då deras livscykel är mycket kortare och baserade på födelse, död och återfödelse i en ganska snabb takt. Man kan med fördel använda färska men även torkade och rökelse fungerar utmärkt.
I morgon kommer en fortsättning på detta blogginlägg. Stay tune…

Kram och namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke