Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Stenar och kristaller vibrerar på olika frekvenser och kan därför hjälpa oss i livet

0

Jag har en speciell relation med stenen  Howlit. Jag införskaffade min sten 2005 i samma veva som jag också gjorde en magisk ritual i min häxcirkel. Jag skapade en energigestalt som skulle  hjälpa mig arbetsmässigt med utvalda uppgifter. Även det har hjälpt mig otroligt. Det är så inspirerande när man inte bara arbetar på den mentala nivån utan även med energier.

Magi

Med magi så förflyttar man sig energimässigt till den frekvensnivån som responderar på det man önskar. Lika dras till lika, man behöver alltså vara känslomässigt kompatibel med energin man söker sig till, annars uppstår ingen attraktion mellan sändaren och mottagaren. Mina känslor är min sensor som jag ställer in på en speciell frekvens. När jag skapar inom magi så vibrerar energin överensstämmande med det jag önskar.

Stenar och kristaller

Likadant är det med stenar,  de vibrerar alla på olika frekvenser och agerar därför på olika sätt. De kan bistå oss inom olika områden, hjälpa oss att bearbeta känslor, förstärka eller försvaga egenskaper och skapa healande. Stenar vibrerar långsiktigt och vill man att något ska jobba långsamt, gå på djupet och under lång tid så är stenar perfekta. De har vibrerat på sin speciella frekvens i miljontals år vilket har skapat energimässiga “krutpaket”, den energin kan vi få tillgång till och använda oss av. All energi på planeten är vi ett med. Stenarna hjälper oss att höja vår frekvens så vi befinner oss på samma energinivå som stenen, då kan vi attrahera dess egenskaper, lika dras till lika. Det sker när vår känslomässiga nivå överensstämmer med stenens energi. Stenar transformeras inte i samma takt som övrig natur. Stenar är trygga och stabila.

Howlit

Howliten är en kreativitets sten och den har varit otroligt effektiv för mig. Helt klart min älsklingssten som bor på min arbetsplats. Jag har med dennes inflytande varit full med idéer och börjat skriva, något som jag inte ens visste att jag kunde. Arbetsmässigt har den hjälpt mig att finna nya vägar och se möjligheter.

Har du något speciellt du behöver ha hjälp med i livet, eller om du söker healande på någon nivå, eller vill utveckla förmågor eller förhållningssätt så ta reda på vilken sten som symboliserar just det du önskar.

Howliten är en kreativitets och framgångssten. Den hjälper oss att våga följa våra ambitioner hela vägen.

 Namaste vivi

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke