Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tanzine aura kvarts

0

Tanzine, eller ibland bara tanzin, aura kvarts tillhör kvartsfamiljen som också kan kallas för kattflinta eller kattsten. Kvarts är ett material som används som råvara till bland annat porslin och glas men främst i keramikglasyrer. Ren kvarts återfinns också i mobiltelefoner, datorer och andra elektriska apparater. Det är också ett av jordskorpans vanligaste material. Man har redan på stenåldern nyttjat kvartsen till sin vinning genom att använda det till att tillverka olika former av redskap. Man har till exempel funnit exemplar i Sverige, Australien och Kina.

Kvarts finns i två olika varianter som beror på vilken kristallstruktur de har: lågkvarts eller högkvarts. Kvartskristaller som är både stora och färglösa kallas för bergskristaller. I berggrunden finns det olika varianter av kvarts som är färgade på grund av olika föroreningar, som till exempel ametist, rosenkvarts och rökkvarts. Det finns en grön kvarts som är mycket sällsynt i naturen, och är ofta extra eftertraktad som smycke.

Vad är tanzine aura kvarts?

Tanzine aura kvarts är alltså en bergkristall. Den är färgad av människohand med guld och indium för att man ska kunna få fram den vackra djupblåa eller violetta färgen på kristallen. Man behandlar dessa kristaller med en hemlig kemisk process, vilket gör att priser på dessa kristaller också inte är lika höga som vissa andra kristaller. Utifrån den kemiska processen bör man inte lägga dessa i vatten som man sedan ska dricka.

Tanzine aura kvarts är liknande aqua aura kvarts, men har det extra elementet i form av indium. Indium är ett grundämne som använts bland annat i olika slags elektriska saker och är både mjukt och metalliskt. Indium har fått sitt namn från indigo eftersom det avger det blå och violetta ljusspektrat på ett kraftfullt sätt.

Många människor upplever olika slags fysiska och psykiska hälsofördelar med indium. Det kan hjälpa till att korrigera mineralbrister i kroppen, att användaren får ökad energi, minskat behov av sömn samt en ökad känsla av välbefinnande. Några mer långsiktiga fördelar på hälsan är bland annat förbättrat blodtryck och hälsosammare kroppsvikt.

Hur används tanzine aura kvarts?

Tanzine aura kvarts anses vara en av de mest kraftfullaste mineralen när det kommer till utveckling av den latenta psykiska förmågan och förstärkning av den medvetna kopplingen till anden. Genom att använda tanzine aura kvarts som stöd för den intuitiva förmågan.

Den stimulerar även tredje ögat och kronchakrat och hjälper till att blanda och förena energierna. Den hjälper också till att aktivera alla sinnen hos människan och även hjälpa till att länka sinnena till varandra så att de fungerar nästan som ett enda stort sinne. På så sätt kan man också få en ökad möjlighet till att uppnå sin fulla potential.

Man kan även få hjälp med den fysiska hälsan genom att använda tanzine aura kvarts. Den anses till exempel vara en mästare för alla olika slags tillstånd men också för att stimulera det endokrina systemet i kroppen. Kristallen ger kroppen lugn och balans och kan nyttjas för diverse tillstånd och åkommor med allt från sömnlöshet och depression till migrän.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke