Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tanzine aura quartz

0

Tanzine aura quartz kallas oftast i Sverige för tanzine aura kvarts, då kristallen är av mineralen kvarts. Kvarts är faktiskt en av de vanligaste mineralerna på jordklotet och kan bilda olika kristaller som i sig oftast används i olika typer av smycken. Om kvartsen är färglös, kallas det för en bergskristall, och har ett stort användningsområde. Det kan också vara så att andra typer av ämnen kommer in i kristallen och då blir det också andra färger. Vanliga typer av bergskristall är till exempel den rosa rosenkvartsen, den rökfärgade rökkvartsen och den lila ametisten.

Kristallens bakgrund

Man brukar säga att kärt barn har många namn, och så är det faktiskt för denna typ av kristall. Ibland kan den kallas för titanium kobolt blå aura kvarts eftersom den har denna vackra färg. Ett annat namn är tanzine aura och celestial aura kvarts kristall eller indigo aura kvarts Oavsett namn avser man samma sak, och kristallen är en naturlig sådan som man har helt enkelt hettat upp i en slags tryckkammare tillsammans med guld och niobium. Dessa ämnen gör att det mänskliga ögat uppfattar kristallen som blå men om man tittar på den ur olika vinklar kan man se en hinna som lyser som regnbågen. Man kan hitta kristallen i Kina, Brasilien och Indien.

Aura kvarts

Det finns flera olika typer av gruppen aura kvarts. Det har blivit en del av new age-rörelsen redan på 1980-talet och har sedan dess varit aktuell. Som du kan läsa mer om nedan, har denna grupp en stor inverkan på människans medvetande och kan hjälpa till att heala både den fysiska och spirituella kroppen.

Användningsområden

Man kan med fördel använda tanzine aura quartz som en helare och i olika healingbehandlingar eftersom den är utmärkt för i stort sett alla åkommor och besvär. Den stimulerar nämligen kroppens endokrina system och aktiverar immunförsvaret. Den hjälper också till att ge kroppen balans och kan ge positiva effekter om du till exempel har migrän, sömnsvårigheter, diabetes, depression och/eller högt eller lågt blodtryck.

Tanzine aura quartz har en intensiv vibration som används för att förbättra andra mineralers läkningsförmåga, men också en kraftfull kristall som används för att aktivera de olika chakran. Främst stimulerar den halschakrat, och hjälper till att stimulera förmåga att uttrycka känslor på ett lugnt, ärligt och sakligt sätt. Den har också en lugnande effekt och hjälper därför också till att få ur negativitet och stress samtidigt som den helar auran. Andra fantastiska fördelar som denna vackra kristall har är bland annat att den förbättrar möjligheten till tyst kunskap, löser upp emotionella blockeringar och stimulerar även ett slags mental uppvaknande så att man kan uppnå sin fulla potential.

Vissa menar att tanzine aura quartz är en av de mest kraftfulla kristallerna när det kommer till att främja utvecklingen av sin psykiska förmåga. Den hjälper bland annat till att främja kopplingen till den medvetna kommunikation och passar för alla som vill bli mer mottaglig för de subtila och andra dimensionerna. Man kan bära kristallen på olika sätt, och varför inte passa på som ett vackert smycke?!

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke