Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tigeröga – ger dig styrka och energi samt tur och välgång

0

Tigeröga – ger dig styrka och energi

Tigeröga är ett mineral inom gruppen kvarts. Som namnet antyder är stenen väldigt vacker då den har en tigers svarta och nästan guldiga färger. Det finns en liknande sten vid namn falköga som påminner om denna sten men som istället har en blåaktig färg.

Tigeröga innehåller bland annat trådar av guldbrun riebeckit som har i sin tur omvandlas till en form av asbest. Det är detta som ger den vackra skimrande färgen på stenen. Även om den innehåller en form av asbest är stenen inte farligt för människors hälsa. Den används inom healing, men är också populär att använda som smycke eller i olika prydnadsföremål. Stenen finns i sin naturliga form i länder som Indien, Sydafrika, Burma och Australien.

Används bland annat inom healing

Tigeröga är en populär sten som med fördel kan användas inom healing. Den tar ner den andliga energin till jorden och till dig som står grundad. Stenen kan bland annat förstärka dina mentala förmågor. Den sätter bland annat också igång dina energiflöden när du upplever att du är tömd på energi eller utmattad. Den kan ge dig kraften och styrkan både på ett fysiskt och psykiskt sätt. Genom detta kan vi får ökade möjligheter att uträtta det vi faktiskt har tänkt att göra och det vi har åtagit oss.

Du kan till exempel bära denna sten i ett smycke runt halsen eller i din behå. I och med sina egenskaper kan du ha nytta av den i många olika sammanhang och situationer. Du kan bland annat ta med den när du ska skriva tenta, på jobbet eller när du bara är i behov av lite extra kraft och energi. Den inger mod när du behöver det och skyddar dig mot eventuella faror som kan uppstå. Det sägs att romerska soldater bar tigeröga med symboler i strid för extra skydd.

När du låter stenen följa med dig och tillåter dess styrka att bli din styrka kan du få extra kraft att gå med huvudet högt in i vad framtiden har att erbjuda. Den hjälper dig att växa och gå framåt i livet för att vi ska uppnå våra drömmar och mål. Om du behöver få en boost i ditt självförtroende är detta en passande sten för dig.

Står för sanningen

Inte nog med att tigeröga ger dig kraft och energi är stenen också känd för sin ljushet och optimism. Den för även med sig tur och välgång till sin bärare. Dessutom står den för ärlighet och sanning.

Stenen kan hjälpa dig att få fram sanningen, vilket också kan ge dig verktygen att inse och få en förståelse över dina egna brister. På så sätt får du tydliga fakta och en mer klarhet i ditt liv utan illusioner. Den ger dig också skarpsinne och en överblick. Det kan vara användbart när du behöver se helheten istället för att fokusera på mindre detaljer.

Tigeröga kan också hjälpa dig att få ett bättre nattseende. Den har också en viss helande effekt på olika organ i kroppen.

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke