Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tillit i den andliga och mediala utvecklingen

0

Tillitshutterstock_155594174

För mig är tilliten en av de allra viktigaste grundpelarna ihop med tålamod när det handlar om andlig och medial utveckling. Ska den bli grundad, insiktsfull och utvecklande så krävs tålamod, men också tillit. För att verkligen komma i kontakt med ett högre medvetande så behöver man släppa på sina rädslor och spärra och ha tillit, tillit till att man har vägledning och tillit till att allt sker i rätt ordning och vid rätt tid och plats. Man behöver ha tillit till att det finns en högre ordning och även om man inte känner att man är i kontakt med den så finns den där. Man behöver ha tillit till att sina högre vägledare vet vad de håller på med, även om man inte gör det själv.

Att leva ett andligt och medialt liv är ingen snabbfix, man kan inte ta till sig andras kunskap som sin egen, man måste gå vägen själv. Ibland behöver dessutom utvecklingen bara vila för att växa till sig. Precis som med meditationen så är det viktigt att bara var för att lära sig att höra i tystnaden, vi behöver på många sätt i livet vila oss i form för att få energi och insikt. Allt sker inte alltid på det aktiva planet, ibland får man vänta in processerna i det undermedvetna. När utveckling har blivit en livsstil så är man på rätt väg, ha tillit.

En av de saker man får jobba hårt med under sin mediala utveckling är tilliten. Hjärnan säger en sak och ens önskningar pratar ett helt annat språk. Många gånger så vill man inget hellre än att utvecklas medialt men längst där inne så tror man inte att det är möjligt. Man kan många gånger sträcka sig så långt som att det är möjligt för andra men för lilla mig? Nej det känns svårt att tro. Jag är ju så vanlig och har inte märkt av något speciellt, så då är det nog omöjligt, eller? Tilliten är körd i botten.

shutterstock_112075853Genom tilliten så kommer tron

Det är dessutom svårt och näst intill omöjligt att verkligen tro om man inte varit med om någon form av andlig eller medial upplevelse. Återigen är det tilliten som är viktig. Någonstans så måste vi öppna upp för det faktum att vi kanske faktiskt är andliga människor med höga själar som har en högre kunskap allihop, eller?

Börja med att ha tillit och lämna över till den högre makten. Det är oerhört utmanande att bara slänga sig ut och tro utan bevis, men det är en del av resan, att utmanas och att våga. Ha tillit till att du kommer att bli vägled och att bevis kommer.

Lägg ingen värdering i eller ställ krav på hur just din resa ska se ut, allas vägar är unika, din med. men ha tillit till att just din väg finns.
Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke