Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

SpiritSoulIMG_78884803691462_resized

Häxa. Runor, Tarot, Pendel. Kanaliserar ärkeänglar/Guider /ditt Högre Jag.  Andekontakt. Personlig och medial utveckling.
Telefontjänster:
Jag lyssnar mer än gärna på dina frågor och bekymmer, jag känner av din situation och får till mig dina känslor. Jag spår dåtid nutid och framtid, och hjälper dig med lösningar och att se klart på saker och ting.
Arbetstider:
Jämn: måndag 16-19, Fredag 16-19, Lördag 10-13, Söndag 9-13
Ojämn: Fredag 13-16, lördag 13-16, söndag 9-13

Presentation:
Jag har varit medial sedan jag vart liten, medfödda förmågor som för många andra varit onaturligt men för mig var det min vardag att känna av andra redan som barn. Jag började ta tag i mina gåvor på allvar när jag var 13 år och hjälpte då många med att läsa av och se framgångar dem själva hade svårt att se. Idag läser/känner jag av, spår i tarotkort och använder mig även av ärkeänglarna. Jag kan också kontakta avlidna och känna av energier i bostäder. Utöver det använder jag runor, pendel och även så kan jag heala.

Egna studier:
Jag är självlärd och påläst om allting inom det andliga. Jag läser dagligen om det mediala då det sägs man aldrig kan bli fullärd. Jag har själv även blivit lärd av min moster som också har mediala förmågor.

Övrigt:
Jag har återkommande kunder sedan flera år tillbaka som i sin tur rekommenderat mig till andra. Eftersom att jag ser möjlighet och har bra känsla brukar folk därför vilja komma tillbaka till mig.

Tanken i framtiden är att kunna gå utbildning så även jag blir diplomerad medium, för det är det här jag lever för!