Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Vad är en kristall-grid

1

En kristall-grid, även kallat ett kristallrutnät, är ett otroligt kraftfullt energiverktyg att använda för att yttra dina begär, mål och intentioner. Du kanske frågar dig själv vad skillnaden är mellan att använda enskilda stenar och en kristall-grid? Svaret är att en kristall-grids kraft kommer från din intention, helig geometri och det faktum att de helande stenarnas energier förenas. Denna kombination av kraft i kristallerna skapar tillsammans ett geometriskt mönster som gör dig betydligt mer fokuserad på att uppnå ett resultat mycket snabbare.

Du kan med fördel skapa en kristall-grid i alla rum där du vill uppnå resultat, och låta dessa manifestera sina egna specifika ändamål eller målsättningar. Vad ditt mål än må vara, kan du skapa kraftfulla kombinationer av kristaller i ett rutnät, fånga din intention och manifestera denna med hjälp av en kristall-grid.

Så skapar du en kristall-grid

Detta behöver du för att skapa en kristall-grid:

 • En plats i din bostad att förvara rutnätet
 • En bit papper på vilket du antecknar din intention eller din målsättning
 • En kristall som ska befinna sig i rutnätets mitt. Denna kommer vara mer kraftfull när det gäller att skicka din intention rakt upp i universum, men vilken slags sten som helst fungerar utmärkt!
 • Tumlade stenar som passar dina intentioner.
 • En kvartssten för aktivering.
 • En duk framtagen för kristallrutnät (detta är valfritt, men den kan öka energin)

Så här går du tillväga för att skapa en kristall-grid:

 1. Först behöver du bestämma dig för vad din målsättning eller din intention som du vill manifestera är. Vill du behålla din hälsa? Vill du öka din kreativitet? Vill du sova bättre om natten? Möjligheterna är oändliga, du kan skapa en kristall-grid för vilken målsättning som helst. När du väljer intention bör du vara så specifik som du bara kan, eftersom denna kommer ligga till grund för vilka helande stenar du väljer till ditt rutnät.
 2. Välj kristaller och stenar som passar din intention och förhöjer den. Om du till exempel vill skapa en kristall-grid för att åstadkomma ett överflöd, bör du välja gröna och gyllene kristaller som symboliserar rikedom. Om du vill göra ett rutnät för hälsa och välmående, bör du istället välja blå och lila stenar. Det finns dock inget rätt eller fel när det kommer till vilka stenar du väljer, utan välj de som just du dras mest till och lita på din intuition.
 3. Rena utrymmet med hjälp av brinnande salvia eller liknande för att rensa ditt utrymme på energi.
 4. Skriv ner din intention på en bit papper, vik ihop pappret och placera det i mitten av din kristall-grid.
 5. Andas djupt och uttala din intention högt, eller visualisera den i ditt sinne.
 6. Placera ut de omgivande stenarna på rutnätet. Börja från ytterkanten och arbeta dig in mot mitten. Se till att du har din intention i åtanke varje gång du placerar en sten på din kristall-grid.
 7. Placera mittstenen över din nedskrivna intention.
 8. Aktivera sedan din kristall-grid genom att ta en kvartssten (stor eller liten spelar ingen roll), och rita sedan en osynlig linje utifrån och in mellan varje sten för att koppla samman deras energier. Se på det som att du kopplar ihop de olika punkterna.
Dela.

Om skribenten

1 kommentar

 1. Marya den

  intressant!

Lämna en tanke