Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Vad innebär astral projektion

14

Astralprojektion kallas det fenomen då du medvetet separerar din själv, eller din astrala kropp, från din fysiska kropp. Om själen finns inuti kroppen, vilket många tror, innebär astralprojektion att man separerar dessa från varandra. Ditt medvetande följer då med din astrala kropp.

Effekten är densamma som vid en utomkroppslig upplevelse. Utomkroppsliga upplevelser kan dock inträffa omedvetet. Därför bör man kalla det för utomkroppslig upplevelse när någon plötsligt och omedvetet lämnar sin kropp. Det kan till exempel inträffa i samband med trauma eller en operation. En utomkroppslig upplevelse behöver heller inte vara särskilt länge, medan astralprojektion kan pågå så länge som man önskar.

Vad händer under en astralprojektion?

Vid en astralprojektion lämnas kroppen kvar i ett tillstånd där den fortfarande är levande och fungerande, trots att den astrala kroppen har försvunnit. Din astrala kropp kommer dock fortsätta vara kopplad till din fysiska kropp, även när de har separerats. Om kopplingen mellan dessa försvinner kommer du inte att överleva. Vissa tror att det är det som händer när vi dör. Den astrala kroppen, eller själen om man vill kalla den det, lämnar kroppen som ett tomt skal bestående av kött, organ och blod men utan själ och medvetande. Själen fortsätter vidare till nästa anhalt.

Vad kan man göra och vilka är fördelarna?

Det finns många saker man kan göra under en astralprojektion, bland annat följande:

 • Stöta på negativa varelser med låg energi som är väldigt otrevliga
 • Besöka och prata med varelser med hög energi som är betydligt trevligare
 • Hjälpa förtappade själar att hitta vägen till livet efter detta
 • Möta och tala med avlidna släktingar
 • Gå tillbaka i tiden, men enbart på det astrala planet och inte det fysiska
 • Färdas till andra planeter
 • Besöka vänner som även de är astrala
 • Flöda omkring på planeten för skojs skull

Vilka är då fördelarna med astralprojektion? Du kan till exempel få bekräftat att du faktiskt har en själ. Du behöver inte längre vara rädd för döden när du förstår hur allt fungerar, vilket kan vara tröstande. Du kan få möjligheten att prata med döda släktingar, vilket du annars inte skulle kunna göra. Att hjälpa förtappade själar att finna vägen in i ljuset kan också vara tillfredsställande. Att utforska det okända och få en bättre förståelse för hur universum fungerar kan förstås vara väldigt givande..

För att påbörja din resa mot astralprojektion måste du hitta ditt medvetande. Att lära sig klardrömmande kan vara ett bra sätt att göra det, men du kan också nå dit genom att meditera. Om du befinner dig i din klardröm är du dock halvvägs framme, vilket gör att det för vissa kan vara enklare att uppnå astralprojektion på detta sätt. Det är också viktigt att du lär dig skydda dig själv och din kropp medan du befinner dig i ett astralt tillstånd.

Dela.

Om skribenten

14 kommentarer

 1. Mariette Månbjörk den

  Tack för en bra förklaring till sådana upplevelser…. Det är precis så jag har upplevt o det skrämmer mig, upplever väldigt mkt.. ????

  • Eva Isaksson den

   Jag vill inte astralprojektera ändå händer det och jag måste verkligen kämpa för att vakna på riktigt sist kändes det hemskt otäckt för jag fick försöka flera gånger att komma tillbaka. Hur kan det hända utan att man vill eller ens försöker. Det händer alltid när jag mår jätte bra.

 2. Evs den

  Ni skriver så bra. Intressant och lätt att förstå.

  • Vivi den

   Tack! Kram vivi

 3. Ville den

  Tja, vad jag har läst finns det ingen fara över huvud taget med att göra en en projektion, vad säger ni om detta?

 4. Chazze76 den

  Hej
  Var kan jag hitta pålitlig information om hur man kan skydda sig bäst under en astral projektion?

  • Vivi den

   Det finns bra böcker i ämnet. Kram Vivi

 5. Rbn den

  Hej, ifall man kan träffa avlidna på det astrala planet, vad gör de där? Hur ser det ut med reinkarnationen i förhållande till det? Och ifall själar befinner sig i den astrala världen, borde de inte då befinna sig på ett ställe som är oberoende av Karma? Eftersom det är en så föränderlig plats och kan bli lågfrekvent&högfrekvent?

  Mvh

  • Vivi den

   Hej! Braa fråga, vi kommer att ta upp detta i vår podd framöver så lyssna gärna på MediumPodden. Vivi

  • Maria den

   Hej!
   Jag undrar om man kan få med en astralkropp på bild… Tog en så märklig bild i eftermiddags, som jag undrar lite över vad det egentligen är. Kan i princip inget om sådant här, men är väldigt nyfiken.
   Vänligaste hälsningar

   • Vivi den

    Man kan få med auran men det är inte så vanligt. Kram vivi

 6. Emilia den

  Hej Vivi,
  Jag undrar om man kan byta kropp genom astralprojektion och ledda tankarna?

 7. Emma den

  Hej, jag vill kunna astral projektera 🙂 hur börjar jag lära mig bäst ?

  • Vivi den

   Det finns böcker i ämnet eller om du går en kurs. kram vivi

Lämna en tanke