Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Lisbeth – 17#

Lisbeth – 17#Profilbild till tarotguiden

Tarot, OSHO, Ängla/Orakel/Run kort, Medial vägledning, andekontakt, Pendel, healing, Drömtydning, kraftdjur.

Diplomerade/certifierade utbildningar:
Certifierat medium – Pehr Trollsveden.
Personlig/medial helgkurs – Jörgen Gustafssons
Diplomerad Tarot kurs – Vivi Linde
Diplomerad Reikihealer steg 1- Initierad av Dag Lindlöf
Medicinsk yogainstruktör- Anders Engqvist
Häx- och magikurs – Vivi Linde

Övriga utbildningar:
förskollärare, samhälls- och beteendevetenskaplig utbildning. Därutöver rehabiliteringspedagogik, kvinnors hälsa, handledarkurs och handledare för blivande pedagoger samt regelbundna kurser för stödpersoner inom sluten psykiatrisk vård.

Presentation:
Jag har sedan barn känt av energier som jag inte alltid har kunnat tolka in eller förstå men under uppväxtåren växte dessa bort av olika anledningar. Mina mediala gåvor började blossa upp igen år 2001 men det är först på senare år jag tagit tillvara den gåva jag burit på under många år. Jag har alltid haft en förkärlek till att arbeta med människor och har gjort det sedan 1983 i olika former. Mitt mål är att få så många som möjligt att växa och få energi att ta ett steg vidare i sin egen utveckling, för att kunna må så bra som möjligt och känna sig tillfreds med tillvaron.

Jag har själv upplevt många trauman i livet som gett mig egen ökad självinsikt och därmed har jag även lättare att sätta mig in i andra människors lidande. Jag har även varit stödperson inom sluten psykiatrisk vård 6 år. Jag ger medial vägledning och coachar även dig som behöver det i de frågor du har som berör ditt liv så som kärlek, arbete, utbildning och ekonomi men även annat du undrar över. Jag får även in andekontakt och ger budskap från andevärlden.

Jag tolkar även dina drömmar. Som diplomerad reikihealer är jag godkänd att utföra chakrabalansering samt ge helkroppsbehandling vilket frigör negativa blockeringar i kroppen och tillför mer livsenergi.

Övrig info:
Jag fortbildar mig via egna litteraturstudier och när tillfälle ges så går jag gärna kurser.