Marya 81#

Tarot, Runor, Pendel, Medial vägledning, Tidigare liv, Drömtydning.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Marya


♦ Jag har arbetat yrkesmässigt medialt sedan 2005 och använder tarotkort, runor och pendel.

♦ Jag får ibland in tidigare liv.

♦ Ibland så kommer andevärlden igenom och lämnar budskap.

♦ Känner in vitamin/mineralbrister och många gånger kan jag utröna olika symtom/smärtor. Jag har en omfattande kostutbildning och är intresserad av örter och aromterapi.

♦ Medialitet  finns i min släkt och mitt första minne är från när jag var 4 år.

♦ Är frågan viktig nog att ställas, är den inte dum.

♦ Jag pratar svenska och engelska flytande och har bott i Norge i fyra år och det är sällan jag har problem med norska.

Arbetstider

Diplomerade/certifierade utbildningar

Mediumkurs – Pehr Trollsveden
Regressionsterapeutkurs – Pehr Trollsveden, 2 delkurser av fyra i
Djurkommunikation 2 av 4 –  Lennart Abrahamsson.

Övriga utbildningar

Örtkurs

Egna studier

Jag läser mycket och gärna och mycket av detta faller inom det andliga området och anknytande som aromaterapi, örtkunskap, tidigare liv, ”hemligheten, the secret”, Resan, kristaller (jag fick  en sorts kristallhealing kanaliserad från min följeslagare). Så lite tid. så mycket att lära… 🙂

Presentation

Jag har arbetat yrkesmässigt medialt sedan 2005. Jag är medial och använder tarotkort, runor och pendel. Jag får ibland in tidigare liv. Jag får ibland kontakt med andevärlden och kan då få känslor och budskap från dem. Jag kommunicerar med djur, jag får bilder och känslor och utbildar mig till djurkommunikatör. Jag kan i de flesta fall känna in vitamin/mineralbrister samt många gånger utröna olika symtom/smärtor. Jag har en omfattande kostutbildning och det är till hjälp när jag känner av en person. Aromaterapi är ett mycket intressant område som jag både försöker lära mig mer om och försöker praktisera, i likhet med örtkunskap.

Övrigt

Min medialitet berör alla delar av mitt liv och det har funnits med så länge jag kan minnas. Begåvningen finns i min släkt. Mitt första medvetna mediala minne är då jag gick i söndagsskolan (jag var ca 4 år); då jag kom till församlingshemmet såg jag flera äldre, allvarliga män, de liksom klev ur tavlorna. Jag frågade ledaren vilka det var, och han skällde på mig och sa att de inte fanns, att jag inte skulle hitta på… När jag berättade det för mamma sade hon: Jaha då är du som mormor. För mig var det aldrig något att bli rädd för, det kändes naturligt. Men om det inte hade varit för mammas, och min övriga familjs accepterande, hade det nog varit betydligt svårare för mig.
Många gånger i mitt liv har jag varit djupt tacksam för hjälpen jag får från andra sidan. Det ger mig enormt mycket att kunna hjälpa, det berikar min själ, det är det här  som är min ”grej”. Det är också oerhört givande att kunna ge bekräftelse på det som andra upplever, vare sig det är genom ”bilder”, kort, runor eller pendel. Jag älskar att möta andra människor, och veta att jag kan hjälpa andra genom att jag är som jag är.

En intressant sak som jag upptäckt är att det faktiskt inte finns dumma frågor. Är frågan viktig nog att ställas, är den inte dum.

Jag försöker alltid att avdramatisera mina upplevelser för andra, jag försöker få dem att förstå att det är något som finns, vare sig man vill eller inte. Både anlagen och händelserna.

17 kommentarer

 1. Hej Marya!
  Tack för dina stöttande ord och vägledningar. Han hörde av sig igår som du sa. Tack 🙂 MVH Elisabeth

 2. Hej Marya!

  Hörde inget mer livstecken från snubben, så slängde iväg ett sms bara och verkar som att vi ska ses till veckan. Är dessvärre väldigt nervös över detta mötet, eftersom jag inte vet vad man har att vänta sig.
  Mvh Mikaela.

 3. Tack för att du fick mig att se rätt väg igen efter att jag blivit påverkad av något som inte stämmer.. TACK för att du fanns där och vägledde mig och för att du ”bekräftade” min känsla av vad som ska hända i framtiden och hur jag ska lägga mina kort.. väldigt givande stund o jag rekommenderar dig till andra
  / Michelle .. ”den förvirrade” 😉

 4. Hej Marya
  Tack för det snabba och fina samtalet i kväll den 25 mars som i dina öron nog lät virrigt värre😃
  Mina pengar tog slut så det var därför det bara tog slut 😔
  Du gav så snabba svar och såg hur det såg ut.
  Imponerad är jag
  Tusen tack 🌹

 5. Hej!
  Har pratat med dig tre gånger och du har haft rätt i princip allt. Det enda som saknas är katten! Men du sa den skulle komma inom 6 månader och det har det inte gått än. Sist jag ringde dig frågade jag om kommande året, och det du sa stämde in på mina egna mål jag har. Du såg bland annat en resa i vår, träffa kärleken i vår/sommar och att min andlighet ökar. ville bara säga tack! 😄

 6. Hej Fina Du 🙂

  Tack för ett mycket givande samtal , många tvära kast mellan ämnena men det gillar ju jag 🙂
  Kommer garanterat att ringa dig igen, det känns som om vi möts tidigare 🙂

  Stor Kram
  Carina ( babbelmajan )

 7. Hej!
  Jag undrar om du kan se vilket yrke jag borde jobba med samt om jag bör välja utbildningen jag kommit in på i dagsläget eller om jag bör välja en annan inriktning?

 8. Tack fina du för en bra läggning. Vi pratades förra veckan och du sa att jag och killen skulle diskutera ett problem som vi båda har försökt trycka undan. Tyckte de lät underligt varför jag skulle dra upp det. Men igår hände precis det du såg, vi prata om det och jag sa exakt hur jag kände. Och då raderade han appen och förklarade sin kärlek till mig. Haha inte på en miljon år trodde jag att detta skulle hända! Tack ❤️

 9. Sofia Jonsson on

  Hej!

  Nu var det säker en månad sedan vi pratade. Vill tacka dig och nått hände så jag kom min dotter närmare och sådan fin kärlek vi har. Det du nämnde var en aromaolja som kunde lugna på kvällen för henne. Lavendel kunde ge annan effekt på barn. Jag skrev ner men hittar inte lappen. Tänkte om du kommer ihåg vad oljan heter?

 10. Tack fina Maraya för all vägledning idag
  Googlade lite om sojaprotein.Beställde en sort som fått bra resentioner.
  Hoppas det ska bli bra och att jobbet kommer in också.
  Varm kram Maria

 11. Birgitta Jannerfjord on

  Undrar över en man jag nyligen träffat pånätet.Hur kommer det att utvecklas över tid?Jag lever i ett 12årigt sambo förhållande.

Lämna en tanke