Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

21 Tips och råd angående Attraktionslagen – Attrahera överflöd

6

Här ger jag lite tips, råd och tankar runt Attraktionslagen och om hur den fungerar då många undrar varför de inte lyckas dra till sig det de önskar i livet. Vad är det de gör fel? Attraktionslagen arbetar på många nivåer och det gäller att förstå hur den agerar.

Attrahera överflöd – att tänka påshutterstock_184976513

1. Är det möjligt för dig att dra till dig det du önskar i livet? Ja det är det, men man måste fråga sig om man kan dra till sig det utifrån där man är i dag eller om man måste göra en förändring? Lika dras till lika. Du attraherar utifrån den energin du befinner dig i. Du kan endast attrahera det som finns på samma energinivå som du befinner dig på. Du måste alltså se till att du befinner dig i rätt energi. Vi drar till oss de människor och händelser som befinner sig på samma frekvens/våglängd som vi.
2. Det är viktigt att veta att vi attraherar känslomässigt. Sanningen är att du får inte det du önskar, du får det du förväntar dig att få. Det är detta man många gånger behöver jobba med för kunna attrahera överflöd, sin känslomässiga inställning. Vad tror vi egentligen? Innerst inne?
3. Vi måste själva vara delaktiga och se till att vi hamnar i rätt energi och flöde. Du kan t.ex. inte dra till dig en kärlekspartner genom att sitta inne och önska, du måste bege dig ut i energin som är på samma våglängd som det du vill ha, alltså där det finns kärlekspartners. Då jobbar du för ditt flöde och universum förstår tydligt vad du önskar och vill ha mer av.
4. Du kan inte få något att växa i en ofruktsam mark. Din skörd i livet kommer alltid att reflektera det du sår. Vill du skörda vete så ska du inte så havre. Sår du inget så kommer du inte heller att få någon skörd. Ta hellre ett litet steg än inget steg alls, vill du att något ska ske så måste du själv agera. Ur ingenting kommer nämligen ingenting.
5. Dina tankar drar till dig liknande tankar, dina känslor attrahera mer av de känslorna du har och ditt agerande drar till sig liknande ageranden. Det du ger energi växer – Vill du ha ett överflöd, tänk överflöd. Tänk på det du vill ha i livet, inte på det du INTE vill ha. Du bestämmer vilken energi som ska dras till dig. Det som finns i dina tankar, handlingar eller känslor är den energin som kommer fortsätta växa om du inte gör en förändring. Det är också utifrån den grunden du sänder dina önskningar. Medvetet eller omedvetet, önskat eller oönskat.
shutterstock_1728204266. Ofta är det viktigare att vi lär oss att inte attrahera fel, slutar vi med det så kommer vi automatiskt attrahera sådan vi verkligen önskar.
7. Attraktionslagen svarar alltid på dina sanna tankar och känslor . Tankar och känslor av oro attraherar mer oro, tankar och känslor av att du har allt du önskar attraherar mer av det du önskar, tankar och känslor på vad du inte vill ha attraherar mer av sådant du inte vill ha etc. Attraktionslagen speglar dina tankar och känslor och ger dig mer av detta, det ger dig det du tänker och fokuserar på.
8. Vi skapar vårt liv konstant. Eftersom vi skapar vårt liv konstans så kan vi hela tiden förändra. Det handlar om att vara medveten om vilka konsekvenser vi drar till oss. Vi kan arbeta med attraktionslagen för att få hjälp att komma framåt. Ibland är det svårt att göra en stor förändring på en gång. Sätt då upp delmål som du fokuserar på för att kunna nå fram till det önskade. Ibland behöver man jobba med sig själv och sin grund i etapper för att inte forcera fram tankar, känslor och handlingar som fortfarande inte hamnat på rätt energinivå, för det är utifrån dem du attraherar.
9. Tankar och tankesätt du har under en längre tid kommer obevekligen att manifestera sig. Det du ger mest energi och uppmärksamhet är det som kommer att förverkligas i ditt liv. Du är det du tänker – det du har i ditt liv har du dragit till dig som en magnet. Dina tankar har manifesterats.
10. Inre tystnad. Någon form av meditation rekommenderas. Det är i tystnaden vi kan höra oss själva. Vi kan höra oss skrika när vi går emot oss själva, vi hör helt enkelt hur vi mår och känner. Man kommer i kontakt med de undermedvetna strömmarna och vad som är på gång i våra liv och vad som är på väg in. Man lär sig att lyssna på sig själv.
11. Förändra. Se dig som en tv-mast som sänder ut en frekvens/energi (tankar och känslor). Vill du förändra någon i ditt liv så förändra dina tankar och känslor så ändrar du automatiskt frekvensen. Jag säger inte att det är lätt att förändra men det är hur vi än vrider och vänder på det ett eget val i vårt egna liv. Ingen kan göra förändringarna åt oss.
12. Energier. Alla händelser, tankar, känslor och ageranden har en energi. Se till att du överensstämmer med den önskade energin. Att du är där du har största förutsättningar för att få det du önskar. Var den du vill vara, känn det du vill känna, tänk tankar som du vill tänka och agera i enlighet med din vilja.
13. Nuet skapar framtiden. Dina tankar och fokusering i nuet berättar vad du kommer attrahera och befinna dig i framtiden. Du skapar din framtid NU! Det du har i ditt liv nu skapades i ditt förflutna. Dina tankar och känslor kommer alltid att skapa ditt liv, de är nämligen dina första steg, handlingar och händelser är andra steget.
14. Svaret ligger i känslan. Vill du veta var du befinner dig tankemässigt så fråga dig hur du känner dig och hur du mår.
15. När du vill attrahera något önskat så upprepa inte önskningen. När du är färdig så släpp. Universum uppfattar första gången du önskar. Du beställer inte en postorder flera gånger eller hur? Likadant fungerar universum. Om du är osäker så saknar du tillit och tro och sänder då från ”fel” frekvens. Du är i en energi som inte motsvarar det du vill ha.
16. Det vi sår får vi i livet skörda. Vad sår du i ditt liv just nu? Ibland kan det vara svårt att vara i kontakt och se vad vi skapar i våra liv. Vill vi i nuet göra något för att våra liv ska ge den skörd vi önskar framöver så krävs det medvetna val och insikt över var man befinner sig och skapar i sitt liv.
17. Tro. När du gör din ”beställning” till universum så ska du veta att den kommer, släpp alla osäkerhets känslor.
18. Tänk överflöd. Det finns inga begränsningar, det är en illusion. Det finns ett överflöd av allt i universum som är tillgängligt för alla som ber om det.
19. Tillit. Du behöver inte veta hur det du önskar ska komma till dig, eller när. Det räcker att du vet att det är så. Kanske kommer det inte heller som du tror, var öppen för att universum vet vad du behöver och på vilket sätt. Ju mer öppen du är ju kreativare är universum.
20. Affirmationer/visualisering. Genom att sätta upp bilder eller skrivna lappar på det du önskar så ökar din fokusering och dina tankar på det du vill ha. Du ställer in din frekvens på det du önskar genom att vara i energin som omsluter dig. Visualisera det du önskar, hjärnan ser ingen skillnad på det du tänker och det du verkligen upplever. Har du varit där i tanken så kommer du hamna där rent fysiskt också. Allt föds i tanken innan det manifesteras i verkligheten.
21. Tacksamhet – Genom att vara tacksam för det du har så drar du automatiskt till dig mer. Fokusera på det du redan har som du är tacksam för. Otacksamhet är en negativ känsla som gör det svårt att attrahera det man önskar. Välstånd kommer när man praktiserar tacksamhet. Tacka när bra saker sker eller kommer till dig.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

6 kommentarer

 1. Helena Ekwall den

  Så underbara o stödjande fina undervisande texter Som ett ljus i mörkret när allt känns motigt Tack. Med ljus och kärlek❤?? Namaste

  • Vivi den

   Kram vivi

 2. Isolde den

  Något som jag har tänkt länge på är ifall man vill attrahera någon och bör därmed befinna sig i samma frekvens som den personen, hur vet man eller hur får man reda på vilken frekvens denna person befinner sig på?

  Ljus och kärlek <3

  • Vivi den

   Tack, det ska vi prata om. kram vivi

 3. Charlott den

  Hej! För 5 månader sedan lyssnade jag på en sändning med dig om attraktionslagen. Jag var ute och promenerade i höstkylan. Tog in allt du sa, trodde på det och önskade innerligt. Och nu, några månader senare har min önskning landat hos mig! Min önskan hade ingen tidsaspekt, jag trodde nog att detta låg längre fram i tiden men så plötsligt är samma känsla och stora förändring i livet här på flera sätt, som jag hoppades på men samtidigt knappt vågade hoppas på. Kommer fortsätta följa dina inlägg och läsa dina horoskop. Tack för vägledning.

  • Vivi den

   Underbart, grattis! Kram vivi

Lämna en tanke