Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Ariana får oss att förstå våra gåvor och talanger

1

Ärkeängeln – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer

Medial utveckling Medium Mediumkunskap Vivi Linde Tarotguiderna Tarot

Ärkeängeln Ariana

I världen av änglar och ärkeänglar är det relativt lite känt om dessa himmelska budbärare. Trots detta finns det många olika ärkeänglar som alla har sina egna unikaTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot förmågor och färdigheter som gör dem speciella. Ärkeängeln Ariana är en mindre känd änglafigur med rötter i zoroastrismen. Varje ärkeängel har sina egna, unika egenskaper. De gör våra liv bättre och tjänar i enlighet med den gudomliga viljan, såväl i himmeln som på jorden. Det uppdrag som ärkeänglarna har är att tjäna och hjälpa mänskligheten. Många av de religioner som finns i vår värld erkänner dessa änglar och deras existens samt delaktighet i alla delar av våra liv. Ärkeänglar är varelser som existerar utanför tid och rymd. De känner till ditt förflutna såväl som din framtid och din nutid. Därmed har de förmågan att ge dig väldigt kraftfull vägledning och upplysning.

Ärkeängel Ariana är en änglagestalt som sägs fungera som en gudomlig källa till kärlek, glädje, fred och ljus. Många tror att ärkeängeln Ariana fungerar som ett slags “Moder av allt”, som är förkroppsligandet av allt levande. Som sådan förknippas hon ofta med färgen vit, naturen och luftelementet. Många som följer henne tror att hon kan hjälpa dem att läka sina hjärtan och själar och att vara på en bättre plats känslomässigt. Som änglafigur tros hon vara en källa till skydd och vägledning. Anhängare av ärkeängel Ariana säger ofta att hon hjälper dem att övervinna rädsla, omvandla negativa tankar och släppa uppdämda känslor.

Det finns så pass många ärkeänglar att få känner till alla dessa. Ärkeängeln Ariana tillhör de många ärkeänglar som arbetar för att hjälpa mänskligheten. Hon är dock inte fullt lika känd för den breda massan som till exempel Mikael, Gabriel, Rafael eller Uriel.

Utseende
Ärkeängeln Ariana sägs vara 34 jordår gammal och ungefär 165 cm lång med medelljus hy, gröna ögon och långt, kolsvart hår. Hon kan ofta ses bärande en puderblå och silverfärgad tunika med matchande byxor samt smycken i silver och platina.

Vad är en ärkeängel?
Ärkeänglar är en typ av andliga varelser som är kända som “emanationer”. Det betyder att de är en del av det gudomliga som har blivit medveten och självmedveten, precis som människor är. Även om det finns många olika typer av ärkeänglar har de alla vissa gemensamma drag. De är helt engagerade i att hjälpa och vägleda människor på alla möjliga sätt. Med andra ord är de några av de mest kärleksfulla, medkännande och stödjande varelserna i hela universum. Ärkeänglar är ofta de uppstigna mästarnas främsta mentorer.

Ärkeängeln ariana skyddar barn från faror

Ariana kallas ofta för “barnens ärkeängel”. Detta har att göra med att hon skyddar barn från faror. Hon är framför allt en skyddsängel för barn med särskilda behov, d.v.s. barn som har fötts med någon form av funktionsnedsättning eller andra behov eller förmågor. Hon hjälper mänskligheten att se det ljus och den kärlek som dessa speciella barn har att erbjuda världen med sina särskilda gåvor. Ärkeängeln Ariana jobbar också för att öppna våra ögon för de fördelar som dessa barn och deras unika gåvor har för vår värld.

Ärkeängeln vägleder barn med särskilda behov och säkerställer att de får tillräcklig kärlek och uppmärksamhet av sina föräldrar eller vårdnadshavare. Hon skyddar dessa barn från fara och ger dem hopp om att saker och ting kommer att bli bra.

Ariana får oss att jobba vidare utan att ge upp

Ärkeängeln Ariana får oss människor att förstå att vi alla har olika gåvor och talanger som vi behöver använda för att göra en positiv skillnad i världen. Hon får oss att inse den potential vi besitter och vilka storslagna saker vi kan uppnå genom att lyfta oss själva och andra. Hon vill att vi jobbar på de saker som vi känner en passion för utan att ge upp. Att ge upp är nämligen inget giltigt alternativ så länge som denna ärkeängel har en inverkan på våra liv på något sätt.

Denna ärkeängel bär på en lugnande energi som hjälper oss människor att övervinna utmaningar samt acceptera det faktum att allt som händer i livet har en mening. Gud har en stor plan för oss och strävar efter att få oss att frodas. Allt vi behöver göra är att vara öppna för Guds vägledning och skydd genom att ha en förbindelse med hans änglar.

Kristall nät crystal grid

Hur åkallar man ärkeängel Ariana?

Om du är intresserad av att arbeta nära ärkeängel Ariana så kan du åkalla hennes närvaro genom att använda ett kristallnät (crystal grid). Kristallnät är nät gjorda av speciella kristaller som hjälper till att kanalisera högre vibrationer in i vår värld. De är ett utmärkt sätt att öppna dig för ärkeängel Arianas och andra änglavarelsers närvaro. Du kan använda ett kristallnät för att åkalla hennes närvaro i ditt hem, på jobbet eller varhelst du känner att det skulle vara bra att ha henne i närheten. När du sätter upp ett kristallnät för att åkalla hennes närvaro kan du använda antingen vita eller klara kvartskristaller för att representera henne som “Allas moder”. Du kan också använda en eller flera andra kristaller för att representera andra aspekter av henne som du dras till, till exempel rosenkvarts för kärlek, aventurin för positiv omvandling eller lapis lazuli för kommunikation.

3 tips för att arbeta med ärkeängeln Ariana
Om du är intresserad av att arbeta med ärkeängeln Ariana finns det några saker du kan göra för att komma igång:

 • Öppna ditt hjärta – Detta är det viktigaste du kan göra om du vill arbeta med denna ängel. Om du håller ditt hjärta stängt kommer du inte att kunna ta emot de helande gåvor som denna ängel har att erbjuda.
 •  Bli mer medveten om dina tankar och känslor – Detta kommer att hjälpa dig att märka när negativa tankar och känslor börjar smyga sig in i ditt sinne.
 • Anslut dig till änglarnas rike – Du kan göra detta genom att tillbringa tid i naturen, meditera eller göra andra aktiviteter som hjälper dig att öppna ditt hjärta ännu mer.

Jobba med Ariana för att stärka kontakten till ditt högre Jag
Att arbeta med ditt högre jag är ett fantastiskt sätt att fördjupa din andliga praktik och komma närmare ditt autentiska jag. Det finns många olika Ärkeänglar men om du letar efter någon som förstår exakt var du befinner dig och som kan hjälpa dig att komma dit du behöver vara, då kan ärkeängel Ariana vara perfekta valet för dig för att komma i starkare kontakt med ditt högre jag.

3 sätt att arbeta med ärkeängel Ariana

 • Affirmation – Affirmationer är kraftfulla verktyg som kan hjälpa dig att omprogrammera dina tankar och övertygelser till att bli mer positiva. Du kan använda affirmationer för att komma i kontakt med ärkeängel Ariana och bjuda in henne att hjälpa dig.
 • Visualisering – Visualisering är ett utmärkt sätt att ansluta till ditt högre jag. Du kan göra detta genom att visualisera dig själv på en plats där du känner dig trygg, som en vacker skog eller vid havet. Du kan också visualisera ärkeängel Ariana med dig för att hjälpa dig att guida och stödja dig.
 • Skriv – Att skriva dagbok är ett annat bra sätt att komma i kontakt med ditt högre jag. Du kan börja med att skriva om ditt liv och vad du går igenom. Du kan också skriva till ditt högre jag och se vad som kommer ut.

Hur får man kontakt med ärkeängel Ariana?
Om du arbetar med ärkeängel Ariana har du en mycket snäll, medkännande och stödjande ängel med dig.

 • För att koppla upp dig mot Ärkeängel Ariana ska du hitta en plats och tid där du kan slappna av och vara helt närvarande i stunden.
 • Det är också en bra idé att ha en dagbok eller ett anteckningsblock i närheten så att du kan skriva ner allt som dyker upp i ditt huvud.
 • När du känner dig redo kan du föreställa dig att du befinner dig i en vacker trädgård tillsammans med ärkeängel Ariana.
 • Du kan också be henne att komma till dig på det sätt som hon känner sig mest bekväm med.
 • När du nu har kopplat ihop dig med ärkeängel Ariana kan du börja föreställa dig vad du behöver från henne. Kanske är du intresserad av att få mer kontakt med dina känslor. Vad det än är kan du låta henne veta och hon kan hjälpa dig på alla sätt som hon kan.

Varför är det viktigt att arbeta med ditt högre jag?

 • Ditt högre jag är det högsta uttrycket för din själ.
 • Ditt högre jag  är den del av dig som är i full överensstämmelse med din själs syfte och önskemål.
 • Ditt högre jag vet ofta vad du behöver, även om du inte vet det.
 • Att arbeta med ditt högre jag kan hjälpa dig att komma i kontakt med denna kraftfulla del av dig själv.
 • Genom att arbeta med ditt högre jag kan du ersätta gamla vanor, tankar och känslor med nya, positiva vanor.
 • Du kan också komma att förstå din själs syfte och hur du kan leva på ett sätt som är i linje med det.
 • Att arbeta med ditt högre jag är en viktig del av den andliga resan.

Hur arbetar man med sitt högre jag?

 • Lyssna och observera dina tankar – Du kanske inte kan höra ditt högre jag hela tiden, men när du gör det kan det kännas som en viskning eller en knuff i ditt sinne.
 • Meditation – När du mediterar ger du ditt högre jag utrymme att uttrycka sig fullt ut. Det finns många olika sätt att meditera, så hitta det som fungerar bäst för dig!
 • Meditera med Ariana
 • Introspektion och skriv i en själslig dagbok – Detta är ett riktigt bra sätt att komma i kontakt med dina känslor, tankar och känslor.
 • Hitta en mentor – Finn någon som kan hjälpa dig på dina andliga eller medial resa.
 • Kom i kontakt med din andliga guide – Du kan också arbeta med en guide som kan hjälpa dig att lättare komma i kontakt med ditt högre jag.

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

1 kommentar

 1. Tove den

  Finns det någon ärkeängel som heter Adriana? Vad är hennes uppgift isåfall?
  Verkar finnas många änglar man inte har en aning om

Lämna en tanke