Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Ariel – Guds lejon

1

En ärkeängel anses vara en ängel som befinner sig högre upp i änglahierarkin än “vanliga” änglar. En av dessa ärkeänglar är Ariel vars namn betyder Guds lejon eller lejoninna. Ariel kallas även för den heliga visdomens och profetians väktare. Hon kan också kallas för den gudomliga magins och mysteriets ärkeängel.

Trots att ärkeänglarna är högre upp i den hierarkiska änglaordningen finns de ändå nära oss människor. De är en hjälp för oss för att skapa ett liv som vi vill leva. Om du behöver vägledning, beskydd eller inspiration kan du kalla på en ärkeängel som hjälper dig med detta.

När du får kontakt med en ärkeängel kan du till exempel uppleva ett starkt ljussken, rysningar i kroppen eller att dina ögon tårar sig. Ariel förknippas med lejon och när hon är i närheten av dig kan du därför få en vision av ett sådant djur. Eller så känner du eller hör vinden när hon är i din närhet eftersom hon också associeras med det.

Värnar om miljö, natur och djur

Ariel förknippas ofta med Moder Jord – miljön, vattnet, naturen och djuren. Därför kallas hon även för jordens ärkeängel. Hon ser till det bland annat finns tillgång till skydd, rent vatten och hälsosam mat på jorden för människor och djur. Ariel hjälper naturen att läka, men är också djurens helande ängel. Hon vakar även över naturväsen såsom älvor, féer och tomtar.

Om du vill ha hjälp med att hela ett djur eller vill komma i kontakt och bli ett med naturen kan du med fördel kalla på Ariel. Om du arbetar med olika natur- eller djurfrågor kan du be Ariel om hjälp och hon uppmuntrar även oss att vistas i naturen.

Ärkeängeln Ariel står för mod, fokus, styrka och självförtroende. Om du har svårt att finna din inre balans, harmoni eller styrka kan du kalla på Ariel så hjälper hon dig. Hon använder gärna naturen som hjälp. Hon hjälper dig att våga gå utanför din bekvämlighetszon och ger dig styrkan att våga saker du tidigare bara drömt om.

Kristaller som kan hjälpa dig när du vill kalla på Ariel

Varje ärkeängel har sin egen färg, sten och aura. Ariels aura är blekrosa och stenen är rosenkvarts. Denna kristall hjälper till att balansera ditt hjärtchakra. Det finns dock flera olika kristaller som kan vara dig behjälplig när du av någon anledning vill kalla på henne.

Om du behöver hjälp med att få din idé att bli verklighet eller utveckla ett projekt kan du använda dig av den vackra, oftast blågröna, apatit. Ariel står för hälsa och vitalitet och genom att använda rubinen kan du få hjälp med att återfinna detta i ditt liv.

Saknar du motivation kan Ariel och den rödskimrande sydafrikanska kristallen oxöga hjälpa dig med att finna detta. Om du arbetar med miljö- eller djurfrågor är antingen moss- och trädagat eller leopard- och dalmatinerjaspis bra kristaller för dig att använda. Genom Ariel ger hon dig därmed lugn och styrka så att du kan arbeta vidare med dessa viktiga frågor.

Dela.

Om skribenten

1 kommentar

  1. Pingback: Ärkeängel Ariel Logga In ❤️ {2023} – Sweden Logga In

Lämna en tanke