Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Chamuel

0

Ärkeängeln Chamuel är en av de mest kända av alla ärkeänglar. Ärkeänglar är de mest betydelsefulla och hjälper och leder de andra änglarna. De har också större ansvarsområden än vanliga skyddsänglar och är även sändebud mellan det gudomliga och människorna. De olika ärkeänglarna har en speciell egenskap eller ansvarsområde. De skyddar och vägleder människorna i livet. Vilket som är Chamuels specifika område kommer att beskrivas i nedanstående text.

“Han som ser Gud”

Namnet Chamuel betyder just “Han som ser Gud”. Han kallas ibland för kärlekens beskyddare och är mild och kärleksfull till sitt sätt. Chamuel hjälper nämligen till att finna och utveckla kärleken, både till dig själv och till andra. Han kan bidra till utvecklingen av ditt medlidande och förståelse.

Om du har en låg självkänsla eller självförtroende och svårt att se ditt eget värde kan Chamuel hjälpa dig med detta. Han kan också hjälpa till med att finna frid och beskyddar inte bara hela jorden utan även dig och ditt liv. Du kan få hjälp med att finna det du söker som till exempel ett arbete som passar dig och ditt liv. Du kan också få hjälp för att du ska kunna släppa taget om vissa saker för att du ska ha möjlighet att fortsätta på din livsväg.

Han anses vara relationernas samt miss- och samförståndets ängel. Han skyddar bland annat mot förtal, skvaller och missuppfattningar. Chamuel kan hjälpa till med att finna och stärka relationer med vänner, själsfrände, familj eller på arbetet. Han kan bidra till att vi kan reparera missförstånd i olika slags relationer. Har du ett borttappat föremål kan med Chamuels hjälp finna det.

Kristaller för att kalla på Chamuel

Chamuel kännetecknas av ljusgrönt och om du vill känna närhet till Chamuel är därför en grön sten ett utmärkt val. Den huvudsakliga kristallen är fluorit, som står för mental styrka, koncentration och rening. Genom att använda grön fluorit kan du be om hjälp från Chamuel för att stärka och läka din aura och energifält. Men det finns även andra kristaller som du kan använda när du vill kalla på Chamuel beroende på vad du vill ha hjälp med.

  • Om du är självkritisk kan Chamuel genom rosa turmalin hjälpa dig att se bortom dessa för att du ska kunna älska dig själv.
  • Om du istället behöver mod eller styrka kan heliotrop (även kallad för grön jaspis eller blodsten) kan du kalla på Chamuel och få hjälp med detta så att du kan uppnå det du vill.
  • Med hjälp av Chamuel och den orangeröda kristallen karneol får du hjälpen och modet att kämpa för det du vill i ditt liv.
  • Genom den diamantliknande kristallen danburit kan du genom Chamuel släppa in mer kärlek i ditt liv.
  • Om du saknar en förståelse för helheten i det som är viktigt för just dig kan du genom Chamuel och röd jaspis kan du uppnå detta.
  • Genom Chamuels guidning och kristallen vattenmelonturmalin kan du få hjälp med att behandla dig på samma sätt som du önskar att andra behandlar dig.
Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke