Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Haniel – glädjens och intuitionens ängel

2

Haniel är glädjens och intuitionens ärkeängel. När du blickar upp mot månen och ser eller känner av en närvaro kan det vara denna vackra och feminina ängel som gör sig påmind. Hon gör då detta i syfte att uppmärksamma din inre vägledning. För det finns inget du inte kan uppnå när du följer din inre stig!

Ärkeängeln Haniel är också den ängel som du kan vända dig till när du känner misströstan i dina försök att finna glädje. Hon kan hjälpa dig att utveckla ett förhållande till det gudomliga som skänker sig sann glädje i ditt liv. Detta alldeles oavsett vilka omständigheter som du för närvarande finner dig i. Allt du behöver göra för att få tillgång till denna källa av glädje är att vara uppmärksam på de tecken som indikerar att Haniel är närvarande.

Håll utkik efter ärkeängeln Haniels turkosa ljusstråle

Det främsta sättet på vilket Haniel kommunicerar med oss människor är genom att skänka våra själar en känsla av glädje. På blott ett ögonblick kan denna ärkeängel skifta ditt humör från hopplöshet till glädje. Haniel skapar dessutom harmoni och balans vart än hon uppenbarar sig. Hon påminner oss gärna om att vår externa mänskliga glädje är flyktig men att den glädje som kommer inifrån aldrig går förlorad.

Om du ser ett turkosfärgat ljus omkring dig kan det vara så att ärkeängeln Haniel är närvarande. Hon verkar inom såväl den gröna som den vita änglastrålen. Den gröna ljusstrålen symboliserar helande och välstånd medan den vita ljusstrålen representerar helighet.

Haniels turkosa ljus är en balanserad blandning av grönt och blått. Turkos är den färg som associeras med Vattumannens tidsålder och uppmuntrar oss att söka spirituell kunskap. Genom att framkalla ärkeängeln Haniels turkosa ljusstråle kan du finna styrka och kraft när du känner dig som svagast.

Ett annat knep som Haniel använder sig av för att göra dig uppmärksam på henne är att hon riktar din uppmärksamhet mot månen. Haniel har nämligen en särskild samhörighet med just månen. Ärkeängeln utstrålar de inre egenskaperna utåt på samma sätt som fullmånen kastar sitt sken på vår jord. Haniel är på många sätt månens ängel och kopplas i synnerhet ihop med fullmånen. Det är därför väldigt effektivt att kalla på henne i fullmånens ljus.

Haniel är även intuitionens ärkeängel

Många betraktar ärkeängeln Haniel som glädjens ängel. Men hon är i lika hög grad intuitionen personifierad och vägleder dig mot dina personliga mål.

Glädje är en känsla som du kan uppleva i nästan varje ögonblick samt oavsett vad du gör eller inte gör. Men tyvärr glömmer vi ofta bort att vara uppmärksamma på vår inre kompass och upptas av den drama som livet är kantat av. Men Haniel uppmuntrar oss att sluta söka efter bekräftelse externt och istället vända blicken inåt. Genom att följa dina passioner samt finna glädje och njutning i nuet kan du omvandla dina rädslor till kärlek. Och när du uttrycker kärlek upplever du glädje – vem skulle inte behöva lite mer av denna vara i livet?

Dela.

Om skribenten

2 kommentarer

  1. Christina den

    Varje vinter.. När månen belyser himmelen klar, jag känner mig som jordad och enad att en tår faller från min kanal. Så innerlig av kärlek då jag känner så klar och underbar?❤️?

  2. Anette Harbo den

    Tacksamhet , känner mig så tacksam och det förändrar genast min sinnesstämning.
    Blir varm o känns skönt i mitt bröst
    Nöjd och glad

Lämna en tanke