Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Jegudiel – skyddsängel för alla som jobbar och strävar efter något

0

Ärkeängeln Jegudiel – ansvarstagandets ängel

Ärkeängeln Jegudiel (även kallad Jehudiel) är den ängel som förknippas med ansvarstagande och barmhärtig kärlek. Har du svårigheter att hänga med i svängarna i ditt liv och känner att du saknar förståelse eller acceptans för människorna runt omkring dig? I sådana fall är detta den ängel som du bör kalla på. Fortsätt att läsa för att få reda på hur du kan göra detta!

Om ärkeängeln Jegudiel

Jegudiel är en ärkeängel som alltså även kallas för Jehudiel. På hebreiska betyder hans namn grovt översatt “Guds lovord”. Denna ängel avbildas också hållandes i en krona och en piska som har tre remmar. Dessa bägge föremål symboliserar en belöning från Gud för de rättfärdigade samt en bestraffning för de som syndar. Ibland kan ärkeängeln Jegudiel även ses hålla i en krona och en stav istället för en piska.

Denna ängel är skyddshelgonet för alla som jobbar och strävar efter något. Den krona som Jehudiel håller symboliserar nämligen också hårt arbete. Dessutom kan han ge råd till, och försvara, de personer som har ett arbete med mycket ansvar. Dessa befattningar innefattar ofta ledarskap och kan inkludera allt från domare till monarker.

Så kan du kalla på ärkeängeln Jegudiel

Jegudiel är en ärkeängel som hyllar och hjälper de personer som arbetar hårt. Han skänker även barmhärtig kärlek till de människor som är i störst behov av sådan. Om du vill få hjälp med att bära ditt ansvar och att accepteras av människorna i din omgivning är detta den ängel som du bör kalla på.

När du kallar på ärkeängeln kan du med fördel använda dig av stenen jaspis. Detta är en sten som har använts sedan urminnes tider av alla möjliga civilisationer. Kungar, präster och shamaner har burit på stenen och använt den för dess skyddande egenskaper.

Med hjälp av jaspis kan du stärka din kontakt med Jehudiel. Så för att söka hans vägledning och hjälp håller du helt enkelt stenen. Samtidigt kallar på honom genom att säga hans namn och be om hjälp. Därefter placerar du stenen i fickan och kan sedan plocka fram och vidröra den för att få lite extra hjälp att fokusera på din uppgift.

Jehudiel känns igen på sin lila färg

Jehudiel har en energi som motsvarar den lila av änglarnas ljusstrålar. Därför hävdar många att du kan se färgen lila i närheten när han försöker kommunicera med dig. Detta är hans färg och han förknippas även med växten syren. När denna ängel finns i din närhet kan du därför se violetta blixtar eller känna den ljuvliga doften av nyplockad syren.

Änglar som Jehudiel, vilka verkar inom den lila ljusstrålen, är ofta utför ofta uppdrag som har att göra med förändring och barmhärtighet. Så om du ser det lila ljuset runt omkring dig kan det vara så att ärkeängeln Jegudiel svarar på dina försök att kontakta honom. Detta gäller inte minst då du har sökt kontakt om någonting som har att göra med ditt arbete. Han kan då hjälpa dig att uppleva Guds förbarmande och hjälpa dig att förändra ditt liv till det bättre.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke