Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Jeremiel kan hjälpa dig att få det rätta perspektivet på dina känslor och handlingar

0

Ärkeängeln Jeremiel – förlåtandets ängel

När du tänker på ärkeängeln Jeremiel tänker du kanske på förlåtande. Detta är nämligen hans kraft – han är förlåtandets ängel och detta är en väldigt kraftfull egenskap. Han kan hjälpa dig att släppa den negativa energi som tynger ner dig snarare än gör dig något gott. Detta gör Jeremiel genom att vägleda dig till att utvärdera ditt liv och dina förhållanden. Värt att notera är att detta även gäller förhållandet till dig själv.

Detta är det första steget som du behöver gå igenom för att kunna förlåta och gå vidare. Efter att ha granskat dina handlingar och dina känslor kan du sedan ta nästa steg. Du kan justera dig själv utifrån den insikt som du just har fått genom att reflektera kring det hela på ett djupt och genuint sätt.

Jeremiel hjälper dig att förlåta

Fundera ett tag på vad förlåtande egentligen är – du inser då snart att det inte skiljer sig särskilt mycket från barmhärtighet. För att på riktigt vara barmhärtig behöver du även vara förlåtande. När du kallar på ärkeängeln Jeremiel kan han inspirera dig till att förlåta och få en förståelse för andra människor.

Förmodligen går vi alla runt och bär på negativ energi, så även du. Energin har ackumulerats under en längre tid i samband med att du har blivit dåligt behandlad av andra eller av dig själv. Det kan vara svårt att se på saken ur rätt perspektiv och ta reda på varför du känner som du gör. Därför är det lätt hänt att du inte ser träden för all skog. Du tänker helt enkelt inte på hur vi påverkar människorna runt omkring dig.

Men Jeremiel kan hjälpa dig att få det rätta perspektivet på dina känslor och handlingar. Du erbjuds då en unik möjlighet att få en ökad förståelse för din plats här i livet. Sannolikt kommer denna erfarenhet göra att du inte dömer andra människor som du möter på samma sätt som tidigare.

För om du förstår var du är och varför du är där blir alla dina upplevelser plötsligt som en slags karta för självförverkligande. Denna karta kan du få hjälp med att hitta av ärkeängeln Jeremiel. Han kan kasta ett ljus på ditt liv och varför det ser ut som det gör. När du sedan lär dig att släppa taget om de negativa energier som kommer med hämndlystnad och dömande känslor återstår bara de positiva känslorna. Dessa är förlåtande, kärlek och barmhärtighet.

Tecken på att ärkeängeln Jeremiel besöker dig

De olika ärkeänglarna har sina egna unika sätt att visa att de finns med dig. Om ärkeängeln Jeremiel besöker dig eller vill hjälpa dig kan du upptäcka detta genom att du:

 

  • Befinner dig i en dröm. Jeremiel kan besöka dig i en dröm eller vision för att vägleda dig.
  • Ser starka färger eller auror. Om du ser starka färger i ögonvrån när du tittar på något kan ärkeängeln Jeremiel vara i din närhet. Detta gäller i synnerhet om den färg som du ser är lila.
  • Känner en känsla på din hy. Om du känner dig varm i ett kallt rum eller vice versa kan det bero på att Jeremiel försöker kontakta dig.
  • Snabbt förändrar dina tankar. Förändras ditt tankemönster snabbt från negativt till positivt utan att du medvetet bidrar till detta? Även detta kan vara ett tecken på att ärkeängeln Jeremiel försöker hjälpa dig.
Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke