Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Metatron

2

En ängel är ett andeväsen och Guds budbärare inom många olika religioner. Änglar beskrivs som rådgivare, krigare och väktare. Vissa anser också att det finns skyddsänglar som vakar över oss människor hela tiden. Det är också vanligt förekommande att man tror att man blir hämtad till himlen av änglar.

En ärkeängel är en sorts ängel som i vissa religioner har en viss ställning i hierarkin av änglar. En ärkeängel har oftast ett större ansvarsområde än andra änglar och anses leda andra änglar. Varje individuell ärkeängel har en speciell egenskap eller ett specifikt ansvarsområde. Det finns dock en grundläggande skillnad mellan en vanlig ängel och en ärkeängel, och det är att ärkeängeln kan vara på flera olika platser samtidigt och även med olika människor samtidigt. Oavsett vilken ärkeängel du ber om hjälp till, kan du erhålla denna hjälp eftersom ärkeänglarna inte dömer dig och dina handlingar.

Det är oklart hur många ärkeänglar som finns eftersom det varierar mellan olika läror. Exempel på ärkeänglar är Ariel som är ängeln för djur, natur och miljö, Chamuel som är den som ser Gud och kan hjälpa till att finna det vi söker samt Azrael som hjälper själar till den andra sidan.

Ärkeängeln Metatron

Metatron är en av ärkeänglarna och finns främst inom judendomen och kristendomen. Namnet Metatron betyder närvarons ängel och brukar också kallas för Guds röst eller Guds ansiktes ärkeängel. Metatron är nämligen ärkeängeln som Gud talar genom och den finns på Guds högra sida. Han sägs också vara den ende av alla ärkeänglar som kan se in i Guds ljus. Metatron anses också var den som är mest jordisk av alla ärkeänglar, eftersom han var först en vis man som Gud sedan lyfte upp till himlen.

Utifrån detta anser man Metatron som en beskyddare och förmedlare. Metatron står för fokus, visdom och disciplin och är en bra vägledare. Han är också en brygga eller länk mellan det gudomliga och mänskligheten. Han är också en länk mellan den högsta källan och de andra ärkeänglarna. Metatron antas ha en stark koppling till Egypten, Lemurien och Atlantis. Man anser också att det är han som har översett byggande av pyramiderna.

Vad Metatron kan hjälpa dig med

Metatron hjälper till att skydda barn och unga människor, både på jorden och i andevärlden. Om du är i behov av hjälp med dina barn, kan du med fördel kalla på Metatron. Han hjälper också till att öppna upp för den andliga medvetandet hos yngre personer och ger dem stöd genom att hjälpa till att organisera livet för och omkring dessa barn och ungdomar. Även du som är vuxen kan få hjälp med organisering av Metatron, både i livet och med din tid, så du kan ha fokus på andra och viktiga saker.

Metatron hjälper också till att rena och balansera kroppens chakran och energikroppar. Du kan genom Metatron får hjälp med att öppna det tolfte chakrat, stjärnporten, som är ett högt energicenter. Detta gör han med hjälp av helig geometri. Du kan med fördel be om hjälp med detta varje dag.

Dela.

Om skribenten

2 kommentarer

  1. Barbro Geschwind den

    Hej, jag behöver en tarotlek av Metatron. Har du något bra förslag

    • Vivi den

      Vet tyvärr inte. kram vivi

Lämna en tanke