Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Muriel kan tända din andliga glöd och göra dig mer klarsynt.

1

Ärkeängeln Muriel är i allra högsta grad en ängel med stor kraft, men hon är samtidigt den varsamma ärkeängeln av frid och harmoni. Hon har en ovillkorlig kärlek och medkänsla som överskrider intuition och känslor.Muriel är en av de ärkeänglar som är mindre kända för de breda massorna. Detta gör dock inte henne mindre kraftfull eller hjälpsam.

Historiskt sett har man betraktat Muriel som Guds parfym. Hennes namn kommer nämligen från det grekiska ordet för myrra, en viktig ingrediens i forntidens parfymer. När hon befinner sig i din närhet kan du också känna en söt och subtil blommig doft. Även i detta hänseende är alltså ärkeängeln Muriel förknippad med parfym och doft.

Kalla på ärkeängeln Muriel för att finna frid och harmoni

Du kan kalla på ärkeängeln Muriel när du behöver frid och harmoni i ditt liv. Hon kan även stå till tjänst när du behöver skydda och hjälpa djur eller växter som du har ansvaret för.

Genom att skapa en kontakt med Muriel kan du åstadkomma flera positiva effekter i ditt liv. Några exempel på dessa är att hon kan hjälpa dig att

  • älska människor med hela ditt hjärta
  • vårda harmoniska familjeförhållanden
  • finna ro och harmoni
  • hela och vårda dina sällskapsdjur
  • skapa en mer levande och grönskande trädgård.

 

När du kallar på ärkeängeln Muriel innebär detta att du är redo att äntra nästa nivå av din spirituella utveckling. I samband med att du gör detta kommer din intuition och passion för spirituella aktiviteter öka. Du bör kontakta en kraftfull ängel som Muriel för att be om hjälp med saker som du inte klarar av på egen hand. För att visa att du är redo att skapa en kontakt med henne kan du vända dig mot syd och hålla i eller visa upp en bukett med dina favoritblommor.

Så kan Muriel hjälpa dig vid livets vägskäl

Ärkeängeln Muriel hjälper alla som kallar på henne. Hon har dock ett särskilt starkt band till människor som är empatiska eller har svårt för känslor. Hon kan också bistå personer som försöker ta sin intuitivitet till en ny nivå. När Muriel är närvarande omger hon dig med änglalik kärlek, harmoni och frid. Hon hjälper dig att förstå vilken känslomässig energi som är din och som du känner, kontra vilken känslomässig energi som snarare beror till andra individer. Muriel kan även hjälpa dig att tända din andliga glöd och göra dig mer klarsynt.

När du kallar på ärkeängeln Muriel bör du inte bli förvånad om din inre filantrop väcks till liv. Du kan få information om hur du på ett fröjdefullt sätt kan tjäna och hjälpa såväl andra som dig själv. Muriel kan även vara ett stort stöd när du står inför ett vägval i livet. Hon kan då hjälpa dig att förstå de känslor som du känner för stunden och förhöja din förmåga att tydligt kunna se vägen framåt.

Muriel kan även hjälpa dig med dina växter och dina sällskapsdjur. Hon kan också grunda den ovillkorliga kärlekens helande energi i ditt liv och skänka frid och harmoni.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

1 kommentar

  1. Thomas den

    Japp redigt bra denna Ängel skall jag kalla på för att öppna min andliga glöd

Lämna en tanke