Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Raguel – Ledare för ärkeänglar som är kända för att bringa ordning i livet hos människorna

0

Ärkeängeln Raguel – harmonins ärkeängel

Ärkeängeln Raguel kan skänka dig frid och harmoni i alla delar av livet. När du behöver hjälp med att hantera en konflikt med en vän eller partner kan du kallar på honom för att få hjälp. Detsamma gäller om du istället behöver styrka att kämpa mot en orättvisa eller om du blir dåligt behandlad och inte lyssnad på. Raguel finns då där för dig. I svåra tider kan du känna hans närvaro skölja över dig och skänka dig ett lugn.

Ärkeängeln Raguel skänker frid och vägleder ledare

Ärkeängeln Raguels namn betyder “Guds vän” och hans uppgift är att skänka frid samt att förse Jorden med en styrka och balans. Han kan hjälpa dig att finna ro och harmoni i såväl dig själv som i dina relationer med andra människor. Du kan kalla på honom för att få vägledning när du försöker läka ett tidigare trauma eller vill få fler kärleksfulla förhållanden i ditt liv.

Raguel är en ärkeängel som har en stor integritet och hög moral. Om du någonsin blir inblandad i en situation där du behandlas dåligt eller inte blir lyssnad på kan du få hjälp av denna ärkeängel. Han kan då förse dig med den styrka som krävs för att du ska kunna känna dig stärkt och respekterad.

Många av oss blir förr eller senare utsatta för oärlighet eller skvaller. Ärkeängeln Raguel kan då hjälpa dig att vandra på en ärlig väg så att du kan bringa rättvisa till den orättvisa situationen. Han är också ett utmärkt sällskap för dig som bekämpar brottslighet, hunger, fattigdom eller andra orättvisor. Raguel finns alltid där för att hjälpa dig finna kärlek och medkänsla hos dig själv och hos andra.

Dessutom är han ledare för ett antal ärkeänglar som tillsammans är kända för att bringa ordning i livet hos oss människor. Dessa änglar kan till exempel inspirera dig till bön eller meditation samt uppmuntra dig att tjäna andra. I egenskap av ledare kan ärkeängeln Raguel även förse personer i ledande befattningar med vishet och nya idéer. Så oavsett om du är en förälder som ansvarar för att uppfostra barn eller om du leder ett team på din arbetsplats kan han vägleda dig att leda med självförtroende.

Så känner du igen denna ärkeängel

Många människor förknippar denna ärkeängel med en aura som är färgad blå och himmelsblå eller turkos. Hans aura utstrålar en positiv energi. Andra symboler som kan hjälpa dig att känna igen Ärkeängeln Raguel är is och snö. Dessa har som bekant en kylande effekt och det är just denna effekt som han kan ha i svåra situationer. Han kan hjälpa till att lugna ner situationen och hjälpa dig att ta dig igenom den tuffa tiden.

 

Han sägs även vara stödjande, vänlig och lugn i sin närvaro. Dessutom kan han ge dig styrka eller en energiboost när du väl behöver det. Han använder ofta ditt halschakra för att öppna upp dig för kommunikation. För att försöka fördjupa din koppling till Raguel kan du använda kristaller som är blå, ljusblå eller turkosa.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke