Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Raphael

0

Ärkeängeln Raphael, eller Rafael som han ibland kallas på svenska, ansvarar för att hela våra kroppar, sinnen och själar. Han gör detta för att vi ska kunna leva friska och fridfulla liv. När Raphael är i närheten kan du märka av hans närvaro genom att vara uppmärksam på vissa tecken. Vilka dessa är berättar vi om nedan!

Det gröna ljuset

När ärkeängeln Raphael besöker dig kan det hända att du ser ett grönt ljus. Ljusets färg kommer sig av den gröna elektromagnetiska frekvens på hans ljusstrålar. Han omger människor med helandets smaragdgröna ljus och låter ljuset nära oss. Så det är ett tydligt tecken på Raphaels närvaro om du ser ett sådant ljus i din närhet. Ljuset skiner så ljust att man kan se det smaragdgröna ljuset blixtra eller gnistra till med blotta ögat.

Anledningen till att han utstrålar detta ljus är att Raphael är ivrig att visa dig tecken på att han är närvarande. Därför kan det gröna ljuset ibland ses ganska tydligt när du har kallat på honom. För närhelst du kallar på ärkeängeln Raphael så finns han där. Han är en helande ängel som inte är rädd för att tillkännage sin närvaro och därför gör detta på ett tydligt sätt. Han vill att du ska veta att han finns där med dig för att hjälpa dig på vägen mot en hälsosam återhämtning.

Ärkeängeln Raphael kan uppenbara sig som en fysisk varelse

Ibland kan ett besök av ärkeängeln Raphael bli än mer tydligt än vad som är fallet med hans gröna ljus. Det kan nämligen hända att han väljer att visa sig i form av en fysisk varelse. Detta ska till exempel ha varit fallet med en kvinna vid namn Krisztina Muskovits. Hon ska ha varit sjuk och legat nerbäddad med halsont. Halsen värkte så pass mycket att hon bad Raphael att hela henne. Plötsligt såg hon ett stort ljus omge henne varpå hon kände en närvaro.

Hon har berättat att ärkeängeln Raphael var väldigt lång och stod vid hennes sängkant. Han bar en grön mantel med guldfärgade utsmyckningar. Enligt hennes vittnesmål ska han ha haft axellångt lockigt, gyllene hår. Krisztina kände av hans energi och har beskrivit den som en utstrålande helande kraft som gjorde hennes hals bättre. Energin beskrev hon som tjock och smaragdgrön. Efter bara ett fåtal minuter ska hon ha känt sig mycket bättre.

Ibland kan såväl ärkeängeln Raphael som andra änglar komma och besöka oss i våra drömmar. Han avbildas ofta hållandes en flaska, bärandes på en stav eller blåsandes i en trumpet. Detta kan vara värt att ha i åtanke om du skulle påträffa en sådan varelse i dina drömmar.

Men varför är det främst i drömmarna som Raphael och andra ärkeänglar uppenbarar sig? Medan vi sover är våra sinnen mer öppna och kan enklare ta emot änglarnas meddelanden och helande energier. Detta gäller särskilt om man lever ett upptaget liv eller omges av mycket oljud och brus i vardagen. Om du skulle ha ett möte med en ängel i en av dina drömmar, kan du uppleva uppenbarelsen som en mer fysisk sådan. Både de känslor som du upplever och de färger som du ser är då starkare och mer påtagliga, och du kommer även att minnas drömmen långt efter att du har vaknat.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke