Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Raziel – ärkeänglarnas trollkarl och alkemist

0

Ärkeängeln Raziel består som alla andra änglar av energi. De är kraftfulla och kloka budbärare som kan hjälpa oss människor inom olika livsområden. Ärkeänglarna kan både skydda och vägleda oss genom livet och dess svårigheter men också ge oss inspiration till att agera. De många ärkeänglarna är länken mellan människorna och det gudomliga. De är också vägledare för andra änglar.

Ärkeängeln Raziel anses vara deras egna trollkarl och alkemist. Han beskrivs av många som en klok äldre man med ett stort lugn omkring sig. Han anses vara kärleksfull och empatisk.

Guds hemlighet

Namnet Raziel betyder Guds hemlighet. Han sägs kunna höra alla gudomliga konversationer och förstå de andliga sanningarna, därav namnet. Han har nyckeln till det som vi anser vara universums olika hemligheter och mysterier. Om du då har en kontakt med honom kan du få uppleva en större förståelse och kunskap om hur universum faktiskt fungerar.

Många gånger tror vi i den fysiska världen att vi kan se sanningen och att det endast finns en enda sanning. Men så behöver det inte vara. Och det är någonting som Raziel kan hjälpa oss med. Ibland är sanningen något helt annat än det vi trott eller förväntat oss och Raziel kan hjälpa till med att inse detta.

Du får genom detta både mer kunskap och förståelse från Raziel. Detta ger i sin tur en möjlighet till en ökad subtil känslighet. Du kan också öppna upp för dina mediala kanaler och andlig insikt. Genom att din nyfunna kunskap kan omvandlas till visdom kan även dina blockeringar försvinna och din kreativitet öka.

Upplev Raziels närvaro

Raziels aura är regnbågsfärgad. Om du vill känna av hans närvaro eller stärka din egna intuition och klärvoajans kan du använda dig av klara kvartskristaller. Bergskristallen är därför en utmärkt sten att använda vid dessa tillfällen. I början kanske du har svårigheter med att känna av hans närvaro. Men om du då är inbjudande och bjuder in honom flera gånger kommer du efter hand bli mer medveten.

Du kommer då att kunna få uppleva alla de positiva influenserna som han kan bidra med i ditt liv. Du kan till exempel be en bön om att han ska komma nära dig. Vi kan uppleva närvaron på olika sätt men det viktigaste är att vara närvarande, andas lugnt och gärna befinna dig på en trygg plats.

Det finns många olika sätt där du kan märka att Raziel är nära dig. Du kan till exempel se regnbågens ljus på olika platser och vid olika tillfällen. Du kan också uppleva att du får en ökad förmåga att lösa olika slags problem eller att du får nya, kreativa och oväntade idéer. Ett annat tecken är att du upplever att din tro blir djupare och tydligare.

Du kan uppleva att Raziel kommer till dig i dina drömmar för att ge dig visdom och vägledning. Detta kan sedan följa dig genom ditt undermedvetna och med dig i vardagen. Han kan hjälpa dig att få en förståelse fö

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke