Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Sachiel är en ängel som förknippas med framgång, rikedom, skördetid, harmoni och materiella ting.

2

Ärkeängeln Sachiel – en okänd ängel som oftare visar sig

Ärkeängeln Sachiel är en ärkeängel vars närvaro tidigare har varit dold. Av denna anledning finns det inte särskilt mycket information att finna om honom. Men på senare tid har han klivit fram och antagit en mer framträdande roll. Detta för att kunna stödja mänskligheten, och därför får vi nu allt mer information om honom och hans närvaro.

Genom att känna in hans energi och närvaro kan du få insikt i denna kraftfulla ärkeängel. Men vi kommer även att dela med oss av allt du behöver veta om honom i denna artikel!

Ärkeängeln Sachiel förknippas med Jupiter

Ärkeängeln Sachiel är en ängel som förknippas med framgång, rikedom, skördetid, harmoni och materiella ting. Han associeras även med planeten Jupiter, vilket ju är den enskilt största planeten i vårt solsystem. Och inom astrologin anses Jupiter inspirera oss människor att utvecklas, växa och ta risker. Därför är även detta egenskaper som förknippas med denna ärkeängel.

Sachiel omnämns i såväl kristendomens läror som i den kabbalistiska diton. Han anses där i själva verket vara en äldre och högre stående ängel än de övriga ärkeänglarna. Den grupp änglar som ärkeängeln Sachiel tillhör anses vara harmonins andar. Dessa har alltså en hög ställning gentemot de flesta andra varelser i andevärlden.

Mycket av de som Sachiel gör för oss sker på en högre nivå än vad vi kan uppfatta och förstå. Men han samarbetar bland annat med mänskligheten genom att ge stöttning åt de som kallar på honom.

Ärkeängeln Sachiel har en energi som är ljus, stor, lugnande och väldigt upplyftande. Hans närvaro är väldigt skyddande och kan skänka tröst och hopp samt skingra negativ känslomässig energi. Om du är förtvivlad eller rentav deprimerad kan du få hjälp av honom med att återfinna din själs ljus och syfte. Sachiel kan med andra ord hjälpa dig att skapa harmoni i din kropp och hela ditt väsen. Du kan alltså få hjälp med vad som än händer i ditt liv vid ett givet tillfälle. Tack vare den harmoni som han skänker kan du öppnas upp för ett större inflöde av välsignelser i ditt liv.

Sachiel har en nära koppling till djur- och växtriket

Sachiel är en ärkeängel som inspirerar till verkligt överflöd. Han för med sig harmoni, skönhet och livskraft till vår planet. Han ger stöd åt det pulserande liv som finns här på Jorden och har alla jordliga varelser välbefinnande i åtanke. Därför har en en nära koppling till de djur, insekter, växter, blommor, frukter, hav och andra vattendrag som finns på vår jord.

I den tid som vi nu lever i, då allt fler människor utvecklas och börjar se förbi pengar och vinstdrivande aktiviteter kan ärkeängeln Sachiel få ett större inflytande. För ju mer vi föredrar saker såsom gemenskap, harmoni, fred och positivism desto närmare denna ängels värdegrund och egenskaper står vi. De företag som till varje pris försöker tjäna pengar orsakar ofta en massa skada mot vår planet och mot människor. Detta gamla sätt att se på pengar och varelser börjar dock sakta men säkert att förändras.

Så öppna ditt hjärta, rensa ditt sinne och finjustera din energi för att kunna uppfatta änglarnas högre rike!

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

2 kommentarer

  1. Tina Bacqueville den

    Hej! Hoppas att det är ok att be om lite hjälp här. Jag fick i en meditation upp namnet Ismael och kände att det var en ängel. Men det är väldigt svårt att hitta information om honom och andra mer “okända” änglar. Finns det nån bok som tar upp fler än dom 15 vanliga änglarna? Engelska är inget problem om det bara finns på det språket. Tacksam för lite hjälp på vägen att få mer kontakt med änglarna.
    Varma hälsningar från Tina

    • Vivi den

      Hej! vet inte ngn bok men jag rekommenderar dig att google. Kram vivi

Lämna en tanke