Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Sariel – ängeln som bringar ordning i ditt kaos

1

 

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

Se BOKENS INNEHÅLL HÄR!

 

 

Ärkeängeln Sariel – ängeln som bringar ordning i ditt kaos

Ärkeängeln Sariel kallas ibland även för Saraquel eller Sarathiel. Han porträtteras ofta som en oxe. Den allmänna uppfattning är också att han visar sig i formen av en oxe när han frammanas. Fortsätt att läsa för att få mer information om denna ärkeängel och hans uppgifter!

En ärkeängel med flera viktiga uppgifter

Sariel är en väldigt kraftfull ärkeängel. I himlen har han flera ansvarsområden – han straffar de människor och änglar som bryter mot Guds bud och vilja. Han straffar även de som syndar samt skyddar mot onda ögon och onda krafter. Dessutom är han en krigarängel på samma sätt som ärkeängeln Michael.

Utöver att vara en bestraffande ängel är ärkeängel Sariel även en helande sådan. Han träder bland annat i kraft i de olyckliga tillfällen i våra liv då vi tvingas bevittna någon som står oss nära dö. För även om resan till himlen är tänkt att vara en lugn och fridfull sådan kan vi i en sådan situation drabbas av misströstan och förtvivlan. Men i dessa situationer finns denna ärkeängel där för att skänka dig hopp och förtröstan.

Dessutom kan Sariel vara till hjälp då du har många uppgifter framför dig. Det är nämligen lätt hänt att ditt liv då plötsligt känns överväldigande och kaotiskt. Men genom att då be till ärkeängeln Sariel kan du få hjälp av honom att bringa ordning i ditt liv igen och bli av med oredan. Detsamma gäller också om du känner dig överväldigad – han kan då hjälpa dig att stilla ditt sinne. Så be till honom för vägledning när du behöver lindra din stress och känna rofylldhet. Ärkeängeln kan du vägleda din själ i rätt riktning.

Så kan du kalla på ärkeängeln Sariel

Känner du att du håller på att förlora kontrollen över ditt liv? Då bör du be till ärkeängeln Sariel för vägledning. Detta är något som du alltid bör göra så fort du upplever oreda och kaos i ditt liv.

Det kan nämligen finnas många olika situationer som känns överväldigande för dig. Kanske anordnar du en fest där alltför många gäster dyker upp? Eller så kanske du har en hel drös med olika uppgifter som du måste få avklarade på en och samma dag? I situationer som dessa är det lätt hänt att du låter stressen ta över och att du mår dåligt över det hela. Men då bör du alltså kalla på Sariel för att få hjälp med att känna dig lugnare och mer tillfreds.

Som vi redan har varit inne på kan du även kalla på denna ärkeängel när du sörjer någon som du har hållit kär. Det kan vara väldigt svårt att förlora någon som du älskar och att säga farväl till denna person. I en sådan svår tid behöver din själ få hjälp att läkas. Du kan främja denna läkning genom att låta en inre ro infinna sig och inte låta dina känslor ta överhand.

Du kan med fördel be en bön för att kalla till dig en ärkeängel som Sariel. Bönen bör då ske på en lugn och fridfull plats. Fyll ditt sinne med positiva tankar, slut dina ögon samt ta djupa och långsamma andetag. Ärkeänglarna bör då kunna höra dig och känna dina vibrationer. Genom att kalla på Sariel kommer du omedelbart kunna känna hur allt plötsligt ordnar upp sig för dig!

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

1 kommentar

  1. Marissa den

    Jag undrar när jag kommer få ett barn. Mvh marissa

Lämna en tanke