Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ärkeängeln Tzaphkiel hjälper oss med kärlek och förståelse

2

Jag har i många år vänt mig till Ärkeängeln Tzaphkiel i en av mina Kabbalah meditationer. Hon är en stark ängel som har gett mig mycket vägledning. Här berättar jag hur man kan jobba med henne genom bön och meditation. Du kan även kalla på henne för vägledning inom hennes område.

Ärkeängeln Tzaphkiel betyder ”Guds kunskap”

Tzaphkiel har en feminin energi och det sägs att hon förkroppsligar den feminina aspekten av Guds skapelse. Hon är en ängel av förståelse och medkänsla. Hon lär människor om villkorslös kärlek, och hon hjälper till med att lösa konflikter, och hjälper oss att utveckla medkänsla som motiverar oss att tjäna andra i nöd. Hon lär oss också förlåtelse.

Tzaphkiel arbetar med oss i vårt undermedvetna för att vi ska komma i kontakt med vår högre vision. Hon befinner sig i den gudomliga energin Binah i livets träd och ser efter oss som vår Moder, hon är på så sätt en bro mellan himmel och jord. Denna ängel gör oss medvetna om de osynliga och omanifesterade världarna.

Inom Kabbalah så är Tzaphkiel Ärkängeln som representerar “Binah” (förståelse) på Livets Träd och hon ser efter oss som vår Moder, hon är på så sätt en bro mellan himmel och jord. Denna ängel gör oss medvetna om de osynliga och omanifesterade världarna. Inom New Age så säger man att Tzaphkiel är en stor kosmisk Moder som skyddar människor från alla former av ondska. Inom astrologin så styr Tazaphkiel planeten Saturnus som är den stora karmaplaneten som också styrs av ansvar.

Kalla på Ärkeängeln Tzaphkiel

Tzaphkiel arbetar med att hjälpa oss att behärska våra tankar och känslor, hon hjälper oss att se och förstå vår plats utan avund eller en önskan att vara någon annan eller någon annanstans. Hon uppmuntrar oss att vara kärleksfulla, fredliga och medkännande.

När Tzpahkiel finns oss öppnar vi ofta upp för få ny andlig förståelse.
Hon kan också visa sin närvaro genom att uppmana oss att vara medkännande.

 • Kalla på ärkeängeln Tzaphkiel när du har svårt att släppa taget och förlåta, hon hjälper dig att släppa in kärlek och sända den till källan inom dig och till andra som vill ta emot.
 • Du kan också kalla på henne när du känner att du vill hjälpa och tjäna människorna, djuren och Moder Jord men inte vet hur du ska gå till väga, kalla då på henne för vägledning.

Chakra

Ärke Tzaphkiel övervakar vårt hjärtchakrat, hon hjälper oss att älska djupare.

Bön till Ärkeängel Tzaphkiel

Hjälp mig att lära mig hur jag ska behandla andra människor så att jag behandlar dem som jag själv vill bli behandlad.
Visa mig också hur jag kan lösa konflikter i mina relationer med andra människor.
Hjälp mig att motivera mig för att göra det bästa av mitt syfte på jorden, och vägled mig på stigen framåt.
Hjälp mig att förlåta de människor som har sårat mig.
Hjälp mig att känna medkänsla för människor i nöd, och uppmuntrar mig att nå ut och tjäna dem när Gud/universum kallar på mig för att hjälpa.
Amen.

Meditera med Ärkeängeln Tzaphkiel

Denna starka meditation med Tzaphkiel har jag arbetar med i många år för att komma i kontakt med min Akasha krönika “Livets bok”. Jag brukar även ha med den på mina kurser och i kontakt med kunder.

Klicka här! – Meditation med Tzaphkiel

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

2 kommentarer

 1. Hannah Nyberg den

  Hej skulle du kunna lämna in meditation med ärkeängeln Tzaphkiel på Youtube?
  Jag vore mycket tacksam
  Tack Hannah Nyberg 🐳🍎

  • Vivi den

   Det kommer att komma. kram vivi

Lämna en tanke