Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Attrahera det du vill manifistera..

3

I livet så kommer vi att attrahera mer av det vi manifesterar. Det vi sänder ut är det vi får tillbaka. Det som vi har i dag är manifesterat av tidigare handlingar och tankar.


Om man känner att man har svårt att rent praktiskt förändra sin situation just nu så försök åtminstonde påverka vilken energi du befinner dig i och vilken energi du ger ut.

Vi attraherar det som finns på vår energinivå. Så om vi arbetar med att förändra vår energi så kommer vi även att byta nivå och attrahera nytt i våra liv.

ÖVNING:
Försök skriva ner tre bra och tre dåliga saker du skapar/manifesterar i ditt liv just nu.
Fråga dig sedan hur du kan skapa mer av det positiva och mindre av det negativa.
Du kan även ta dig tid och meditera på dessa frågor.
Gör sedan upp en plan för hur du ska lyckas manifestera mer av det positiva och mindre av det negativa.
Det du behöver göra är att ändra attityd till dina valda områden.
Du kan använda dig av affirmationer, skriv ner ditt önskade resultat och läs detta varje morgon när du går upp, påminn dig så du inte faller tillbaka.
På detta sätt förändrar du din manifestering, du kommer då även ändra ditt energiläge och attrahera från en ny nivå

Vi har valet att vara medveten om att vi har val och då finns det möjligheter. Eller så väljer vi att tro att det inte går att förändra och då sitter vi fast. Vi väljer själva hur vi förhåller oss till våra liv och vilket liv vi vill leva i.

Eftersom det på gott och ont är våra val har tagit oss dit vi är, så är det också våra val som kan ta oss till nästa anhalt i livet.

Att säga ja eller nej är ett val, att säga sen eller nu är också ett val. Vad säger du i ditt liv just nu? Känns det okej?

Känns det inte okej så fråga dig vad du kan göra åt det, inte OM du kan göra något.

Små steg är också steg….

Namaste Vivi

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

3 kommentarer

 1. Annelie Oregård den

  Stort tack Vivi, så sanna ord! Ska verkligen försöka att bli bättre på att tänka så, tror absolut att man kan förändra till det bättre och det är något som jag så väl behöver . Tyvärr så halkar jag ofta in på den där tankebanan att det är inte så mycket att göra åt. Ser fram emot när jag kan få tillfälle att gå kurs hos dig!
  Kram från Annelie

 2. Maria den

  Har jag attraherat bröstcancer…???klart jag undrar….

  • Vivi den

   Det jag pratar om är hur vi väljer att leva våra liv och att vi har val. Vi kan inte sitta och vänta på att saker ska falla ner i vårt knä, vi måste själva agera efter vad vi vill ha. De arbeten vi har idag har vi för att vi valt en viss väg, känns det fel så måste man göra nya val och befinna sig i den energin som attraherar det nya . När det kommer till sjukdommar så finns det genetiska förutsättning för att utveckla tex cancer, en annan del är hur vi lever, röker vi så har vi tex större möjlighet att utveckla lungcancer. I många fall spelar livsstil stor roll, i andra inte. Kram vivi

Lämna en tanke