Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Attraktionslagen och Affirmationer – övningar

1

Attraktionslagen

Många undrar hur man arbetar med attraktionslagen. Är det bara att önska så kommer det?
Nej, så enkelt är det förstås inte. Tror man på en ”snabb fix” så är man inte i det här ”for the long run”.  Att leva med attraktionslagen är en livsstil och inget du endast plockar fram till önskelistan vid jul.

En del människor har svårt att dra till sig det de önskar i livet och för andra går det hur lätt som helst utan en tanke på attraktionslagen. Allt beror på vad du sänder ut, det handlar om vad du förväntar dig, vad du känner, ditt självförtroende, vilken energi du sänder. Den som är van vid att livet är enkelt eller att få det den vill har en energi som attraherar mer, om det sen blir positivt eller inte beror på deras inställning.

Du får inte det du önskar, du får det du förväntar dig att få. Du attraherar på din känslonivå, inte på din intellektuella. Är du inte där på en känslomässig plan så är du inte heller där attraktionsmässigt. Om man ska arbeta med attraktionslagen för att attrahera det man önskar i livet så måste man identifiera vad man verkligen känner kommer att hända, inte det man önskar ska hända. Du kan möjligtvis lura dig själv men du kan inte lura universum.

The Secret beskriver i boken att om du t.ex. tänker och fokuserar på att du ska få en blå bil så kommer den. Jag säger att om du inte på det känslomässiga planet verkligen KÄNNER att den är din så spelar det ingen roll hur mycket ditt intellekt mässar denna tanke. Du måste tro i själ och hjärta. Vad du tänker har ingen betydelse om du verkligen inte känner det. Det är det du känner som du attraherar.

Jag anser att attraktionslagen hör ihop med karma lagen, det du ger ut är det du får tillbaka, och det du sår kommer du att få skörda. För att få vete så kan du alltså inte så havre. Du har då helt fel grund och kommer aldrig att få det du önskar.

1)Önska inte idiot saker, om inte du är seriös när du önskar så kommer inte universum att hantera det hela seriöst. Den energin du skickar ut är den du får tillbaks.

2)Saker kommer inte alltid tillbaka som du förväntar dig. Det kan komma en annan väg eller se ut på ett annat sätt än du tänkt från början.

3) Glöm inte att Universum kanske har en bättre och högre plan än vad du själv ser just. Så ha tillit och lämna öppet för en bättre lösning än den du själv ser.

4) Man behöver inte alltid be om något specifikt, man kan be om ett nästa steg rent allmänt eller inom något önskat. Man kan också be om hjälp eller stöd.

5) önska det som ligger i din livsväg. Önskar du något som inte ligger i din livsväg så kan det bli ett hinder framåt för det som ska in i ditt liv. Ta ansvar för dina önskningar. Du kan alltid lämna öppet för universum att påverka din önskan om det finns en bättre lösning.

6) Blanda inte in andra i din önskning. Fråga dig alltid om din önskning påverkar någon annan? Om, ja så kanske man ska vara försiktig. Om du ändrar någon annans livsväg med flit så kan det få konsekvenser som du just nu inte ser eller räknar med. Om du t.ex. önskar in dig en kärlekspartner som inte är ämnad för dig så kan det innebära att det blir en svår omväg innan personen så småningom försvinner ut ur ditt liv och den som verkligen ska in kommer. Vi ska aldrig önska åt andra utan att be om lov. Det är sällan värt det.

7) När man ska önska sig något så är det viktigt att man tar ansvar för sin önskning. Man behöver tänka igenom det hela ordentligt och titta på de olika aspekterna. Fundera över om detta är det rätta nästa steget innan du sänder ut till universum…

TILLIT och ÖVERFLÖD
Man måste lära sig att ha tillit. Tror du eller tror du inte att det fungerar? Och hur mycket? Hur ska du kunna dra till dig det du önskar med hjälp av energier om du inte tror i själ och hjärta att det fungerar? Kanske behöver du jobba med din tillit? Öva upp din tillit och att attrahera överflöd.

Det är viktigt att komma ihåg att det handlar inte bara om att tänka till sig saker. Man måste också sluta tänka bort saker!

Du ska fokusera på det du vill ha och INTE på det du inte vill ha. Universum läser inte mellan raderna. Det du lägger energi på är det som ofrånkomligen kommer att växa…

Tänker du eller känner du att ”detta är för bra för att vara sant”, ”sannolikheten att detta skulle komma till dig är väldigt liten”, ”det ändrar sig aldrig och har aldrig gjort”, ”det går ändå alltid åt helvete i slutändan” eller om du oroar dig och misstror så är det detta du kommer att dra till dig. Om ditt känsloläge är inställt på ”dessa sanningar” så är sannolikheten stor att det är just detta du kommer att attrahera. Universum responderar på dina känslor…

Det bästa förhållningssättet att inte attrahera det man önskar:
Bitterhet
Oförmåga att se sin delaktighet i det som sker
Oförmåga till att göra en förändring
Martyrskap, att man lägger ansvaret utanför sig själv
Att man inte kan släppa taget
Att man sitter fast i förlegad energi
Negativt tänkande
Misstro

AFFIRMATIONER

För att attrahera det man önskar måste man ändra sitt sätt att tänka, förhålla sig och känna. Det är där affirmationer kommer in i bilden. Med affirmationer så kan du omprogrammera dig.

1)Ta en ordentlig titt på vad det är som hindrar din önskan i ditt liv?
Identifiera dina hinder! För det är dem du måste hitta ett nytt förhållningssätt till.

AFFIRMATIONER DU KAN ANVÄNDA DIG AV:
Det finns inga hinder som står emellan mig och det jag önskar.
Jag arbetar just nu på att eliminera mina hinder
Hindren jag ser är inga verkliga hinder

2) Behöver du göra något innan du kan attrahera det du önskar?
Man kan behöva titta på varför det man önskar inte kommer hur man än jobbar med attraktionslagen och affirmationer. Ibland kan det vara så att det är något som vi måste göra först. Kanske är det något vi skulle hoppa över att göra om vi fick det där andra nu? Ibland finns det en högre ordning som vi behöver komma i kontakt med. Detta behöver också identifieras för att du ska veta hur du ska gå tillväga.
AFFIRMATIONER DU KAN ANVÄNDA DIG AV:
Jag är i kontakt med min livsväg
Jag lyssnar på mitt högre Jag
Jag har tillit till att universum sänder det till mig som är bäst för mig just nu.

POSITIVA AFFIRMATIONER

En affirmation:
Ett kort positivt påstående
formulerad i nutid
Den ska vara personlig
Upprepa din affirmation flera gånger om dagen
Du ska tro och känna  din affirmation

Övning:
Börja öva på att attrahera saker du faktiskt vet kommer att komma till dig. Det kan vara små enkla vardagssaker eller handlingar. För varje gång något slår in så ökar din tillit och möjlighet att dra till dig det du önskar ökar. Du får en positiv känsla och erfarenhet som ärr attraherande för universum. Låt det ta den tiden det tar att öka upp din tillit. Öka successivt på svårighetsgraden tills du känner att du behärskar tekniken.

1)Skriv på lappar som du sätter upp spå trategiska platser där du ofta ser dem. Läs högt eller för dig själv när du ser lapparna. Ta in dem i dig själv som en sanning.

2)Visionboard – Gör ett kollage ”en önskelista” av bilder, texter, föremål och ord på det du vill attrahera. Skriv gärna upp en tidsaspekt om du vill. Formulera en inledningsfras som lyder JAG ÄR, JAG KAN eller liknande.

3) Vattnets kraft – Japanen Masaru Emoto är en internationellt erkänd forskare i forskning om vattenkristaller och dess förmåga att ta upp information. Genom sin revolutionerande forskning så har han lyckats visa hur vattenkristallers kvalitet och energi responderar och förändras på känslor, ord och tankar.
Sätt en lapp på ett glas/mugg, på lappen skriver du en affirmation. Drick vatten ur detta glas i några månader eller så länge du känner att det behövs. Varje gång du använder glaset så programmerar du vattnet med din tanke och vilja och på så vis dig själv.
4) Dagbok Ha en dagbok bredvid sängen och skriv ner allt positivt och bra du gjort under dagen för att dra till dig mer av den varan.

Namaste Vivi

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

1 kommentar

  1. Ingela Ekström den

    Jag tänker ofta på attraktionslagen, jag önskar, känner att jag är ämnad för ngt stort, har utbildat mig inom energimassör, reconnective healing, access bars. Vill komma igång med ” företagande” med ngt stoppar mig. Jag önskar så men….h jälp! Kramar från Ingela

Lämna en tanke